web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDE

Man sterft door giftige beet; Brengt berichten terug van de andere kant (BDE)

De BDE-ervaring in het hiernamaals van vandaag is van Ryan McCully. Met een lage overlevingskans was een operatie de enige optie als Ryan wilde blijven leven. Kort nadat hij met spoed de operatiekamer was binnengedrongen, ontdekte Ryan dat er meer is dan wat op het eerste gezicht lijkt in dit bestaan. De reis die hij maakte, bracht hem van een zee van zielen, naar het getuige zijn van gesprekken in de wachtkamer van het ziekenhuis, naar het ervaren van bilocatie, naar het overbrengen van berichten van dierbaren uit het verleden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥