web analytics
11:11 Dubbele getallen

Israëlisch bedrijf introduceert 3D-geprint “vlees” als de toekomst van voedsel – om naar Nederland te exporteren om boeren te vervangen

Ondanks de dalende rente en dalende aandelenkoersen, proberen meerdere bedrijven over de hele wereld nog steeds nepvleesvervangers te promoten in een zeer beperkte markt die ze niet wil. Impossible Burger en Beyond Meat waren de laatste mislukte pogingen om soja-, bonen- en erwtenproteïnen te gebruiken om de burgerervaring te simuleren, en gingen zelfs zo ver om samen te werken met fastfoodfranchises zoals Burger King en McDonald’s, maar deze programma’s werden geannuleerd wegens gebrek aan verkoop.

Kunstvlees en het verwijderen van vlees uit het openbare dieet is al enkele jaren een doorlopende agenda van de VN, gebaseerd op de bewering dat de veehouderij te veel broeikasgassen vrijgeeft die bijdragen aan “klimaatverandering”. Er is nog steeds geen concreet wetenschappelijk bewijs om deze conclusie te ondersteunen, aangezien de totale temperatuur in de wereld volgens de NOAA de afgelopen eeuw slechts met minder dan 1 graad Celsius is gestegen. Desalniettemin marcheert het establishment vooruit met zijn doel van een veganistische bevolking in 2050.

Het Israëlische bedrijf Redefine Meat betreedt het veld in Europa met een methode voor 3D-geprinte, in het laboratorium gekweekte steaks in plaats van het typische hamburgeralternatief. Behalve dat het proces er nogal grotesk en onnatuurlijk uitziet, is het hoogst onwaarschijnlijk dat een vleespastavervanger ooit in de buurt komt van de smaak van een echte steak. Vraag jezelf af, zou je dit graag willen eten?


https://youtu.be/zQSCzHaMcTg

Nep vlees iemand? Israëlisch bedrijf exporteert product aangeprezen door WEF nepnieuwsmediabedrijf

Een Israëlisch bedrijf genaamd Redefine Meat heeft een overeenkomst aangekondigd om samen te werken met een importeur die zijn in het laboratorium gekweekt vlees zal leveren aan West-Europa, waar de regeringen van het Wereld Economisch Forum boeren en boeren dwingen hun kuddes rundvlees te ruimen runderen, kippen en varkens.

Redefine Meat brengt zijn product op de markt onder de merknaam “New Meat”, met behulp van 3D-printers om stukken vlees te maken die steaks, varkenshaasjes en andere uitgelezen stukken vlees nabootsen, zei het in een release afgelopen donderdag.

Ze gebruiken genetisch gemodificeerde cellen om dit ‘vlees’ in een laboratorium te kweken.
Volgens een  rapport van Thomson Reuters, de Israëlische start-up, die dit jaar 170 miljoen dollar aan financiering heeft opgehaald, exploiteert grootschalige vleesprinters op het hoofdkantoor ten zuiden van Tel Aviv en een nieuwe fabriek in Nederland, waar het van plan is zijn producten te ontwikkelen als alternatief voor echt vlees dat door boeren in velden en landerijen is grootgebracht.

Lees ook:   Is er geen liefde voor u?

Nederland? Is dat niet interessant, dat dit nepvleesbedrijf daar een fabriek zou openen? De regering van Nederland staat onder leiding van Mark Rutte,  presentator en auteur bij het World Economic Forum

En Rutte is nu eenmaal de meest agressieve aanjager van groene energieprogramma’s in Europa. Zijn anti-landbouw-, anti-private eigendomsbeleid is zo agressief dat hij een opstand heeft veroorzaakt onder Nederlandse boeren, die gefrustreerd zijn door de nieuwe wetten die hen verbieden adequate stikstofmeststoffen en fossiele brandstoffen te gebruiken die essentieel zijn voor het houden van vee.
Zonder vee heb je geen vlees. En zonder vlees open je een markt voor in het laboratorium gekweekt nepvlees, dat plotseling een kritieke bron van eiwitten voor menselijke consumptie wordt.

Interessant is dat de zakelijke mediagigant Thomson Reuters een ander trots lid is van het globalistische World Economic Forum ( zie  hier  en  hier), die het nulpunt vertegenwoordigt in de wereldwijde anti-vee-, anti-vleesagenda. Houd dat in gedachten als je het  verhaal van Reuters leest  over het Israëlische bedrijf dat probeert vlees te herdefiniëren .
Het WEF bracht in 2018 een video uit waarin stond dat vlees, het echte spul, een “af en toe een traktatie” zou zijn in de Great Reset. Bekijk hieronder.


https://youtu.be/4zUjsEaKbkM

Het is dus niet verwonderlijk dat Thomson Reuters een artikel als dit zou publiceren, in een oneerlijke poging om ons de verdiensten van nepvlees te verkopen. Dit artikel, en vele andere soortgelijke artikelen, zullen worden opgepikt door Thomson Reuters-abonnees, waaronder duizenden kranten, websites en andere nieuwsbronnen.
Thompson Reuters beschrijft het als volgt:

“De vroege hype over plantaardige vleesalternatieven, die als beter voor dier en milieu worden beschouwd, is weggeëbd nu zorgen over inflatie en recessie sommige consumenten doen terugkeren naar goedkopere dierlijke vleesproducten, terwijl personeelstekorten de fastfoodketens, een belangrijk verkoopkanaal, hebben getroffen. voor plantaardige burgerpasteitjes.”

Vroege hype? Beter gezien? Door wie? Is iemand anders dan Bill Gates en een klein kader van miljardairinvesteerders echt zo enthousiast over de vooruitzichten dat vlees in een laboratorium wordt gekweekt? Alstublieft.

Lees ook:   Trump's handelsoorlog 'gekoppeld aan vernietiging van het Amazone-regenwoud'

Maar je kunt precies zien hoe ze het ons zullen opdringen, door hun WEF-partners in de bedrijfsmedia te gebruiken om hen massa’s gratis propaganda-rapportage te geven die doorgaat als ‘nieuws’.
We krijgen geen nieuws meer van de corporate media. We krijgen verhalen.
Nepnieuws-bedrijfsmedia die nepvlees promoten. Waarom? Omdat het past in het verhaal van hun gemeenschappelijke agenda.

Dat is hoe de Grote Reset — dwz het beestsysteem — wordt geïmplementeerd. Niet alleen door corrupte regeringen, maar door regeringen die betrokken zijn bij publiek-private partnerschappen met grote bedrijven.
De Amerikaanse regering wil dat we genetisch gemodificeerd nepvlees eten. We weten dit omdat het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) en de Food and Drug Administration (FDA) in een  persbericht  in november 2018, tijdens de regering-Trump, hebben aangekondigd om gezamenlijk de productie van laboratoriumvlees in Amerika te reguleren en goed te keuren.
In de uitgave staat:

“De agentschappen kondigen vandaag een overeenkomst aan over een gezamenlijk regelgevend kader, waarin de FDA toezicht houdt op celverzameling, celbanken en celgroei en -differentiatie. Tijdens de celoogstfase zal er een overgang plaatsvinden van toezicht door de FDA naar USDA. USDA zal dan toezicht houden op de productie en etikettering van voedingsproducten die zijn afgeleid van de cellen van vee en pluimvee.”

Veel van de mensen die de grote vleesverwerkende bedrijven zoals Tyson en JBS runnen, hebben ook geïnvesteerd in vlees uit het laboratorium. Waarom? Omdat de globalisten op het World Economic Forum hen hebben verteld dat dat de golf van de toekomst is. Dus zullen ze hun deel doen om de kosten van echt vlees te helpen opdrijven, wat op zijn beurt de consument ertoe zal aanzetten om hun “nieuwe” product te kopen dat uit een fabriek komt in plaats van een boerderij – uiteindelijk met een goedkoper prijskaartje.

Lees ook:   Als er geen nieuws is wat doet men dan?

Westerse regeringen zullen ook hun steentje bijdragen aan deze grote zwendel, waardoor het voor veeboeren steeds moeilijker wordt om koeien en ander vee te houden, omdat ze beweren dat het slecht is voor het milieu. Ze zullen de veeboeren meer regels opleggen, zoals ze al jaren doen, waardoor velen van hen failliet gaan en de weg vrijmaken voor de nepvleesproducenten.

Ondertussen nemen de enorme vermogensbeheerbedrijven BlackRock en Vanguard  gecentraliseerde voedselproductietechnologieën over en zullen ze bijna volledige controle hebben over de toekomstige voedselvoorziening in Amerika .

Larry Fink, CEO van BlackRock, zit ook in het bestuur van het World Economic Forum, dat de video in 2018 uitbracht en ons waarschuwde voor carnivoren dat onze vleesetende dagen geteld zijn. Later dat jaar drukt de Amerikaanse regering haar stempel van goedkeuring op de nepvleesindustrie. Begin je de verbanden hier te zien?

Het Israëlische bedrijf Redefine Meat zei dat het “ossenhaas en lendenbiefstuk lanceerde en dat hun adoptie door chef-koks in dure restaurants hun kwaliteit bewees”, aldus Reuters.

Met het nieuwe distributeurschap is het van plan zijn producten deze maand in restaurants en slagers in Frankrijk te lanceren, later dit jaar in Italië, Griekenland en Zweden en volgend jaar in tientallen andere landen.
Het “New Meat” is momenteel verkrijgbaar in Israël, Groot-Brittannië, Nederland en Duitsland in bijna 1.000 restaurants die momenteel ongeveer $ 40 per kilo betalen voor de steaks van Redefine Meat, vertelde de woordvoerder van het bedrijf aan Reuters.

Andere nepvleesproducenten, zoals het in de VS gevestigde Beyond Meat, verlagen de verkoopprognoses, meldt Reuters, terwijl ze erop wijzen dat Nestle nog steeds hoopt op grote dingen voor zijn nieuwe lijn nepvlees.
We zullen zien hoe lang de fascinatie van mensen voor nepvlees duurt. Eén smaak en degenen die dachten het te willen proberen, komen vaak teleurgesteld weg. Maar er zijn ongetwijfeld enkele ware gelovigen die het zullen consumeren en denken dat ze in feite de planeet redden in het proces.
Lees het volledige artikel op LeoHohmann.com.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button