web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

De beste streaming fitnessprogramma’s

De beste streaming fitnessprogramma’s

Dankzij de nieuwe instroom van on-demand videostreamingplatforms is de toekomst van fitness hier – en met ‘hier’ bedoelen we in je woonkamer, slaapkamer, hotelsuite of waar je gekke drukke leven je ook brengt.Om 2019 een vliegende start te geven met je fitnessdoelen in gedachten, bekijk je de beste fitnessstreamingprogramma’s die je rechtstreeks vanuit huis kunt doen. We hebben honderden getest en onderzocht voordat we deze lijst hebben beperkt tot de 17 die echt de moeite van het bekijken waard zijn. Elk platform is uniek, dus lees verder om erachter te komen welke zweetopwekkende investering het beste aansluit bij uw doelen.

Peloton digitaal

Inmiddels heb je waarschijnlijk gehoord van Peloton – met een indrukwekkende hometrainer, een gloednieuwe loopband en een recente toevoeging aan yoga, heeft het merk naar verluidt meer toegewijden dan SoulCycle. Peloton heeft IRL-studio’s in New York City, waaronder een vlaggenschip waar ze camera’s aansluiten en lessen streamen naar letterlijk overal. Ja, naast meer dan 1.000 vooraf opgenomen lessen – compleet met geweldige afspeellijsten en motiverende instructeurs – heb je toegang tot 20 live gestreamde boetieklessen per dag. Het beste gedeelte? Je kunt het plan van elke les bekijken voordat het begint, zodat je je mentaal kunt voorbereiden om te pushen. ($ 19 per maand; stream online)

Alo Moves

Alo, het merk dat verantwoordelijk is voor de bh’s met bandjes en naadloze leggings die door vrijwel alle Insta-beroemde yogi’s op je feed worden vertegenwoordigd, is onlangs toegetreden tot de digitale fitnessruimte. Alo Moves biedt app- en computergebaseerde videolessen met namen als Flow Motion, Remedy, Float Like a Firefly en Strong Yoga for Beginners om u te helpen afstemmen op uw praktijk. Athleisure-liefhebbers, pas op: de opstapjes van de instructeurs kunnen je na savasana rechtstreeks naar hun online winkel sturen. ($ 20 per maand; stream online)

CorePower Yoga op aanvraag

CorePower yoga, de yogaketen die bekend staat om zijn geweldige vrije krachtstromen, heeft nu een online, on-demand platform zodat je overal en altijd kunt bewegen, zweten en savasana. Deze videoservice op alle niveaus biedt kenmerkende lessen, kortere stromen en pose-storingen. Bonus: u kunt inhoud synchroniseren voor offline weergave, wat het stromen van luchthavens, hotels en middle-of-nowhere heel eenvoudig maakt. ($ 20 per maand; stream online)

Pure Barre On Demand

Als je aan barre denkt, denk je waarschijnlijk aan ballerina’s – niet aan je woonkamer, slaapkamer of kelderverdieping. Maar met Pure Barre On Demand is alles wat je nodig hebt een beetje ruimte, een stoel en een vorm van gewicht (een waterfles is voldoende) om je een weg naar een sterker lichaam te banen. Als je nog nooit barre hebt geprobeerd, let op: dit is niet je traditionele krachttraining. De bewegingen worden in stappen gedaan, dus wees niet verbaasd als je “een centimeter omlaag, een centimeter omhoog” hoort van je instructeur en door de luidspreker. Laat dat je niet afschrikken – we beloven dat je het branden zult voelen. ($ 30 per maand; online streamen)

Dagelijkse verbranding

Laten we eerlijk zijn: Daily Burn is de OG van fitness-streaming, en voor $ 13 per maand kun je het krijgen voor minder dan de kosten van een salade. Met meer dan 1.000 verschillende soorten trainingen (inclusief Pilates, yoga, mobiliteit, HIIT en gewichtheffen), kun je inloggen en in beweging komen. Of je kunt een paar vragen beantwoorden over je fitnessdoelen, en DB (zoals we het liefkozend noemen) zal een legitiem plan bieden om je te helpen daar te komen. Ja, het is eigenlijk je op video gebaseerde persoonlijke trainer. ($ 20 per maand; stream online)

Lichaamsbouw 57 Op aanvraag

Met de mogelijkheid om aangepaste bewegingsmashups te maken, is Physique 57 On Demand voor de kieskeurige, weinig tijd of gevorderde barre-er. Eerst blader je door trainingen en kies je gerichte trainingen op basis van je doelen (denk aan: grotere bilspieren, sterkere kern, strakkere tris). Voordat je in ballerinastijl gaat bewegen en dansen, structureer je je video-afspeellijst op basis van je persoonlijke stijl, dagelijkse schema en trainingsvoorkeuren. Ah, de kracht van keuze. ($ 20 per maand; stream online)

Lichaamsliefde met Anna Victoria

Als je ooit het gewichtsgedeelte in de sportschool bent binnengelopen en dacht: WTF moet ik nu doen, Anna Victoria, oprichter van Fit Body Guides en Instagram-fitnessfenomeen, is hier om te helpen. Body Love is gericht op vrouwen die hun krachttraining willen verbeteren en biedt vooraf opgenomen trainingsvideo’s die HIIT combineren met krachttraining en die slechts 30 tot 45 minuten duren. En als je een dosis voedingsadvies wilt met je fitnessinspiratie, bekijk dan zeker de aangepaste calorie-maaltijdplannen of macroteller van het platform. ($ 17 per maand; online streamen)

Spiegel

Wil je een homegym zonder onhandige apparatuur in huis? Dankzij Mirror kan dat. Deze interactieve sportschool ziet eruit als een gewone spiegel dankzij het reflecterende oppervlak, en je kunt persoonlijke interactie krijgen met trainers die er zijn om je door cardio-, kracht-, yoga-, boks- of barre-workouts te leiden. Zo werkt het: eerst pak je het apparaat (het is niet goedkoop), dan hang je het op (als een spiegel… snap je?). Tot slot zet je hem aan voor een work-out thuis. Wat Mirror onderscheidt, is dat je niet alleen de trainer kunt zien, maar ook jezelf kunt zien en controleren. En in live gestreamde lessen kan de trainer je zien (!!!) en feedback en aanmoediging geven. ($ 1.495 eenmalig bedrag, daarna $ 39 maandelijks abonnement; meer informatie)

Lees ook eens:  'Methode om acute vorm van leukemie te bestrijden gevonden'

https://nl.pinterest.com/angelwingsnl/sport/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥