web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Bloedtype en ziekten

Bloedtype

Картины Chie Yoshii

In 1901 ontdekte Karl Landsteiner, een Weense arts, dat mensen vier verschillende bloedgroepen (of bloedgroepen) hadden, A, B, AB en O.

De volgende 100 jaar wist niemand waarom mensen deze vier verschillende soorten hebben. Onderzoekers in Engeland hebben echter onlangs de lichamen opgegraven van mensen die zijn overleden aan de Londense pest uit 1665 en hebben de verrassende ontdekking gedaan dat de meeste mensen die stierven, type B-bloed hadden, waaruit bleek dat later veel minder mensen type B-bloed hadden dan vóór de pest.

Wetenschappers moeten nu uitleggen waarom mensen met type B-bloed meer kans hadden om te overlijden aan tandplak. We weten dat de pest werd veroorzaakt door een infectie met een bacterie genaamd Yersinia pestis die afkomstig was van beten door vlooien die de kiem hadden opgepikt door eerst geïnfecteerde ratten te bijten.

Wanneer een kiem in uw systeem komt, maakt u een eiwit dat een antilichaam wordt genoemd en dat eraan hecht en het doodt. Het is niet de bedoeling dat je lichaam ooit antilichamen tegen zichzelf aanmaakt. Je immuniteit herkent een kiem door de suikeroppervlakken op celmembranen. Type B oppervlaktemembraan op rode cellen is hetzelfde als het oppervlaktemembraan van bepaalde bacteriën. Yersinia pestis is een bacterie die je vandaag de dag nog steeds kunt krijgen van beten van geïnfecteerde vlooien. Dus, als je type B bent, kun je geen antilichamen maken tegen type B oppervlak van cellen, omdat je jezelf zou aanvallen en al je rode bloedcellen zou vernietigen. Dus, wanneer Yersinia in je bloedbaan komt, doodt je immuniteit het niet, dus het veroorzaakt vreselijke blaren en gezwollen lymfeklieren en je kunt in shock raken en sterven. 12.000 inwoners van Londen stierven in een week tijd in 1665 aan yersinia.

Denk niet dat je veilig bent alleen omdat je geen bloed van type B hebt en daarom waarschijnlijk niet sterft aan darmbacteriën zoals Yersinia. Mensen in bloedgroep A lopen een veel hoger risico op hartaanvallen dan mensen in andere groepen, omdat hun bloed veel vaker stolt. Ze hebben hogere bloedspiegels van factor VIII, wat de bloedstolsel helpt, en stolsels zijn de terminale factor die slagaders blokkeert om een ​​hartaanval te veroorzaken.

Er zijn meer dan 300 bekende variaties in bloedgroepen. U bent bijvoorbeeld ook geclassificeerd als of het oppervlak van uw rode bloedcellen een Duffy-oppervlak bevat. Bijna niemand in Afrika heeft het Duffy rode bloedceltype. Het Duffy-oppervlakte-eiwit is een sleutel die cellen opent om de oorzaak van malaria binnen te laten. Dus als je wordt gebeten door een mug die is geïnfecteerd met malaria en je hebt het Duffy-bloedtype, Plasmodium viva, komen de bacteriën die malaria veroorzaken binnen je cellen net alsof ze daar horen en je zult sterven. Dus als je in Afrika zou wonen, waar malaria epidemisch is, zou je sterven. Na verloop van tijd stierven in Afrika mensen met Duffy-eiwitten aan malaria. Bijna alle blanken hebben de Duffy-eiwitten op het oppervlak van hun rode bloedcellen omdat hun voorouders niet werden blootgesteld aan malaria.

Lees ook:   Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven

Uw rode bloedcellen kunnen een ander oppervlakte-eiwit hebben, Lewis-bloedgroep genaamd. Mensen met de Lewis-bloedgroep lopen een extreem hoog risico op maagzweren. Het Lewis-bloedtype is het oppervlakte-eiwit op Helicobacter pylori, dat meer dan 90 procent van maag- en darmzweren veroorzaakt. Als u het Lewis-oppervlakte-eiwit op uw rode bloedcellen heeft, kunt u geen antilichamen tegen het Lewis-oppervlakte-eiwit maken. Helicobacter heeft hetzelfde oppervlakte-eiwit als het Lewis rode celtype. Dus Helicobacter slaat gaten in uw maag, terwijl uw immuunsysteem stand-by staat en niets doet, omdat Helicobacter-bacteriën er net zo uitzien als uw eigen cellen met het Lewis-oppervlak naar uw immuunsysteem.

https://www.drmirkin.com/health/morehealth/9601.html

Most native Americans belong to group O. It is believed that this is due to a syphilis epidemic and that the O type were better at fighting off the disease. Group A and B make people more resistant to cholera, while AB confers the most resistance. O offers virtually no immunity against cholera.

 

Bloedgroepen helpen ons om ziekten te bestrijden en vertellen ons welke belangrijke ziekte-epidemieën een bepaalde populatie leed in haar recente geschiedenis (bijvoorbeeld in de afgelopen duizend jaar). De meeste inheemse Amerikanen behoren bijvoorbeeld tot groep O.
-Men gelooft dat dit te wijten is aan een syfilis-epidemie en dat het O-type beter was in het bestrijden van de ziekte.
-Groep A en B maken mensen resistenter tegen cholera, terwijl AB de meeste weerstand biedt.
 -O biedt vrijwel geen immuniteit tegen cholera.
-B biedt een zwakkere bescherming tegen pest. Dit is waarschijnlijk de reden waarom B vaker voorkomt in Noordoost-Europa, dat vrijwel niet werd beïnvloed door de Zwarte Dood in de Middeleeuwen.
-A-type dragers zijn het meest waarschijnlijk om pest te overleven, maar lijden aan een hoger percentage hartaandoeningen, omdat hun bloed waarschijnlijker stolt.
Ze hebben ook een verhoogd risico om pokken op te lopen en kanker van de slokdarm, alvleesklier en maag te ontwikkelen.
-Type O, in tegenstelling tot A, is enigszins beschermend tegen cardiovasculaire problemen. Het verhoogt ook de weerstand tegen tuberculose, maar verhoogt het risico op veneuze trombo-embolie en het ontwikkelen van darm- en maagzweren. Het trekt ook meer muggen aan (waardoor malaria wordt overgedragen). Een recente studie heeft aangetoond dat mensen met type O-bloed minder kans hebben op alvleesklierkanker, maar ook op maag-, borst-, eierstok- en baarmoederhalskanker.
Het ABO-bloedgroepsysteem is niet het enige antigeensysteem dat bij mensen wordt gevonden.
Er zijn ongeveer 30 menselijke bloedgroepsystemen: Rhesus, Kell, Diego, Duffy, Kidd, enzovoort. Elk heeft een rol in immuniteit. Sommige worden alleen in sommige specifieke populaties gevonden en zijn elders volledig afwezig. Dit is het geval voor Diego-antigenen, die alleen (bij lage frequentie) worden gevonden onder Mongolen en indianen.
Which blood type is most likely to get cancer?
The new study demonstrates that while people’s overall risk of pancreatic cancer is relatively low — with nearly 40,000 new cases diagnosed annually in the United States, compared with nearly 150,000 new cases of colorectal cancer — people with blood types A, B, or AB were more likely to develop the disease than those …
Vreemd ergens en ook weer niet…
We zijn overlevenden van mensen die deze ziekten hebben doorstaan en dus overleefd.
What blood type has memory problems?
The new study suggests people with blood type AB are 82% more likely to develop thinking and memory problems that can lead to dementia. The study was supported by the National Institutes of Health and the US Department of Health and Human Services, among other organizations, and is published in the journal Neurology.
Why is Rh negative rare?
In the United States, approximately 85% of the population has an Rh-positive blood type, leaving only 15% with Rh negative. … Only people with at least one Rhnegative factors will have a negative blood type, which is why the occurrence of Rhnegative blood is less common than Rh-positive blood.
What blood type do mosquitoes like?
Which Blood Types Do Mosquitoes Prefer? People with Type O blood are more than universal donors. They’re also “tastier” to mosquitoes. In fact, according to a study, certain species of the insect landed on the skin of people with Type O blood almost twice as often as they did on the skin of those with Type A.
What ethnicity has a negative blood type?
AB-negative: African-American: 0.3 percent. Asian: 0.1 percent. Caucasian: 1 percent
What blood type has the most heart attacks?
The overall risk was 6.27 percent. Last May, at the 2017 Heart Failure meeting in Paris, researchers presented data on more than a million patients and found that people with type A, B, or AB blood were nine percent more likely to have a cardiovascular event than those with type O blood
Which blood type gets cancer the most?
The new study demonstrates that while people’s overall risk of pancreatic cancer is relatively low — with nearly 40,000 new cases diagnosed annually in the United States, compared with nearly 150,000 new cases of colorectal cancer — people with blood types A, B, or AB were more likely to develop the disease than those …
What blood type is most resistant to disease?
For example, most native Americans belong to group O. It is believed that this is due to a syphilis epidemic and that the O type were better at fighting off the disease. Group A and B make people more resistant to cholera, while AB confers the most resistance. O offers virtually no immunity against cholera.
Interessant allemaal
  • Type A +: Kan bloed doneren aan types A + en AB +. Kan bloeddonaties ontvangen van type A +, A-, O + en O-.
  • Type A-: Kan bloed doneren aan types A +, A-, AB + en AB-. Kan bloeddonaties ontvangen van type A- en O-.
  • Type B +: Kan bloed doneren aan types B + en AB +. Kan bloeddonaties ontvangen van type B +, B-, O + en O-.
  • Type B-: Kan bloed doneren aan types B +, B-, AB + en AB-. Kan bloeddonaties ontvangen van type B- en O-.
  • Type AB +: Kan bloed doneren aan type AB +. Kan bloeddonaties ontvangen van alle acht soorten.
  • Type AB-: Kan bloed doneren aan types AB + en AB-. Kan bloeddonaties ontvangen van de typen AB-, A-, B- en O-.
  • Type O +: Kan bloed doneren aan types O +, A +, B + en AB +. Kan bloeddonaties ontvangen van type O + en O-.
  • Type O-: Kan bloed doneren aan alle acht soorten. Kan alleen bloeddonaties ontvangen van type O-.
Lees ook:   Rh Negative Blood Origins - The Ancient People - Serpent Bloodline

Een analyse van botten op begraafplaatsen in Londen van voor en na de pest laat zien dat mensen op elke leeftijd na de eerste pestuitbraak een lager risico liepen om te sterven dan voorheen. In de eeuwen vóór de Zwarte Dood leefde ongeveer 10 procent van de mensen ouder dan 70, zei studieonderzoeker Sharon DeWitte, een biologische antropoloog aan de Universiteit van South Carolina. In de eeuwen daarna leefde meer dan 20 procent van de mensen voorbij die leeftijd.

84507406 2966966363326982 5177780901521653760 n AnGel-WinGs.nl

 

https://www.academicresearchjournals.org/IJARER/PDF%202014/September/Atoom.pdf

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken