web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & Uiterlijk

Autoriteiten bevestigen dat COVID-19-vaccins het immuunsysteem kunnen verzwakken – ze noemden de aandoening “long vax”

Al in 2021 hebben officiële overheidsrapporten gesuggereerd dat het vaccin tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) het immuunsysteem schaadt , met het potentieel om een ​​nieuwe vorm van door het COVID-19-vaccin geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom (aids) te veroorzaken bij degenen die hebben meerdere doses van het vaccin hebben gekregen.

 

Destijds werden deze beweringen door de reguliere media ontkend, ook al waren er officiële gegevens die aantoonden hoe vaccins de gevaccineerden schade toebrachten. In plaats van het tegendeel te bewijzen, besloten veel overheidsinstanties te stoppen met het publiceren van de vernietigende informatie.

 

Dit jaar hebben de autoriteiten COVID-19-vaccingeïnduceerde aids en antilichaamafhankelijke versterking (ADE) in het geheim onderzocht nadat onderzoekers over de hele wereld van gerespecteerde universiteiten hadden toegegeven dat verschillende gezondheidsproblemen zich uren, dagen of zelfs weken na vaccinatie voordeden.

 

De autoriteiten noemden de aandoening “long vax” om de dodelijke gevolgen van vaccinatie te verdoezelen.

 

Gegevens: Gevaccineerde mensen in Engeland en Wales hebben significant meer kans om te overlijden in vergelijking met niet-gevaccineerden

Uit officiële gegevens van de overheid blijkt dat COVID-19-vaccins al miljoenen mensen hebben geschaad en anderen hebben gedood.

 

Uit gegevens van het Office of National Statistics in het VK is gebleken dat gevaccineerde mensen in Engeland en Wales al meer dan een jaar significant meer kans hebben om te overlijden in vergelijking met de niet-gevaccineerde bevolking per 100.000 mensen. (Gerelateerd: Studie: Natuurlijke immuniteit biedt betere bescherming tegen omicron dan COVID-opnamen .)

Lees ook eens:  Medicijnen steeds minder

 

Dit zou kunnen verklaren waarom het VK week na week aanzienlijk meer sterfgevallen lijdt dan het gemiddelde over vijf jaar.

 

 

Toch blijft Big Pharma nog een ronde van “boosters” pushen, die schadelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken, zoals alle vaccins die gericht zijn op het coronavirus.

 

Volgens het etablissement en onderzoekers van Harvard University en Yale University gaat het onder meer om gevallen van abnormale bloedstolling en hartontsteking. Beide gezondheidsproblemen zijn geregistreerd sinds begin 2021, met een enorme toename van myocarditis of de ontsteking van de hartspier waargenomen bij jongere mannen.

 

Onderzoekers van  Harvard en Yale bestuderen nu wat volgens hen een nieuw geïdentificeerde aandoening is: lange vax. De wetenschappers beweren ook dat de chronische symptomen van de aandoening lijken op de verzonnen ziekte ‘lange COVID’.

 

De “studie” kwam tot stand dankzij de stilletjes aangekondigde bredere acceptatie van de nadelige effecten van COVID-19-vaccinatie door de reguliere medische en wetenschappelijke gemeenschap.

 

Dr. Anne Louise Oaklander, een neuroloog en onderzoeker aan de Harvard Medical School , waarschuwde dat het voor een arts een toeval lijkt om één of twee patiënten met deze symptomen te zien. Maar als ze maar liefst 10 of 20 patiënten zien, is het duidelijk dat de zaken ernstiger zijn dan ze lijken .

 

Sommige onderzoekers beweren dat long vax optreedt als gevolg van een overreactie van het immuunsysteem op het spike-eiwit dat het lichaam moet maken nadat het mRNA in de coronavirusvaccins cellen in het lichaam is binnengedrongen.

Lees ook eens:  'Een op de vijf kettingen en oorbellen bevat giftige stoffen'

 

In de begindagen van de pandemie vertelden gezondheidswerkers het publiek dat het spike-eiwit “onschadelijk” was nadat ze besloten om het grootste experiment op de mensheid in de geschiedenis uit te voeren na de autorisatie voor gebruik in noodgevallen van de Pfizer- en Moderna COVID-19-vaccins.

 

Harlan Krumholz, een cardioloog aan de Yale University , zei dat hij gelooft dat er iets ongewoons aan de hand is met de alarmerende bijwerkingen . Hij voegde eraan toe dat het als wetenschapper zijn plicht is “om een ​​open geest te hebben en te leren of er iets is dat kan worden gedaan.”

 

Wetenschappelijke gegevens suggereren sterk dat het lichaam een ​​tweede ronde antilichamen kan produceren die per ongeluk gezonde cellen aanvallen of zich binden aan angiotensine-converting enzyme 2 (ACE2)-receptoren, wat vervolgens hartslagschommelingen en bloeddrukproblemen veroorzaakt.

 

Veel voorkomende symptomen zijn een abnormale hartslag, extreme vermoeidheid, hoofdpijn en bloeddrukschommelingen.

 

De gegevens suggereren dat het reguliere wetenschappelijke establishment nu gelooft dat mRNA COVID-19-injecties ADE veroorzaken, en misschien zelfs aids . Dit verklaart waarom mRNA-technologie vóór de uitbraak van het coronavirus nooit werd goedgekeurd voor menselijk gebruik.

 

Door COVID-19 vaccin veroorzaakte aids

Het is een algemene misvatting dat aids alleen wordt veroorzaakt door hiv of dat het hetzelfde is. Verworven immuundeficiëntiesyndroom (AIDS) is de term die wordt gebruikt om verschillende potentieel levensbedreigende infecties en ziekten te beschrijven die optreden wanneer het immuunsysteem ernstig beschadigd is.

Lees ook eens:  WHO-bom: 1 op de 6 Amerikanen is nu onvruchtbaar na het uitrollen van de prikpil

 

Mensen met aids lopen een groter risico op het ontwikkelen van bepaalde vormen van kanker en ernstige infecties die vaak alleen voorkomen bij mensen met een zwak immuunsysteem, of anders mild zouden zijn bij mensen met een gezond, werkend immuunsysteem.

 

Helaas is uit gegevens gebleken dat COVID-19-vaccins aan de lijst met oorzaken moeten worden toegevoegd.

 

Uit deze vertrouwelijke gegevens blijkt dat de COVID-19-vaccins geen toestemming voor gebruik in noodgevallen hadden mogen krijgen en dat ze door de Food and Drug Administration (FDA) uit de distributie moeten worden gehaald .

 

Ondanks de geregistreerde gevallen van vaccingerelateerde verwondingen en sterfgevallen, is het veelbelovend om te zien dat de reguliere media nu de  slopende gevolgen van COVID-19-vaccinatie onderzoeken , jaren na wat uiteindelijk zal worden beschouwd als een “crimineel real-world experiment”.

 

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over de uitrol van het bewapende COVID-19-vaccin .

 

 

Deze video is van het InfoWars-kanaal op Brighteon.com .

 

Bronnen zijn onder meer:

 

Expose-News.com

 

TheStatesman.com

 

Wetenschap.org

 

Brighteon. com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥