web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Soros speelt met de mensheid (Zwarte piet)

https://dailypaper.org/2018/11/17/kozp-wordt-gefinancierd-door-soros-onderzoek/
Soros schijnt iemand te zijn die enorm veel invloed heeft op ons allen.
Hij schijnt nogal dol te zijn op spelletjes.
Verdeel en heers.

Of het waar is of niet, ik heb er al wel vaak over gelezen inmiddels en het zou best eens waar kunnen zijn.
Waarom niet.

Hij is ervoor om chaos te creëren, mensen tegen elkaar op te zetten en tegen elkaar uit te spelen. We moeten alles goed vinden, en accepteren, bv het verhaal genderneutraal wordt door hem flink gesponsord. Nu is het de vraag waarom?
Want juist de propaganda werkt averechts. Zoals nu ook met zwarte piet waar hij blijkbaar geld in steekt om de boel op te hitsen. Vast weinig te doen die meneer?
Als je zo rijk bent dan zou je toch graag wat goeds doen met je geld immers en de wereld mooier maken?
En de mensheid gelukkiger. Nu daar zit dus het probleem er zitten plannen achter dit alles om het minder mooi en leuk te maken voor heel veel mensen.
Geld is niets waard in feite, dus in principe zou elk mens gelukkiger kunnen zijn door wat meer te krijgen aan geld, om normaler en vrijer te kunnen leven, waardoor er meer tevredenheid ontstaat onderling. Maar juist de ontevredenheid (zie je het woordje vrede in die woorden!?) zorgt voor boze gefrustreerde mensen die elkaar steeds minder gaan gunnen.
Men misgunt elkaar dus van alles omdat zijzelf een tekort hebben ergens. Dat tekort zorgt voor stress en angst, en onrust, zo kun je gemakkelijk mensen vangen in de schijn van de wereld van de mobiel, internet, etc. Zo komen zij ook steeds meer te weten over de mensheid hoe zij denken en wie zij zijn!
Als mensen nml online zoeken naar een product zal dat koekje uiteindelijk beslissen dat diegene dat product te zien krijgt in de reclame.
Is op zich niet erg, ware het niet dat er mensen waren die er nooit op gezocht hadden maar wel gesproken, met hun mobieltje in de zak, en dat men toch die advertenties te zien kreeg online…wat in feite dus niet kan!
Dus men kan alles afluisteren en wie die men, mensen dan wel niet zijn?
Niet de politie vermoedelijk, zij hebben die bevoegdheden niet zozeer.
Dat merk je ook bij vermissingen e.d. die anders sneller opgelost zouden zijn!
Maar alsnog is die mobiel een prachtige bron van informatie over het menselijke leven op deze aarde.
Waar men ook veel van zou kunnen leren.
Misschien zijn er over 500 jaar als de wereld dan nog bestaat, -vast wel? Toch?- wel speciale bandjes met opgenomen gesprekken en beelden van mensen uit onze tijd, dus wij, stel je voor dat wij nu dat beeld en gespreksmateriaal zouden hebben van mensen in de middeleeuwen, dat zou best gaaf zijn!
Maar goed dat wederom even terzijde… een rijk man, mega rijk beslist mee in een soort spelletje dat hij misschien wel met anderen bedacht heeft.
Misschien met nog wat leuke ritueeltjes erbij?

Lees ook eens:  Eén Europa juist de millennials krijgen de schade

Moeten ze zelf weten verder, maar als het ervoor zorgt dat mensen de liefde vergeten, de wereld om hen heen, dat gezinnen uiteen vallen en families, en kinderen geen opvoeding meer krijgen en dus in feite nog maar weinig leren… tzt goed volgzaam zullen zijn voor bepaalde leiders?-Dan is dat geen gezonde zaak natuurlijk.
En zoals nu met zwarte piet, je groepen tegenover elkaar ziet die elkaar uitschelden etc, vreemde aparte mensen, met agressie in zich, dreigementen uitten…
En ja, dit keer van beide kanten, de Nederlandse medelanders zijn het ook een keertje zat nml!
Maar dat kwam weer door het onrecht van de mensen uit Dokkum vorig jaar, de maat was vol!
Mensen zijn dit gezeur zat…dus volgend jaar als dit zo doorgaat wordt, het alleen nog maar erger…dat willen wij toch niet met zijn allen?
Mensen wordt aub verstandiger dan dit, hier zijn geen winnaars!
Bij agressie zijn er nooit winnaars, bij oorlogen ook niet een oorlog winnen ten koste van doden is zwak.

Lees verder via de link…en denk goed na… willen wij een verdeeld Nederland, waar wel eens racisme voorkwam, of een Nederland waarin continu racisme voorkomt. Kap er eens mee…en daarbij het opzetje in dit alles is,  NO MORE BLACKFACE, BETEKEND WEG MET DE DONKERE GEZICHTEN… wat zegt dit?
Wie het zegt zijn de mensen die zelf een donker gezicht hebben, nogal slim immers?
Je suis Charlie was hetzelfde verhaal, mensen riepen ik ben ook Charlie…ik dacht weten die mensen eigenlijk wel wat zij roepen?
Dus jij bent ook Charlie en bent een doelwit? (Voor aanslagen!!!)
Dát zijn het soort spelletjes van rijke mensen… zij weten wat ze doen…en waarom…wat betekend dan No more blackface?
Met alle vluchtelingen die zich gaan vermengen met… juist zullen er geen blackface mensen meer zijn ooit… zoals Nostradamus al voorspelde ooit…logisch als je alles vermengt krijgen we mensen met de huidstinten uit Arabische landen, een beetje getint,…
Dát is dus de bedoeling van o.a. Soros…
En diegenen die meebeslissen over de EU…

Lees ook eens:  Facebook loert mee in uw huis?

So keep the peace, je bent alleen maar een stukje van het masterplan!

https://dailypaper.org/2018/11/17/kozp-wordt-gefinancierd-door-soros-onderzoek/

KOZP wordt gefinancierd door Soros. – Onderzoek.

Als je denkt dat Kick Out Zwarte Piet(KOZP) gewoon tegen de zwarte piet is omdat deze zwart is, heb je het mis. Het gaat helemaal niet om Zwarte Piet. Het verhaal over de koloniale verleden wordt als aanleiding gebruikt, niet als reden, om Nederland steeds meer te beroven van hun tradities en gewoonten.

En het wegnemen van het Europees westerse cultuur is gewoon onderdeel van dat plan. De islam wordt gebruikt als één van de zovele tentakels om het Europese volk het zwijgen op te leggen. KOZP is niets meer dan een organisatie van Soros die de opdracht heeft gekregen om een aanleiding te laten ontstaan om de Nederlandse cultuur en gewoonten af te laten schaffen. Zij gebruiken gewoon het Nederlandse rechtssysteem en de vrijheid van Godsdienst.

Wat denk je waarom KOZP zo aan het drammen is, vooral de laatste 2 jaar? Als jij werkt voor een baas en je hebt iets niet op tijd afgemaakt, dan krijg je op je sodemieter en begint hij te dreigen met ontslag, dan ga je harder werken om het toch af te kunnen maken, want je wilt immers geen ontslag krijgen. Als KOZP niet binnen een bepaalde tijd hun plannen ten uitvoer hebben gebracht is de kans groot dat Soros de stekker uit deze organisatie trekt en degenen die daarin zitten, worden dan ook niet meer gefinancierd.

Lees ook eens:  VS sponsort de marine van Oekraïne

De keus is aan eenieder om te denken en te geloven wat zij willen.
Onderzoek het,… want ik heb geen idee of dit waar is.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥