web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkWetenschap & Ontwikkeling

Analyse en onderzoek naar uw gezondheid zodat je weet hoe je moet eten en welke vit je nodig hebt

De afgelopen jaren is de rol van bacteriën en andere organismen in de darmen een belangrijk aandachtspunt geworden van degenen die de gezondheid en het welzijn willen verbeteren. Probiotische bedrijven beloven alles, van een betere spijsvertering tot een beter humeur, en hebben miljarden verdiend met de verkoop van hun producten. Elke darm is echter geheel uniek. Wat voor jou misschien werkt, doet voor iemand anders misschien weinig. Het is dus belangrijk om precies te weten wat jouw gevoel nodig heeft. Een nieuw bedrijf genaamd Viome wil een hightech manier bieden om dat mogelijk te maken.

Viome Reviews (2023) | Gut Microbiome Tests + Discount Code

Viome is het enige bedrijf dat RNA-sequencing gebruikt om uw darmmicrobioom te analyseren. Deze technologie stelt hen in staat nauwkeurige, gepersonaliseerde dieet- en voedingsaanbevelingen te geven voor een betere gezondheid en welzijn. Een klant  stuurt  een klein monster ontlasting naar Viome met behulp van een eenvoudige thuistestkit die aan de deur wordt afgeleverd. Een gepatenteerde kunstmatige intelligentie-engine die is gemaakt door wetenschappers, artsen en voedingsdeskundigen zal deze analyseren. Klanten doen ook een stofwisselingstest en vullen een vragenlijst in over hun gewoonten om hun behoeften verder aan te scherpen.

Naveen Jain, oprichter en CEO van Viome, vertelde Futurism dat veel bedrijven DNA-sequencing gebruiken om je darmen te analyseren, maar als je naar DNA kijkt, ontstaat er valse informatie over wat je scheelt. Hij zei dat ze door RNA te analyseren klanten precies kunnen vertellen welke voedingsmiddelen goed voor hen zijn en welke niet.

Lees ook eens:  Alzheimer en Edgar Cayce

“RNA wordt alleen gemaakt als iets leeft en zich vermenigvuldigt”, zegt Jain. “Omdat RNA maar een korte tijd duurt, zie je elke keer dat je het monster neemt alleen maar levende micro-organismen.”

Jain zei dat Viome RNA-analyse kon aanbieden, wat meestal erg duur is, omdat het samenwerkte met het Los Alamos National Lab. Dat laboratorium doet onderzoek met betrekking tot de nationale veiligheid, en ze bestudeerden biodefensie voordat Viome werd gelanceerd. Ze onderzochten de beste manier om er snel achter te komen wat mensen ziek maakt als er een biologische aanval plaatsvindt, en ze ontwikkelden technologie die veel goedkoper in gebruik was, zodat deze op grote schaal kan worden gebruikt. Viome brengt die technologie nu naar de bevolking.

Zodra een klant zijn tests heeft gedaan en de vragenlijst heeft ingevuld, geeft Viome voedingsaanbevelingen en ander advies dat specifiek is afgestemd op het verbeteren van zijn algehele gezondheid. Mensen die willen afvallen, beter willen eten, zich beter willen voelen of andere aspecten van hun gezondheid willen verbeteren, kunnen baat hebben bij een dergelijke analyse.

Dr. Helen Messier, Chief Medical Officer bij Viome, zei: “door naar het microbioom te kijken met behulp van RNA-technologie hebben we nu een ongekend inzicht in hoe deze microben iemands gezondheid beïnvloeden. We kunnen precies zien of een individu voordeel of schade ondervindt van specifieke voedingsmiddelen zoals spinazie. walnoten, eiwitshakes, broccoli of bieten waarvan voorheen werd gedacht dat ze voor iedereen gezond waren. Het gaat er niet om of het voedsel gezond is, maar of het gezond voor je is. Dit wordt allemaal bepaald door je microbioom.”

Lees ook eens:  Zeuren en klagen

Studies  hebben aangetoond  dat wat er in uw onderbuik gebeurt, ook van invloed is op hoe u zich mentaal voelt, en omgekeerd. Heeft u ooit maagklachten gehad en voelde u zich van streek of misselijk vóór een sollicitatiegesprek? Dat hebben we allemaal, en dat komt omdat de darmen en de geest nauw met elkaar verbonden zijn. Er is eigenlijk een zenuw, de  nervus vagus  , die de darmen met de hersenen verbindt om berichten daartussen door te geven. Als je gevoel gelukkig is, is het veel gemakkelijker voor je om je gelukkig te voelen.

“Deze darm-hersen-as is de verbinding tussen onze darmen en onze emoties en ons gedrag,” zei Jain. “Microben bij mensen controleren eigenlijk alles wat we doen.

Er is een voortdurend debat gaande over welke specifieke voeding en voedingsmiddelen goed zijn voor de gemiddelde persoon. In het tijdperk waarin er bijna dagelijks nieuwe diëten op de markt komen, kan goed eten erg verwarrend zijn. Viome maakt tegenstrijdige voedingsadviezen overbodig. U kunt nu de kracht van de allernieuwste technologie benutten om precies te weten wat u moet eten om u beter te voelen, af te vallen, een einde te maken aan de onbedwingbare trek en meer energie te hebben. Wat u eet, kan de darmen aanzienlijk beïnvloeden, dus het is van cruciaal belang om te weten welk voedsel u moet eten voor uw goede gezondheid. Viome  maakt dit gemakkelijk en u kunt de code FUTURISM20 gebruiken voor $ 20 korting op uw bestelling.

Lees ook eens:  Heb jij bloedgroep AB?

Bron

AngelWings.nl promoot deze websites niet, in de zin van; koop dat oid, maar eerder ter kennisgeving, omdat het interessant is en ook in de toekomst heel normaal zal zijn.

VIOMEN REVIEW: WAT IS DE HEALTH INTELLIGENCE TEST

We hebben gekozen voor de Viome Health Intelligence Test (inclusief de Human Gene Expression Test en de Viome Gut Intelligence Test ), die ons darmmicrobioom en genexpressie analyseert via bloed- en ontlastingsmonsters. U kunt de Viome Gut Intelligence Test ook zelfstandig aanschaffen. Voor de Viome Health Intelligence Test verstrekken individuen bloed- en ontlastingsmonsters voor testen om hun darmmicrobioom en genexpressie te analyseren. Vervolgens versturen ze de monsters en ontvangen vervolgens gezondheidsscores die het volgende meten:

  • Biologische leeftijd (gebaseerd op celfunctie en DNA-schade)
  • Energie niveau
  • Gezondheid van het darmmicrobioom
  • Stress reactie
  • Cellulaire gezondheid
  • Gezondheid van het immuunsysteem

 

https://www.twinspirational.com/best-viome-review/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥