...

16 juni 2021

 

Meten met geweten

Terwijl de overheid nog altijd de oogkleppen niet heeft willen afzetten en volledig blijft inzetten op het vaccinatieplan zijn er ook initiatieven die alternatieven onderzoeken. Zo zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van testen dan slechts de veelbesproken PCR-test, zoals bijvoorbeeld antigeen- en antistoffentesten. Het gericht inzetten van verschillende opties op dit gebied zou ertoe kunnen leiden dat men zich van overheidswege weer aanzienlijk meer vrijheden kan veroorloven zónder dat daar dwang of andere ongrondwettelijkheden aan te pas hoeven komen… Hans Beekmans van Beekmans Tandartsen is een initiatiefnemer op dit gebied en Sven sloeg de handen met hem ineen om een eerste testdag te organiseren en te onderzoeken wat ermee gewonnen zou kunnen worden. Link: https://www.sneltestpark.nl/

(Ze gebruiken geen mondkapjes¿)

Heel interessant.

Met bloedgroep O zowel positief als negatief, zijn minder vatbaar voor virussen.

80% is al immuun tegen Covid.

Wel mensen die gezond leven.
Hun vitaminen nemen, zeker D, C en zink.

Lees ook:   Waarom hij stopte met fillers

Gerelateerde berichten