web analytics
...

Vaccinslachtoffers

Ik wil een heel persoonlijk verhaal en een bekentenis met je delen. Toen ik eind jaren ’70 op de medische school zat, stond ik op de voorpagina van het nationale medische studentenhandboek. Ik deel deze foto met je waarop te zien is hoe ik een vaccin toedien. In die tijd en gedurende de volgende 15 jaar volgde ik strikt alle vaccinrichtlijnen.

Zelfs toen ik patiënten in mijn eigen kliniek begon te zien, heb ik nooit de veiligheid van een vaccin in twijfel getrokken en ik verwierp informatie van mensen die hun zorgen uitten. Eind jaren ’80 deelde een bijzonder vriendelijke patiënt van mij, een moeder, geduldig een persoonlijke getuigenis over haar door vaccinatie gewonde zoon, Jack.

Ze opende mijn ogen voor een realiteit waarvan ik me voorheen niet bewust was en die ik niet wilde accepteren. Ze confronteerde me met klinische gegevens waar ik niet meer omheen kon. In de jaren die volgden zag ik steeds meer ouders die ernstige angst hadden voor bepaalde vaccins; Ik kwam langzaam tot het besef dat geïnformeerde toestemming praktisch niet bestond en dat er ernstige medische risico’s waren die werden afgedekt door farmaceutische bedrijven en de federale overheid.

We bevinden ons nu midden in vaccinmandaten die bijna elke persoon op de planeet hebben getroffen. Als u niet persoonlijk iemand kent die een reactie op deze vaccins heeft gehad, bent u waarschijnlijk in de minderheid.

 

Slachtoffers van ongewenste vaccinreacties moeten worden gehoord

Sheryl Ruettgers, de vrouw van de voormalige offensieve lijnwachter van Green Bay Packers, Ken Ruettgers, is een van degenen die ernstige nadelige gevolgen hebben ondervonden van een COVID-19-injectie.

Vier dagen na ontvangst van de eerste dosis van de Moderna COVID-19-injectie in januari 2021, kreeg Sheryl een ernstige neurologische reactie. Ze ervaart nog steeds spierpijn, gevoelloosheid, zwakte en paresthesie die haar dagelijkse activiteiten belemmeren. 1  Toen ze op sociale media contact maakte met anderen die gewond waren geraakt door de injecties, werden de privépagina’s gesloten.

Na contact te hebben gehad met artsen, verpleegkundigen en andere personen die ervaringen uit de eerste hand over bijwerkingen hadden ervaren, schreef de groep een brief aan Dr. Janet Woodcock, waarnemend commissaris van de Amerikaanse Food and Drug Administration, en Dr. Rochelle Walensky, directeur van de US Centers voor ziektebestrijding en -preventie. Er stond: 2

“We verdienen en vragen dringend om transparantie en erkenning van deze vaccinreacties, zodat er een begin kan komen met de ontdekkingen en ontwikkelingen in de zorg die we hard nodig hebben. Zolang deze bijwerkingen niet worden erkend, kunnen mensen geen zorg krijgen.

We pleiten ervoor dat u de medische gemeenschap bewust maakt van deze reacties, zodat we de medische zorg kunnen krijgen die we nodig hebben en hopelijk kunnen herstellen en terugkeren naar ons voorheen gezonde leven.”

De groep kreeg geen reactie van federale functionarissen, wat Ken ertoe bracht de website C19 Vax Reactions, 3 te starten  waar mensen hun verhalen konden delen. Daar kunt u meer dan 500 echte getuigenissen van negatieve reacties op de opnamen lezen en tientallen video’s bekijken waarin de reacties van individuen worden beschreven.

In één voorbeeld kreeg de 17-jarige Everest Romney zijn eerste dosis van de Pfizer-injectie en ervoer hij die nacht extreme zwelling in zijn arm en nek. 4  Twee dagen later kon de voorheen gezonde sporter zijn hoofd niet optillen door de pijn en zwelling. Een kinderarts verwierp de zorgen en beschuldigde hen van een sportblessure.

Zijn moeder drong aan op een CT-scan, die een bloedstolsel onthulde in zijn halsader aan dezelfde kant waar hij de injectie kreeg. Zeldzame bloedstolsels in zijn hersenen werden later ook onthuld. Hij belandde op de IC, waar artsen nog steeds weigerden te erkennen dat de bloedstolsels in verband konden worden gebracht met de injectie.

 

Lees ook:   Eerherstel voor oude medicijnen

Bijwerkingen worden genegeerd

Medische observaties van artsen, verpleegkundigen, eerstehulpverleners, huisartsen en andere medische professionals met betrekking tot negatieve vaccinreacties zijn ook opgenomen bij C19 Vax Reactions. Karen W. zei bijvoorbeeld: 5

“Ik werk in de andrologie in een fertiliteitskliniek. De geruchten over de toename van miskramen zijn geen gerucht. Het is echt. We zien het, en het begon toen de schoten in maart/april voor het grote publiek uitgerold werden.”

Een andere medische professional, Dr. Katherine R., zei: 6

“Ik heb longembolie, DVT’s, psoriasis-exacerbaties / diffuse huiduitslag, perifere neuropathie en CVA’s van de opnamen gezien. Ik kijk doelbewust om te zien wanneer de patiënt de injecties heeft gekregen. Geen van mijn collega’s wil kijken of vragen. Het is voor hen een non-issue. Een mogelijke reactie na vaccinatie is waarschijnlijk toeval, zo is mij verteld.”

YD, een andere arts, op vergelijkbare wijze verklaarde: 7

“Ik heb 2 gevallen van eerder gelokaliseerde kankers gezien die binnen een maand na de tweede dosis uitgezaaid waren. Ik heb 1 geval van polyarticulaire artritis gezien bij een verder gezonde man van midden 30. 1 geval van gedissemineerde mucosale vasculitis bij een vrouw van ongeveer 20 jaar. 1 dode door een rhinovirusinfectie na vaccinatie.”

Dit is het soort gegevens dat moet worden verzameld, geanalyseerd en bestudeerd te midden van deze ongekende injectiecampagne, maar in plaats daarvan worden degenen die zich uitspreken het zwijgen opgelegd of in diskrediet gebracht. Kyle Warner, een 29-jarige professionele mountainbike-racer, ontwikkelde pericarditis, posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom (POTS) en reactieve artritis na zijn tweede dosis van Pfizers COVID-19-injectie. 8

Een ER-arts weigerde te geloven dat het een bijwerking was op de prik en gaf het in plaats daarvan de schuld van een ‘psychotische episode’. Tijdens de Real, Not Rare-bijeenkomst in Washington, DC, sprak Warner voor politici om een ​​verschil te maken in het steunniveau voor door vaccins gewonde mensen – wat niet bestaat in de VS – en stemde oppositie tegen vaccinmandaten.

Hun missie is om erkenning te krijgen van gekozen functionarissen en federale gezondheidsinstanties voor bijwerkingen van vaccins en om het bewustzijn binnen de medische gemeenschap over deze reacties te vergroten. De website Real, Not Rare heeft ook tientallen verhalen verzameld van mensen die gewond zijn geraakt door COVID-19-schoten. 9  Ze willen ook de ontkenning van bepaalde vaccin vrijstellingen en stop vaccin mandaten te stoppen: 10

“Echte levens worden beïnvloed door ‘niet zo zeldzame’ gevolgen. Veel mensen die door vaccinatie zijn gewond, zoeken erkenning van de media en de overheid, zodat ze betere gezondheidszorg en behandeling kunnen krijgen. Mensen die door het vaccin zijn gewond, hebben hun steentje bijgedragen door dit vaccin te krijgen, en nu hebben ze jouw hulp nodig.”

Zonder erkenning, ‘We bestaan ​​niet’

In een tweede brief aan de CDC en FDA, gedateerd 4 september 2021, vroeg de “steeds groeiende groep Amerikanen die ernstige en aanhoudende neurologische bijwerkingen hebben gehad” op de COVID-19-injecties om erkenning dat deze reacties bestaan. “Totdat je ons te erkennen, we gewoon niet bestaan,” schreef ze, toe te voegen: 11

“Artsen vertellen ons herhaaldelijk dat als er neurologische reacties zouden optreden, de medische gemeenschap onmiddellijk door de CDC en de FDA zou worden geïnformeerd … duur van deze invaliderende reacties.

Gezien het feit dat deze bijwerkingen niet erkend worden, is het voor degenen die gewond zijn onmogelijk om vroegtijdig in te grijpen en daarom blijven mensen hopeloos gewond.”

 

Vier categorieën van bijwerkingen beschreven

Terwijl gezondheidsfunctionarissen zwijgen over reacties op COVID-19-injecties, kan het groeiende aantal meldingen niet voor altijd het zwijgen worden opgelegd. De door de Board gecertificeerde internist en cardioloog Dr. Peter McCullough 12 heeft  de niet-fatale syndromen beschreven die optreden na COVID-19-injecties, die in veel gevallen symptomen veroorzaken die vergelijkbaar zijn met die van langdurige COVID. De schot-geïnduceerde syndromen vallen in vier gebieden, de eerste is hart.

Lees ook:   Vies Nederland

Naast myocarditis kunnen een erkende bijwerking van de schoten, atriale fibrillatie bij jongeren en pericarditis ook optreden na de COVID-19-injectie. De tweede categorie van door schot geïnduceerde syndromen is neurologisch, dat neurologische symptomen veroorzaakt die vergelijkbaar zijn met die bij COVID-19 langeafstandsvervoerders, evenals aanvullende, meer ernstige effecten. Dit omvat het Guillain-Barré-syndroom, dat fataal kan zijn, verlamming van de bel, toevallen, aanhoudende hoofdpijn en bloedstolsels in de hersenen.

De derde categorie is immunologisch, waaronder onderdrukking van het aantal lymfocyten en reactivering van andere virale syndromen, waaronder het Epstein-Barr-virus en gordelroos. De vierde categorie – hematologisch – treedt ongeveer twee weken na de injectie op en beschrijft door vaccin geïnduceerde trombocytopenische purpura.

Tekenen zijn onder meer blauwe plekken over het hele lichaam, bloedend tandvlees en neus en donkere urine. Als u deze tekenen opmerkt in de weken na het ontvangen van een COVID-19-injectie, ga dan onmiddellijk naar een ziekenhuis.

Voor degenen die lijden aan deze door schot veroorzaakte syndromen, is het I-RECOVER 13-  protocol van de Front Line COVID-19 Critical Care Working Group voor het long-haul COVID-syndroom gebruikt om door schot veroorzaakte symptomen met vergelijkbaar succes te behandelen. Het protocol kan volledig worden gedownload, 14  met stapsgewijze instructies voor het behandelen van reacties op COVID-19-injecties.

Laat je stem horen

Ik ben nu meer dan ooit toegewijd aan individuen en families die gewond zijn geraakt door deze vaccins. Ze waren niet op de hoogte van de risico’s. Ze geloofden wat hen werd verteld – dat de vaccins veilig en effectief waren. Het leven van deze mensen is voor altijd veranderd. Ze zijn geïsoleerd, niet ondersteund en beschaamd; wadend door verdriet in de nasleep van vaccinmandaten die zijn vastgesteld “voor het grotere goed”.

Hoe toegewijder ik werd in het ondersteunen van het ethische principe van geïnformeerde toestemming voor het nemen van medische risico’s – inclusief het wettelijke recht om vrijwillige beslissingen te nemen over het krijgen van een experimentele injectie – hoe meer de aanvallen van de media, de overheid en farmaceutische bedrijven werden verergerd.

Mensen herkennen de waarheid als ze die zien en horen. We zijn verenigd in onze filosofische oppositie tegen gezondheidsfunctionarissen van de overheid die burgers intimideren, bedreigen en dwingen hun gewetensvolle overtuigingen te schenden. Censuur is alomtegenwoordig; big tech heeft samengewerkt met dictators en farmaceutische bedrijven om de schade die door deze experimentele vaccins is ontstaan, waaronder de dood, te begraven.

Als u wilt dat uw stem wordt gehoord, zal ik u helpen uw getuigenis te geven. Vaccinatiemandaten hebben geleid tot verwondingen, verwoesting en doden – terwijl de hersenspoelingscampagne “haal je vaccin nu” wordt gebruikt om te verdelen en te heersen.

Het persoonlijke verdriet van een ouder dat ik bijna 30 jaar geleden met mij deelde, veranderde mijn leven en opende mijn ogen. Eén vonk is alles wat nodig is om vuur te maken. Er is een revolutie gaande – een revolutie voor vrijheid om je leven te leiden zonder medische mandaten of dictators die de dienst uitmaken.

Deel alstublieft uw verhaal en moedig anderen die u kent aan om hun verhaal te delen. Het is voor u en uw gezin nog nooit zo belangrijk geweest om uw gezondheid in eigen hand te nemen.

https://www.wakingtimes.com/vaccine-victims-share-adverse-reactions-loss-of-loved-ones/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button