...

26 oktober 2021

 

De goedkoopste supermarkten

Besparen? Dit is de allergoedkoopste supermarkt

AMSTERDAM – Waar kun je nu écht goedkoop je boodschappen doen? De Consumentenbond vergeleek de prijzen van 110 basisproducten en koos daarbij steeds het allergoedkoopste merk. De resultaten zijn opmerkelijk.

De allergoedkoopste supermarkt is namelijk niet Aldi of Lidl, blijkt uit het overzicht. Deze supermarkten scoren zelfs gelijk met Albert Heijn, als daar telkens voor budgetmerk AH Basic wordt gekozen.

Budgetshoppen
De allergoedkoopste supermarkt is de Dirk van den Broek. Ook Hoogvliet en Vomar scoren goed. De duurste supermarkten zijn Spar, Poiesz en Coop. Spar heeft ook maar weinig budget- en huismerkproducten.

De Consumentenbond heeft nadrukkelijk niet gelet op kwaliteit van de goedkoopste producten. Terwijl er wel veel verschil is. De goedkoopste pindakaas bij Jumbo bestaat voor 51% uit pinda, bij Albert Heijn is dat 85%.

https://www.telegraaf.nl/financieel/3098625/besparen-dit-is-de-allergoedkoopste-supermarkt

Mijn kortstondige ervaringen met Aldi en Lidl bestond uit artikelen met veel kleur en smaakstoffen en daar kan ik heel slecht tegen dus ik kom daar zga nooit.
Ik ben er 2 maand geleden nog eens geweest en vond de prijzen absurd duur…
Veel mensen verkijken zich daar dus op en denken goedkoper uit te zijn.
Vergis je dan ook niet in kwaliteit…

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Hue verlichting werkt nu samen met Spotify

Gerelateerde berichten