web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Veel alleenstaande mannen gebruiken methadon op azc Ter Apel: waarom?

Afbeelding

https://www.ad.nl/

,,De laatste jaren is het aantal incidenten dat heeft te maken met verslavingsproblemen of het gebruik van (verdovende) middelen sterk toegenomen’’, zei Anne Dingemans, een van die zes verslavingsexperts toen in VreemdelingenVisie, een online magazine van het COA. ,,Veel azc-bewoners hebben vreselijke dingen meegemaakt en gebruiken middelen die hen verdoven en hun angsten onderdrukken. Mensen gebruiken allerlei middelen: alcohol, opiaten, cocaïne, amfetaminen, cannabis, slaapmiddelen zoals valium en Rivotril. Bij een aantal van deze middelen verdwijnt na verloop van tijd het gewenste effect en wordt op de lange termijn het tegenovergestelde effect bereikt, wat tot agressie kan leiden.”

Veel mensen gebruiken dus rommel als ze het moeilijk hebben…

Hoe heeft men die tweede wereldoorlog toch overleefd, die arme mensen toen!

Hier kan men gemakkelijk aan middelen komen, en dus komen er veel verslaafden hier naar toe!
Dat is wat ik denk.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥