web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Meten met geweten

Terwijl de overheid nog altijd de oogkleppen niet heeft willen afzetten en volledig blijft inzetten op het vaccinatieplan zijn er ook initiatieven die alternatieven onderzoeken. Zo zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van testen dan slechts de veelbesproken PCR-test, zoals bijvoorbeeld antigeen- en antistoffentesten. Het gericht inzetten van verschillende opties op dit gebied zou ertoe kunnen leiden dat men zich van overheidswege weer aanzienlijk meer vrijheden kan veroorloven zónder dat daar dwang of andere ongrondwettelijkheden aan te pas hoeven komen… Hans Beekmans van Beekmans Tandartsen is een initiatiefnemer op dit gebied en Sven sloeg de handen met hem ineen om een eerste testdag te organiseren en te onderzoeken wat ermee gewonnen zou kunnen worden. Link: https://www.sneltestpark.nl/

(Ze gebruiken geen mondkapjes¿)

Heel interessant.

Met bloedgroep O zowel positief als negatief, zijn minder vatbaar voor virussen.

80% is al immuun tegen Covid.

Wel mensen die gezond leven.
Hun vitaminen nemen, zeker D, C en zink.

Lees ook:   Jong bloed voor ouderen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept