web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Adrenochroom: mensenbloed als extase- en verjongingsmiddel

Adrenochroom … foto’s … als jullie dat kunnen verdragen …”. Wat heeft adrenochroom ermee te maken?

https://youtu.be/XgVL7hXjWuI

Waarschuwing! Pas vanaf 18 jaar!

In de persoonlijke video van de succesvolle zanger Xavier Naidoo van 2.4.2020, waarover Kla.TV rapporteerde, roept hij onder tranen uit: “Adrenochroom … komt op maken? Dit programma onderzoekt de vraag verder. Daarbij worden angstaanjagende verbanden blootgelegd die tot diep in de Hollywood- en muziekindustrie reiken.

Kla.TV berichtte over de persoonlijke video van de succesvolle zanger Xavier Naidoo van 2 april 2020. Onder tranen roept Xavier Naidoo daarin op: “Adrenochroom … komt op adrenochroom … foto’s … wanneer jullie dat kunnen verdragen …”. Wat heeft adrenochroom ermee te maken? Kla.TV onderzoekt deze vraag nu verder. Daarbij worden angstaanjagende verbanden blootgelegd die tot diep in de Hollywood- en muziekindustrie reiken. Het is officieel bewezen dat adrenochroom in het menselijk lichaam wordt gevormd als bijproduct van adrenaline.

Adrenaline wordt door het lichaam uitgestoten als een persoon onder stress of ernstige pijn staat, in shock of angst is verplaatst. Het is een levensreddend speciaal programma van de natuur voor extreme situaties. In de jaren veertig van de vorige eeuw werd in studies van A. Hoffer en H. Osmond de hallucinogene werking van adrenochroom bewezen – dat vergelijkbaar is met de drug LSD. De term adrenochroom kwam in 2017 voor het eerst in een breder blikveld – door de uitspraken van de voormalige hooggeplaatste inlichtingenofficier van de CIA, Robert David Steele.

Hij gebruikte deze term in verband met ritueel kindermisbruik. Men spreekt van ritueel misbruik wanneer slachtoffers – meestal kinderen – seksueel misbruikt, gemarteld of geofferd worden in het kader van duivelse ceremonies. Robert David Steele sprak in een interview over het feit dat kinderen tijdens dergelijke ceremonies daarom gemarteld worden, zodat precies dit effect – dus een hoog niveau van adrenaline in het bloed – optreedt. Volgens Steele is het in satanische kringen gebruikelijk om dit met adrenochroom verrijkte bloed te drinken om zich daarmee een roes te drinken. Robert David Steele spreekt daarvan ook in verschillende interviews, het feit dat adrenochroom in rijkere kringen aanzien wordt als een verjongend middel: “Het is gebleken dat het drinken van kinderbloed een anti-verouderingsmiddel is. Dat is gewoon erg ziek en walgelijk. Maar het is een feit – het is een chemisch feit. En als men geadrenaliseerd kinderbloed drinkt, dat wil zeggen, als men het kind heeft geterroriseerd, niet alleen met satanisme, maar ook met marteling en andere satanische rituelen.

Als men het bloed van kinderen adrenaliseert, voordat men ze doodt en hun bloed drinkt, is het een dubbel werkzaam middel tegen veroudering.” In de afgelopen weken uitte zich, naast Xavier Naidoo, ook de Amerikaanse zwaargewichtbokser David Rodriguez over dit thema: “Begrijpen jullie, er bestaan kinderslachtoffers – er bestaan mensen die daadwerkelijk adrenochroom drinken. Waarbij ze het kind zo erg terroriseren. En dat is moeilijk te slikken. Het is hard – zo wreed. Maar het is eigenlijk een oeroud ritueel, om vooral kinderen bang te maken: Omdat ze zuiverder zijn. Omdat hun bijnieren zuiverder zijn en ze zo bang zijn en ze zo veel adrenaline uitstoten en zo veel schrik hebben. Dan doodt men hen en drinkt hun bloed. […]

Men kan ook aan die drug komen door donoren die nog niet gestorven zijn in feite dus letterlijke te slachten!
Zonder narcose het lichaam zal ook deze drug aan maken!

Of als men ruggenmerg vloeistof trekt van kinderen en volwassenen wegens een *misschien wel opzettelijk bedachte) ziekte o.i.d. Het is bekend dat er ziekenhuizen zijn die een xwaar ouderwets (dormicum) slaapmiddeltje geven als ze dat doen, de persoon of een kind zal dan alle pijn ervaren, maar het per direct vergeten zijn! Het lichaam zal dan ook deze drug aanmaken.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥