web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDE

De Regenboogbrug: Dieren en het hiernamaals

De Regenboogbrug: Dieren en het hiernamaals

 

Op een bepaald moment in ons leven hebben we allemaal “tot ziens” moeten zeggen tegen een van onze geliefde huisdieren. Het is een hartverscheurende ervaring die we liever koste wat het kost willen vermijden. Toch kunnen we nog steeds troost vinden in de wetenschap dat deze harige vrienden altijd bij ons zullen zijn.

Als medium kan ik bevestigen dat dieren een ziel hebben en oversteken naar Gene Zijde. Ik kan misschien niet met ze communiceren zoals een dierenfluisteraar dat doet. Toch komen ze meestal door met een andere geliefde. Dit bevestigt alleen maar dat een dier aan Gene Zijde niet alleen is. Er is altijd iemand om voor ze te zorgen, totdat het jouw tijd is om het werk weer te doen.

Tijdens mijn metingen kreeg ik het werkelijke ras van de hond en de kleur, en meestal wist ik of het een klein of groot dier was. Hetzelfde geldt natuurlijk voor katten, maar daar blijft het niet bij. Ik heb ook vogels, konijnen, chinchilla’s, muizen, hamsters en zelfs paarden gehad.

Een van de wildste momenten die ik me herinner, was het geven van een bericht aan een vrouw op een evenement en het zien van een witte python om haar nek gewikkeld. Ze hapte naar adem toen ik de slang beschreef. Het bleek dat ze een witte python had gehad en die om haar nek en schouders zou draperen. Ik herinner me die avond nog levendig!

Lees ook eens:  Wetenschapper 6 minuten klinisch dood; Verlaat de aarde en krijgt het hiernamaals te zien (BDE)

Tijdens een ander evenement kwam een ​​getrouwd stel naar mijn signeertafel. De vrouw keek me zo verdrietig in de ogen. Toen ik hun boek signeerde, werd ik me bewust van de geest van een grote zandkleurige hond die recht voor hen zat. Op dat vluchtige moment kon ik het ras niet zeggen, maar ik wist gewoon dat het enorm was!

Toen het paar zich omdraaide om te vertrekken, zei ik: “Je hond is hier bij je, en wat een GROTE hond!” De vrouw draaide zich om naar haar man en snikte gewoon in zijn borst. Terwijl hij zijn arm om haar heen sloeg, zei de echtgenoot: “We zijn hier niet gekomen voor een connectie met een persoon, maar we hoopten bevestiging te krijgen van onze golden retriever van 85 pond!” In de laatste paar momenten van de avond was hun geliefde hond op zijn eigen manier doorgekomen.

Als je onlangs een huisdier hebt verloren, hoop ik dat je wat troost zult vinden in dit artikel. Weet dat je geliefde harige vriend niet alleen is en waarschijnlijk rondhangt met je dierbaren aan de andere kant. En wees niet verbaasd als je soms nog steeds hun aanwezigheid voelt, ofwel tegen je aan wrijven of misschien zelfs een glimp van ze opvangen in je ooghoeken, of zelfs het gevoel hebben alsof ze op je bed liggen…misschien wel.

Lees ook eens:  De dood is niet willekeurig - Uitzicht vanaf de andere kant

Je huisdieren reiken naar je uit vanaf de Rainbow Bridge, zodat je weet dat ze in orde zijn en vol spanning wachten op de dag dat jullie weer samen zullen zijn.
Leef een leven vol ziel!

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥