web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Geeft aspartaam ​​kanker?

Decennialang hebben gezondheidsbewuste consumenten gezocht naar alternatieven voor natuurlijke suiker — aspartaam, op de markt gebracht onder een aantal merknamen, is een van de meest populaire kunstmatige zoetstoffen ter wereld. Toch lijkt het erop dat deze miljardenindustrie een duistere kant heeft: jarenlang beweerden critici dat aspartaam ​​verantwoordelijk zou kunnen zijn voor een aantal gevaarlijke bijwerkingen. En onlangs heeft de Wereldgezondheidsorganisatie een baanbrekende verklaring vrijgegeven waarin wordt beweerd dat deze stof mogelijk kankerverwekkend is. Wat is er precies aan de hand?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥