...
Gezondheid & Uiterlijk

Vaccinaties wel of niet…

DE GROTE STUDIE GEVACCINEERD VERSUS NIET GEVACCINEERD BESTAAT

Recognizing Measles Amy E. Thompson, MD JAMA. 2015;313(15):1584. doi:10.1001/jama.2015.1889

Het is wetenschappelijk bewezen dat vaccinaties nutteloos en schadelijk zijn. Dit feit ga ik in meer detail uitleggen.

Het maakt niet uit welk vaccin het is in de conventionele geneeskunde, alle zijn gebaseerd op dezelfde theorie of hetzelfde principe, i. E. vaccinatie met verzwakte pathogenen, delen van pathogenen of vergiften produceert pathogeenspecifieke antilichamen en deze antilichamen beschermen tegen infectie. Dat is het basisprincipe. Vaccinproducenten moeten alleen bewijzen dat antilichamen door het vaccin zijn geproduceerd. Als dergelijk bewijs beschikbaar is, wordt het vaccin beschouwd als “effectief” en goedgekeurd.

Elke dokter leert het op die manier en de meerderheid gelooft erin. In de wetenschap echter zijn theorie en geloof niet genoeg, maar men heeft bewijs nodig. Dus een bewijs dat de antilichamen daadwerkelijk beschermen tegen de ziekte. Statistische evolutie van de gehele bevolking, in de vorm van minder ziekten en vaccinaties, is geen wetenschappelijk bewijs. Om een bewijs te krijgen, moet je een praktisch onderzoek met mensen doen. De ene groep is gevaccineerd, de andere zogenaamde controlegroep niet, heel eenvoudig. In de gevaccineerde groep zullen de antilichamen zich vormen zoals in theorie bedoeld, en zullen deelnemers worden “beschermd”. Na verloop van tijd zul je de twee groepen observeren en de resultaten vergelijken.

Inderdaad, zo’n studie werd gedaan van 1964 tot 1971 in Madras (India) door de WHO met 364.000 mensen. Men wilde aan alle critici bewijzen dat de vaccinatietheorie (antilichamen) correct is. Tuberculosevaccinatie (BCG) is geselecteerd, omdat vaccinatie toen het meest wijdverspreid was en werd aangeprezen als de meest effectieve vaccinatie door artsen en farmaceuten. De daling van de tuberculoseziekte aan het einde van de 50 en vroege 60 jaar heeft deze lobby gevierd als een vaccinatiesucces.
Het onderzoek ging zo. 260 000 mensen kregen het bcg-vaccin, de overige 104.000 kregen geen vaccinatie. In de groep gevaccineerden zijn BCG-antilichamen gevormd, zoals gepland in theorie- en goedkeuringsprocedures, dus ze werden “beschermd”.
Na 7½ jaar werd het onderzoek geëvalueerd en vervolgens geannuleerd. Resultaat: gevaccineerden hebben vaker tuberculose gekregen en waren zieker dan niet-gevaccineerden. Dit was en is het beste bewijs van de nutteloosheid en schadelijkheid van vaccinatie. Zie hier: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2395884/
Of hier: https://books.google.de/books…

De farmaceutische industrie en het medische beroep hebben hiervan geleerd en sindsdien hebben ze voorkomen dat er een nieuwe grote, vergelijkbare studie wordt uitgevoerd. Tot nu toe is dit de enige studie die is uitgevoerd als een veldproef op het gebied van vaccinaties. Een nieuw langdurig onderzoek met een echte controlegroep, vermijden ze zoals de duivel het heilige water. Ze weten heel goed dat het resultaat vergelijkbaar zal zijn. In plaats daarvan presenteren ze graag de zogenaamde review, of willekeurige statistieken volgens het motto: “geloof geen statistieken die je zelf niet hebt vervalst”.

Niet voor niets vindt Google search (Tbc, WHO, studie, India) de WHO-pagina met het bovengenoemde niet, is dit een toeval? Niet echt, de Pharmalobby weet precies hoe belangrijk en uniek deze studie is. Als het onderwerp op de een of andere manier wordt besproken, probeert Pharma deze Indiase studie alleen te combineren met de effectiviteit van het BCG-vaccin en versluierd dat het de theorie van de ANTILICHAMEN was die werd weerlegd. Sindsdien maakt men geen echt werkzaamheidsonderzoek meer en beweert verder de onzin dat de productie van antilichamen de effectiviteit van het vaccin bevestigt.

Met deze studie werd ook de zogenaamde infectietheorie weerlegd. Tuberculose zou zeer besmettelijk zijn en hoewel mensen in Duitsland al meer dan 40 jaar niet tegen tuberculose zijn gevaccineerd, is er geen tuberculose-epidemie geweest en is er vrijwel geen probleem met tuberculose. Waarom?

Lees ook:   Kruiden en geneeskunde

Pettenkoffer heeft al bewezen dat de besmettingstheorie, zoals tegenwoordig nog steeds gebruikelijk is, niet waar is. Op 7 oktober 1892 dronk hij een kubieke centimeter water met een cholera-cultuur voor getuigen en er gebeurde niets met hem. Een maand later herhaalde zijn assistent hetzelfde en er gebeurde niets met hem. Maar Petenkoffers bewijs dat de ziekteverwekker alléén geen enkele ziekte veroorzaakt, kon niet zegevieren. Waarom? Omdat alleen met Koch’s besmettingstheorie de farmaceutische industrie geld zou kunnen verdienen. Geld wordt verdiend met angst en bedreiging.

Als je de Nieuwe Germaanse Geneeskunde van Dr. neemt Hamer kent weet je, dat er geen infectieziekten zijn en dat besmetting door virussen of bacteriën niet werkt. Ontbrekende massale tuberculoseziekten bewijzen dat Dr. Hamer en Pettenkofer gelijk hadden. Ik benadruk dat tegen tuberculose al tientallen jaren niet wordt gevaccineerd.

Ook het graag gebruikte argument van de artsen dat veel infectieziekten zijn uitgeroeid door vaccinatie, of op zijn minst beheersbaar zijn geworden, is niet waar. Wat de feiten betreft, beseft men al snel dat vaccinaties niets te maken hebben met de afname van de ziekte, en niet alleen met tuberculose, maar met alle andere ziekten.

Grafieken en statistische gegevens over het aantal ziektes en vaccinaties zoals difterie, Hib, HPV, kinkhoest, pokken, tetanus en anderen zijn hier te zien https://www.initiative.cc/Artikel/2017_06_13_Impferfolge.htm

Vaccinaties brengen miljarden dollars, het juiste geld wordt niet verdiend met vaccinaties, maar met de gevolgen van vaccinaties.

Tot slot een citaat uit het officiële tijdschrift van artsen (Deutsches Ärzteblatt 38/2002 pagina A2464):

De concurrentie moet de ontwikkeling van nieuwe markten afdwingen, met als doel de transformatie van alle gezonden naar de zieken, dat wil zeggen degenen die voor de rest van hun leven zowel chemisch als psychologisch gezien behoefte hebben aan therapeutische, rehabilitatieve en preventieve manipulatie om een gezond leven te leiden. Dit werkt vrij goed op het gebied van lichamelijke ziekten, maar nog beter op het gebied van psychische stoornissen, vooral omdat er geen gebrek aan theorieën is volgens welke bijna alle mensen niet gezond zijn. ”
https://www.aerzteblatt.de/pdf.asp?id=32976

De artsen schrijven dat zelfs zelf, helaas is er de massa mensen die liever blijven geloven dat de pharma en artsen met vaccinaties iets goeds voor ons willen. Als dat zo was, zou de medische professie de eed van Hippocrates niet stilletjes hebben afgeschaft (er stond iets verontrustends, “doe geen kwaad”) en we hadden steeds minder patiënten. De realiteit toont echter omgekeerd dat het aantal patiënten toeneemt naarmate het aantal artsen toeneemt.
https://www.tagesspiegel.de/…/was-wissen-schaf…/1809968.html

(Gestuurd aan een Duitse krant (FAZ) door een fb vriend, vertaald door Anne Bennett).

Bron

Je zou maar kinderen krijgen in deze zotte wereld en ze niet willen vaccineren waarbij een overheid dan zegt…
oké die kinderen zijn de nieuwe joden…(sorry! Voor het woord qua vergelijking)
ze mogen niet naar

de kinderdagopvang
niet naar de kindercréche
niet naar de kleuterschool

In feite wordt je kind dan geweerd als ware het een paria

Terwijl ze nergens bang voor zouden hoeven zijn…want gevaccineerde kinderen krijgen die ziektes toch niet?

Waar is men dan bang voor? The big question!
Dat men gaat denken; Heey die ongevaccineerde kinderen zijn gezonder?
Oh heey ze  krijgen die ziekten niet…

Gevolg zou zijn dat niemand nog een vaccinatie zal nemen, dat scheelt weer gelden…dus wie is de baas in deze wereld?
Frankenstein??????

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14000%3Avaccinerende-ouders-hebben-geen-enkel-vertrouwen-in-vaccins&catid=17%3Agezondheid&Itemid=30

https://www.transitieweb.nl/gezondheid/5g-en-de-grootschalige-bomenkap/

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13995%3Aklimaatplan-is-bedacht-om-mensen-te-lozen&catid=20%3Ahet-complot&Itemid=33

Gerelateerde artikelen

Back to top button