web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Ozempic-medicijn voor gewichtsverlies liet vrouwen JAREN overgeven nadat ze ermee waren gestopt: “Ik wou dat ik het nooit had aangeraakt”

Overal vrouwen die zijn misleid om Ozempic te nemen, een controversieel medicijn voor gewichtsverlies, melden dat de bijwerkingen die ze nog steeds hebben, nog vele jaren aanhouden nadat ze ermee zijn gestopt.

Een 38-jarige lerares genaamd Emily Wright uit Toronto zegt dat ze haar baan eigenlijk moest opzeggen nadat de gastroparese die ze ontwikkelde door het gebruik van Ozempic haar elke dag meerdere keren per dag deed braken.

Zelfs jaren nadat ze van de gevaarlijke drug af was, zegt Wright dat haar leven “een hel” is geweest – en dat er geen einde aan die hel komt, ook al maakt Ozempic geen deel meer uit van haar drugsregime.

“Ik ben bijna een jaar van Ozempic af geweest, maar ik ben nog steeds niet terug naar mijn normale leven”, vertelde Wright aan de media, eraan toevoegend dat ze spijt heeft dat ze ooit het medicijn, dat semaglutide bevat, heeft ingenomen vanwege de langdurige schade die het veroorzaakt. oorzaken.

“Ik wou dat ik [Ozempic] nooit had aangeraakt. Ik wou dat ik er in mijn leven nog nooit van had gehoord. Dit medicijn maakte mijn leven tot een hel. Zoveel hel.”

In 2019 ontwikkelde een 37-jarige vrouw genaamd Joanie Knight op dezelfde manier ernstige symptomen van misselijkheid en braken twee jaar nadat ze Ozempic had ingenomen. Bij Knight werd maagverlamming vastgesteld nadat de ziekte zo ernstig werd dat ze niet meer kon eten.

Lees ook eens:  Suiker or not to suiker...

Knight gelooft dat, omdat Ozempic de spijsvertering vertraagt, het er mogelijk voor gezorgd heeft dat haar lichaam ondervoed raakte en voedsel afkeurde. Ze kan nu slechts een paar happen tegelijk eten van haar favoriete eten, ook al stopte ze in 2021 met het gebruik van het medicijn.

(Gerelateerd: een Reddit-groep waar 30.000 leden horrorverhalen over Ozempic delen, bevat meerdere inzendingen van mensen die zeggen dat Ozempic ervoor zorgde dat ze in hun bed poepen.)

Mager zijn is het niet waard om een ​​gevaarlijk medicijn te nemen dat een goede spijsvertering en voeding belemmert

Ook verkocht onder de merknaam Wegovy, activeert Ozempic het lichaam om een ​​hormoon genaamd GLP-1 te produceren dat de darmen van nature vrijgeven na consumptie van een maaltijd. Aangenomen wordt dat deze kunstmatige overmatige GLP-1-productie bijdraagt ​​​​aan de gruwelijke bijwerkingen die veel vrouwen die het medicijn gebruiken uiteindelijk ontwikkelen.

Voor Knight begon het allemaal op haar verjaardag in 2021 toen ze plotseling ontdekte dat ze haar eten niet meer kon doorslikken.

“Het voelde alsof het in mijn keel bleef steken”, zei ze.

Hoewel ze die dag amper iets had gegeten, kreeg Knight plotseling een ernstig incident met braken, wat voor haar nergens op sloeg.

“Ik dacht: ‘Ik had niet gegeten, hoe moet ik zoveel overgeven?'” Zei ze.

Lees ook eens:  Normaal tegenwoordig mensen vermoorden die depressief zijn!

Knight moest uiteindelijk anti-misselijkheidspillen slikken “alsof het snoep was” om op zijn minst semi-functioneel te blijven.

Artsen voerden een maagledigingsonderzoek uit bij Knight, waaruit bleek dat na vier uur na consumptie meer dan 35 procent van het voedsel dat ze had gegeten nog steeds in haar maag zat. Voor een normaal persoon zou er na zo’n lange tijd nog maar 10 procent of minder in de maag zitten.

“Dit kan zijn omdat deze medicijnen zich binden aan de GLP-1-receptor, een eiwit dat de doorgang van voedsel door de maag vertraagt, waardoor mensen zich langer vol voelen”, meldde een media-outlet.

Een andere patiënt meldde dat ze zich na slechts een paar weken aan het medicijn “als een klootzak” voelde, terwijl weer een ander zei “soms mager zijn is het niet waard om verdrietig te zijn”, verwijzend naar wat Ozempic deed om haar leven op andere manieren te vernietigen.

Vorige maand heeft de American Society of Anesthesiologists gewaarschuwd dat mensen moeten stoppen met het gebruik van medicijnen zoals Ozempic en Wegovy, minstens een week voordat ze een operatie ondergaan. De reden is dat patiënten kunnen braken of aspireren wanneer ze onder narcose worden gebracht.

Meer van het laatste nieuws over de gevolgen van het gebruik van gevaarlijke farmaceutische medicijnen is te vinden op BadMedicine.news .

Lees ook eens:  Runder of koeden TBC!!!!!!!

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

 

DailyMail.co.uk

Newstarget.com

Bron

Bizar@!

Pas op met medicatie aub!
Denk na voor je iets slikt want echt waar de bijwerkingen zijn vaak niet mis.

Check ook of je een buik hernia hebt trouwens!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥