...

18 juni 2021

 

Waar waren al mijn zg vrienden? Man na zijn dood…

Dick na zijn dood in eigen rouwadvertentie: 'Waar waren al mijn vrienden?' | RTL Nieuws

Bron

Dick uit De Ronde Venen is inmiddels na een ziekbed overleden, maar hij liet een duidelijke boodschap achter. In de rouwadvertentie die hij zelf liet plaatsen, schrijft hij: ‘Waar waren mijn vrienden?’

En daar onder, in iets kleinere letters, staat: ‘Bij mijn feestjes waren jullie er wel, maar bij mijn ziekte was er (bijna) niemand.’ 

Mooi persoon die mensen toch nog even een boodschap doorgeeft!

Ben jij een goede vriend?
Sta jij klaar voor anderen?
Ben jij liefdevol?

“Het is een belangrijke boodschap. Misschien wilde Dick het onderwerp bespreekbaar maken? Ik hoop dat we er met z’n allen van leren. Ik denk namelijk dat het vaker voorkomt, dat zieke mensen zich in de steek gelaten voelen en dat hun omgeving het vaak laat afweten. ”

“Vrienden”

zijn er zga nooit als het moeilijk gaat of is.
Nu zijn dat ook geen vrienden natuurlijk.

Vaak zijn het mensen waar je het nooit van had verwacht die er wel voor je zijn als het moeilijk is en soms, is er echt niemand meer.

Tears

Lees ook:   Identify Bad Guys with Dr. Phil's 8 Warning Signs

Gerelateerde berichten