web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & Uiterlijk

Tennis Wereld VIJFTIEN “volledig gevaccineerde” spelers zijn niet in staat om Miami Open te voltooien

dc3195bf4070d029a8402aed442065e1 AnGel-WinGs.nl

Tennisfans zijn overstuur en de sportwereld wankelt nadat een ongekend aantal spelers zich deze week hebben teruggetrokken of met pensioen zijn gegaan bij de Miami Open. In totaal konden 15 spelers de finish niet halen, inclusief de mannelijke en vrouwelijke favorieten om te winnen.

De tenniswereld reageerde geschokt nadat favorieten Paula Badosa en Jannik Sinner moesten opgeven tijdens de kwartfinales van de Miami Open. Badosa, binnenkort de nummer drie van de wereld, werd onwel tijdens haar wedstrijd tegen Jessica Pegula en verliet in tranen het veld.

Badosa, die werd getroost door haar Amerikaanse tegenstander, besloot na overleg met haar fysiotherapeut te stoppen. Pegula bereikte voor het eerst in haar carrière de halve finales van het tennistoernooi van Miami na het aftreden van Badosa, meldt Yahoo Sports.

 

In het herentoernooi moest het Italiaanse fenomeen Jannik Sinner zich noodgedwongen terugtrekken. Hij gaf het na 22 minuten op in de wedstrijd tegen Francisco Cerundolo, de nummer 103 van de wereldranglijst. “Toen ik serveerde op 3-1 en 30-0, zag ik hem voorover buigen. Het was heel vreemd’, zei Cerundolo tijdens een interview. “Ik hoop dat hij in orde is, hij is een geweldige speler.”

De 23-jarige Argentijn bereikte verrassend de halve finale met zijn eerste deelname aan het mastertoernooi in Miami.

Niemand wijst op het voor de hand liggende. Alle spelers moeten “volledig gevaccineerd” zijn om te kunnen concurreren. Zoals we al enkele maanden hebben opgemerkt, worden de meeste grote sporten getroffen door “onverklaarbare” medische aandoeningen die opduiken bij jonge en verder gezonde atleten, inclusief ons rapport dat alleen al in maart drie wielrenners zijn gevallen .

Lees ook:   Suiker is niet slecht

Mensen, dit is de prik. Er is geen andere haalbare mogelijkheid, vooral als we bedenken hoe zelfs de CDC en andere instanties hebben erkend dat de Covid-“vaccins” een toename van hartproblemen bij jonge mensen veroorzaken, waaronder myocarditis, pericarditis en hartaanvallen.

Er is nog nooit zoveel gaslighting en propaganda geweest om de waarheid te verdoezelen als met deze injecties. Leiders in het hele land en over de hele wereld hebben zoveel in de vaccins verpakt, dat je je af moet vragen wie er aan de touwtjes trekt. Een deel ervan is persoonlijk; elke politicus die met de waarheid over de jabs naar buiten komt, zal sneller uit zijn ambt worden geduwd dan Will Smith’s vertrek uit de eliteclub van Hollywood. Hetzelfde geldt voor journalisten. Bedrijfsmedia is net zo geïnvesteerd en mogelijk zelfs nog meer medeplichtig aan het verspreiden van de leugens.

Maar het kan nog erger zijn dan dat. Zoals zoveel dingen die we de afgelopen drie jaar hebben gezien, lijkt er een gecoördineerde inspanning te zijn om de waarheid te onderdrukken. Pandemic Panic Theatre is nog steeds in actie, ondanks de vreemde druk van de Democraten in februari om de meeste gezichtsmaskers en vaccinmandaten op te heffen. Er zijn al gesprekken over de 5e en 6e prik, zelfs als de 4e prik in de Verenigde Staten wordt uitgerold.

Maakt dit allemaal deel uit van de agenda van The Great Reset? Gaat het allemaal om controle? Ontvolking? Het antwoord op alle drie de vragen is zeer waarschijnlijk: “Ja.”

Deze injecties zijn gevaarlijk. Atleten over de hele wereld vallen. Doorsnee mensen ervaren vreselijke bijwerkingen. Tien, misschien honderdduizenden mensen sterven eraan. Het kunnen er zelfs miljoenen zijn; de gegevens zijn zo verduisterd. Al die tijd doen politici en bedrijfsmedia alsof het allemaal weg is als er hier niets te zien is.

Lees ook:   TV dialoog 'De Waarheid over Vaccinaties' 3 uur COMPLEET!

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken