...
Gezondheid & Uiterlijk

De beademingsapparatuur is de DOODSOORZAAK?! Corona

De beademingsapparatuur is de DOODSOORZAAK?!

Uit een nieuwe studie blijkt dat bijna alle coronaviruspatiënten die aan beademingsapparaten zijn geplaatst, zijn overleden.

Veel van de patiënten die op ventilatoren werden geplaatst, hadden ook reeds bestaande aandoeningen.

Nieuwe gegevens uit de gezondheidszorg suggereren dat veel meer dan de helft van alle coronaviruspatiënten die op ventilatoren worden geplaatst, sterft, voor het eerst gemeld door CNN (!)

De gegevens zijn verzameld bij Northwell Health, het grootste ziekenhuissysteem van de staat New York. Het bleek dat ongeveer 20 procent van de COVID-19-patiënten stierf en 88 procent van degenen die op ventilatoren werden geplaatst, stierf.

De studie, gepubliceerd in de Journal of the American Medical Association (JAMA), onderzocht 5700 patiënten in het ziekenhuis met coronavirusinfecties in de regio New York City, met uiteindelijke resultaten voor 2634 patiënten. De gemiddelde leeftijd van de patiënt was 63 jaar.

Het sterftecijfer voor alle patiënten die op mechanische beademing werden geplaatst, was 88,1%, 282 patiënten.

Geanalyseerd op leeftijdsgroep, was het sterftecijfer voor patiënten van 18 tot 65 jaar 76,4 procent. Voor de volgende oudste leeftijdsgroep, 66 jaar en ouder, registreerden patiënten die mechanische beademing kregen een sterftecijfer van 97,2 procent.

Er waren geen sterfgevallen bij patiënten die op ventilatoren werden geplaatst die jonger waren dan 18 jaar.

Vergelijkbare sterftecijfers van coronaviruspatiënten in dezelfde leeftijdscategorieën die NIET op ventilatoren werden geplaatst, waren lager; onder de 18- tot 65-jarigen en de 66-jarigen en oudere leeftijdsgroepen was het sterftecijfer respectievelijk 19,8 procent en 26,6 procent.

Er zijn geen sterfgevallen geregistreerd bij patiënten onder de 18 jaar.

Lees ook:   HET BEDROG VAN DE GRIEPPRIK

De casusreeks documenteerde ook comorbiditeiten bij patiënten, met als meest voorkomende hypertensie, obesitas en diabetes. De studie illustreert hoe de meeste mensen die ernstig ziek worden met het coronavirus een soort onderliggende aandoening hebben, meldt CNN.

Bijna 42 procent van alle patiënten die met coronavirus in het ziekenhuis waren opgenomen, was naar verluidt zwaarlijvig, met een body mass index (BMI) van meer dan of op 30.

Meer dan de helft van de COVID-19-patiënten, of 56,6 procent, had tegelijkertijd hypertensie, een hart- en vaatziekte. Diabetes bleek ook een veel voorkomende aandoening te zijn, waarbij 33,8 procent van de coronaviruspatiënten diabetisch was.

De studie merkt op dat van patiënten die stierven, patiënten met diabetes vaker op beademingsapparatuur werden geplaatst of op de intensive care (ICU) van het ziekenhuis werden behandeld in vergelijking met patiënten die geen diabetes hadden

De studie merkt op dat het alleen werd uitgevoerd in de metropoolregio New York City en daarom geen representatief monster is voor de Verenigde Staten.

A ventilator is pictured during an instruction of doctors at the Universitaetsklinikum Eppendorf in Hamburg, on March 25, 2020. – Currently ten Covid-19/ Corona patients are treated in the hospital. (Photo by Axel Heimken / POOL / AFP) (Photo by AXEL HEIMKEN/POOL/AFP via Getty Images)
De auteurs van het rapport zeiden ook dat aangezien deze studie sterftecijfers rapporteerde: “alleen voor patiënten met definitieve uitkomsten (ontslag of overlijden), en een langere-termijnstudie verschillende sterftecijfers kan vinden als verschillende segmenten van de bevolking zijn geïnfecteerd.”

Dit is nu echt interessant. Mensen die overlijden door de beademing en dus NIET door Corona! Er is ook een hele studie naar gedaan inmiddels.

Lees ook:   Brief anti vaccinatie

Meestal als er een studie naar gedaan is wordt het aangenomen door mensen. Wanneer iemand het bestudeert en kenbaar maakt via andere kanalen kan het niet waar zijn volgens velen:

Want je bent geen wetenschapper. Terwijl het in feite alleen maar wachten is op een wetenschapper die bevestigd wat door anderen al is uitgezocht. In feite nemen ze de signalen waar en gaan het zelf onderzoeken.
Niet erkende wetenschap doet voor die tijd niet ter zake waardoor mensen de volledige verantwoordelijkheid over hun lichaam ONTERECHT uit handen geven. Daarbij ook ONTERECHT geloven in wat de politiek de mensen wijs maakt.

Braaf door blijven slapen en niet in opstand komen, niet zelf de hersenen laten werken en niet kritisch zijn betekent genoegen nemen met het verlies van vrijheid, mensenrechten, lijf en goed. Deze zijn grondwettelijk vastgelegd.

Bronnen:
https://www.newsmax.com/t/newsmax/article/964425

https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2765184

https://commonsensetv.nl/de-beademingsapparatuur-is-de-doodsoorzaak/

Gerelateerde artikelen

Back to top button