...

28 november 2021

 

Mensen sterven onnodig aan het coronavirus

Waarom ‘onnodige’ sterfgevallen door dit bedreigende virus? Omdat artsen, gezondheidsautoriteiten, ziekenhuisbestuurders en politici de geschiedenis niet hebben gelezen. Zelfs de Chinezen niet!

Deze week werd aan verschillende leden van de Orthomolecular Medicine News Service (OMNS) gevraagd: “Hoe zou u het coronavirus behandelen?” Hier zijn meningen van experts die het potentieel van voedingsstoffen bestuderen om ziekten te bestrijden.

Dr. Andrew W. Saul, een internationale expert op het gebied van vitaminetherapie, zegt: “Het coronavirus kan dramatisch worden vertraagd of volledig worden gestopt door het onmiddellijke wijdverspreide gebruik van hoge doses vitamine C. Darmtolerantieniveaus van C genomen in verdeelde doses gedurende de dag , is een klinisch bewezen antivirale, zonder gelijke. ”

Saul voegt eraan toe: ’Dr. Robert F. Cathcart, die uitgebreide ervaring had met de behandeling van virale ziekten, merkte op: ‘Ik heb nog geen griep gezien die niet werd genezen of aanzienlijk verbeterd door enorme doses vitamine.’

Professor Victor Marcial-Vega van de Caribe School of Medicine antwoordt: “Gezien het relatief hoge succespercentage van intraveneuze vitamine C bij virale ziekten en mijn observatie van klinische verbetering binnen 2 tot 3 uur na behandeling, geloof ik er sterk in dat dit mijn eerste zou zijn aanbeveling in het beheer van het coronavirus. ”

Hij voegt eraan toe: “Ik heb ook 24 jaar lang intraveneuze vitamine C gebruikt om patiënten met griep, knokkelkoorts en chikungunya te behandelen.”

Dr. Jeffery Allyn Ruterbusch, universitair hoofddocent aan de Central Michigan University, zegt: “Ik geloof dat we het allemaal eens zijn over de sterk verhoogde voordelen van vitamine C wanneer mensen in een stressvolle situatie worden geplaatst.”

Dr. Damien Downing, voormalig redacteur van het Journal of Nutritional and Environmental Medicine, schrijft: “Mexicaanse griep, vogelgriep en SARS, allemaal ontwikkeld in selenium-arm China. Toen patiënten selenium kregen, daalde het aantal virale mutaties en verbeterde de immuniteit. ”

Verschillende andere autoriteiten waren het erover eens dat hoge doses vitamine C, samen met 3.000 IE vitamine D en 20 milligram zink, een goede combinatie waren om virale ziekten te bestrijden. En Drs. Carolyn Dean en Thomas Levy, beide wereldautoriteiten over magnesium, benadrukten dat het mineraal betrokken is bij 1000 metabole reacties en dat het handhaven van voldoende niveaus de immuniteit verbetert. Een andere overkoepelende mening was dat weinig mensen weten dat hoge doses C de immuniteit verhogen en virale ziekten vernietigen.

Deze informatie is niet nieuw. Tijdens de grote polio-epidemie van 1949-50 behandelde Dr. Frederick R. Klenner, een huisarts in North Carolina, 60 poliopatiënten met hoge doses intraveneuze vitamine C. Geen ontwikkelde verlamming. Deze ontdekking had wereldwijd de krantenkoppen moeten halen, maar het nieuws van Dr. Klenner viel doof.

Later bewees Klenner dat hoge doses C ook effectief kunnen zijn als behandeling voor meningitis, longontsteking, mazelen, hepatitis en andere virale en bacteriële ziekten. Zelfs de beet van een ratelslang. Nogmaals, alleen minachting van de medische professie.

Wat betekent dit voor Noord-Amerikanen? Patiënten met een diagnose van coronavirus moeten intraveneuze vitamine C krijgen en het zal levens redden. Het probleem is dat de meeste artsen nog steeds weigeren te geloven dat IVC effectief is.

Ik ben je dokter niet. Maar mijn familie en vrienden weten een bezoek te brengen aan een reformwinkel en Medi C Plus in te slaan, een poedervorm van vitamine C die ik heb ontwikkeld waardoor hoge doses gemakkelijk kunnen worden geconsumeerd en die de benodigde lysine en magnesium bevat. Vitamine C-pillen zijn voldoende, maar u moet er veel slikken. Begin tweemaal daags 2000 mg in te nemen om immuniteit op te bouwen. Als griepsymptomen optreden, neem elk uur 2000 mg tot de darmtolerantie en raadpleeg een arts. Grote doses C veroorzaken losse ontlasting. Maar het is beter om op een toilet te zitten dan onder een grafsteen.

Dr. Ken Walker (Gifford-Jones) is afgestudeerd aan de Universiteit van Toronto en The Harvard Medical School. Hij volgde een opleiding algemene chirurgie aan het Strong Memorial Hospital, Universiteit van Rochester, Montreal General Hospital, McGill University en gynaecologie aan Harvard. Hij is ook huisarts, scheepschirurg en hotelarts geweest. .

 

Lees ook:   Cayce Health Database

https://www.mpnnow.com/news/20200128/dr-gifford-jones-people-are-dying-needlessly-of-coronavirus

Vitamine C is altijd erg belangrijk en zink idem…vit d…

Dat zijn vitamines die je weerstand verhogen en knoflook en uien….
Yoghurt en kefir -de echte dan…
Of het dat virus kan voorkomen geen idee er is nog te weinig informatie over dit nieuwe virus.

Maar waarom spreekt men in de media enkel over de zieken en niet en nergens over de mensen die genezen zijn?
Dat geeft te denken nml.

Voel je je ziek worden neem dan…

1 tot 2 gram vit c 

om de 2 uur
Verdwijnen de symptomen keer dan terug tot de normale dosering vit c als je gewend was deze vitamine dagelijks te nemen.
Duren de klachten voort ga dan door met deze inname
Krijg je diarree betekend dit dat u teveel vit c tot u neemt.
Neem dan minder.
Vit a en zink zijn altijd van groot belang bij griep en verkoudheid.
*Vreemd,… ooit hadden we keelsnoepjes in de supermarkt inclu vit c en zink en ze werden verwijderd… nooit meer gezien maar die voorkwamen dus griep!
Zeer snel zelfs!*

Neem bij griep de eerste dag
200.000 IE vit a en 100 mg zink
en de volgende dagen de helft van deze combinatie
Gewoonlijk is deze hoeveelheid en combinatie aan vit a c en zink voldoende om uw griep of verkoudheid  binnen 24 uur te onderdrukken en dus te voorkomen.

Uit een oud vitamine boek! 😉

Hannah Kohn schreef het ooit
Complete vitaminen mineralen gids voor iedereen

Je kunt ook checken welke voeding deze vitamines bevat, nog beter eigenlijk!
🙂

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten