web analytics
11:11 Dubbele getallen

Lyme wat helpt

Monolaurinezuur – kokosolie

Monolaurinezuur, wat in kokosolie zit, blijkt in de dagelijkse praktijk uitstekend te helpen tegen de ziekte van Lyme. Op Hawaï komen ook teken voor die met Lyme besmet zijn. Maar daar is vrijwel niemand besmet met Lyme… omdat ze kokos eten. En de helft van kokosolie is monolaurinezuur. Het werkt preventief. De Lyme-bacterie kan niet tegen monolaurinezuur. Dus als je gestoken bent door een besmette teek en je eet dagelijks twee maal 30 gram kokosvet, dan is het niet waarschijnlijk dat je Lyme krijgt.
Smeer het op je brood, bak erin, gooi het in je smoothies, smeer het op de ontstoken plaats op je huid. Koop blikjes met kokosmelk in de supermarkt. Liefst biologische kwaliteit, b.v. van het merk Amaizin uit de biowinkel. Een half blikje per dag moet genoeg zijn. Monolaurinezuur zit niet zoveel in kokoswater (dr Martin), je moet echt kokosolie hebben.

https://vrolijkweerzien.nl/lyme/monolaurinezuur/

Lees ook:   Een mooie pdf file over tanden en kiezen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button