web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Europa wil opnieuw beperkingen op het toerisme invoeren vanwege een nieuwe variant van het coronavirus

De “geest van COVID-19” raast weer door Europa – er zijn tenminste publicaties en verwijzingen naar de mogelijke terugkeer van beperkingen in verband met de verspreiding van een nieuwe variant van het virus.

Volgens rapporten van Krasnaya Vesna, onder verwijzing naar GB News, heeft Engeland zijn bezorgdheid geuit met het idee om nieuwe covid-maatregelen in te voeren, vooral met betrekking tot toerisme. Dit komt door de opkomst van een nieuwe variant van het coronavirus, die de naam BA kreeg. x . Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, zou deze variant gevonden zijn in Denemarken en Israël.

Trisha Greenhalgh , een deskundige op het gebied van eerstelijnsgezondheidszorg aan de Universiteit van Oxford, roept op tot het opnieuw dragen van maskersProfessor Christina Pagel van University College London wijst echter op de verschillen tussen de nieuwe variant en eerdere soorten, met name Omicron. Deze nieuwe variant heeft een aanzienlijk aantal nieuwe mutaties.

Het is belangrijk op te merken dat deze nieuwe variant verschilt van de EG.5.1-stam die onlangs in verschillende landen, waaronder de VS, is gedistribueerd. EG.5.1 wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie een “interessante optie” genoemd, wat wijst op de verspreiding ervan.

Nog niet zo lang geleden kondigde het Russische Ministerie van Defensie aan dat de Verenigde Staten zich begonnen voor te bereiden op de volgende pandemie en nieuwe virusmutaties bestuderen. Informatie over deze kwestie kwam van de chef van de stralings-, chemische en biologische beschermingstroepen van de Russische strijdkrachten, luitenant-generaal Igor Kirillov .

Lees ook eens:  Bloedstolsels na COVID-vaccin


Bron

Afbeelding

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥