web analytics
...

Struggling With Lockdown? These Messages Are For You

Hallo iedereen! Deze video is een beetje anders dan wat ik normaal doe – er zal een kaart worden gelezen zonder een bepaalde vraag, om berichten te ontvangen voor degenen onder jullie die op dit moment worstelen met lockdown, beperkingen, angst of algemene vermoeidheid , aangezien ik zeker weet dat velen van jullie op dit moment niet altijd weten wat ze moeten vragen. Er zal ook een mini-energetische healing-sessie zijn om je op te vrolijken en je wat healing te brengen. Ik hoop dat deze video iedereen vindt die het nodig heeft. Dit is een tijdloze lezing, dus wanneer je op deze video klikt, kan er hier een bericht voor je zijn. Veel plezier

Timestamps: 🌸 Healing Session – 05:01 🦆 Pile 1/Donald Duck – 18:51 🐱 Pile 2/Cheshire Cat – 50:55 😾 Pile 3/Grumpy – 1:16:52

Lees ook:   🔮WHAT DOES THE YEAR OF 2020 HAVE IN STORE FOR YOU?! GET READY🙀
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button