web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkVitaminen & Kruiden

Griepprik of natuurlijk griep bestrijden!?

Hoe de griep te bestrijden met deze natuurlijke remedies

#yoga #yogainspiration

Elk jaar worden we gebombardeerd met informatiecampagnes en slogans die mensen aanmoedigen om het griepvaccin te nemen. We zien een echte psychologische aanval als “Het vaccin is de beste bescherming tegen de griep!”
Jammer dat niemand ons serieus kan vertellen welke problemen zich kunnen voordoen nadat mensen dit vaccin hebben gekregen.
U moet weten dat het al op grote schaal is aangetoond dat griepvaccins niet alleen ineffectief, maar ook giftig voor ons lichaam zijn. Daarnaast is men tot 8 weken besmettelijk voor de omgeving.

Volgens het Center for Disease Control and Prevention (CDC), kunnen de volgende stoffen zich bevinden in de vele griepvaccins:

-aluminium
-antibiotica
-ei-eiwitten
-formaldehyde
-organisch materiaal van post-abortus foetale oorsprong
-mononatriumglutamaat (MSG)
-thimerosal (kwik).

Wat zou dit opleveren voor uw gezondheid denkt u?

Griep vaccins kunnen ook direct verband houden met zeer ernstige gezondheidsproblemen op de lange termijn. In 2005 werd een rapport gepubliceerd in British Medical Journa (BMJ online) door Peter Doshi (PhD), dit leidde tot een enorme controverse en bracht de totaal valse en gewoonweg maar geschatte statistieken van de CDC aan het licht. Volgens het Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding sterven er jaarlijks 36.000 mensen in de VS als gevolg van de griep.

Na een zorgvuldige analyse uitgevoerd door Peter Doshi n.a.v de raadselachtige gegevens:

“Tussen 1979 en 2001 is de gemiddelde jaarlijkse sterfgevallen als gevolg van influenza was ongeveer 1348 mensen (met een bereik dat gaat van 257-3006). Dit wijst op een gewelddadige en constante terreur campagne om het gebruik van het influenza vaccin als preventieaan te moedigen en te implementeren.

Lees ook:   Gebruik mondkapjes vergroten verspreiding van het virus

Meer dan “seizoensinvloeden” is een bepaalde periode in het jaar normaal dat er een groot aantal mensen een afname hebben van het immuunsysteem.
Daarom is het belangrijk om dit tijdig en consequent te voorkomen door consequent en serieus zorg te dragen voor je eigen gezondheid. Hieronder staan ​​de belangrijkste en meest effectieve remedies om ons immuunsysteem op een volledig natuurlijke manier te versterken.

Levertraan.

-Levertraan
Van alle natuurlijke remedies moeten we het bovenaan de lijst zetten. Helaas zijn er zoveel mensen die de buitengewone eigenschappen van levertraan niet kennen of onderschatten.
Wat onze grootouders al lang wisten, zijn wij inmiddels weer vergeten.
Het was niet voor niets dat iedereen in de wintermaanden levertraan kreeg. Deze olie is ongelooflijk rijk aan vet-oplosbare vitaminen die het immuunsysteem ondersteunen, vetzuren zoals EPA en DHA (met aanzienlijke ontstekingsremmende eigenschappen). EPA is de voorloper van prostaglandinen (hormonen in weefsels die het lichaam helpen om ontstekingen te bestrijden). Levertraan heeft meer vitamine A en D per gewichtseenheid dan enig ander voedingsmiddel. Denk aan de hoeveelheid vitamine A in een theelepel van bijna 2000 UI. Er zijn vrijwel geen niet-infectieuze ziekten die niet goed reageren op de behandeling van levertraan.

Tijm
Deze plant heeft verbazingwekkende antivirale, bacteriedodende, schimmeldodende, antibiotica- en antiseptische eigenschappen die hem een ​​geweldige natuurlijke supporter maken tijdens het winterseizoen. Tijm is niet alleen bekend om zijn vermogen om microben te doden, maar ook om de enorme hulp bij het elimineren van toxines. Ons immuunsysteem zal een waardevolle bondgenoot vinden in de thymus, niet alleen voor de bovengenoemde eigenschappen, maar ook omdat deze kostbare plant de vorming van witte bloedcellen in het bloed bevordert, en ons lichaam dus versterkt tegen externe indringers.

Lees ook:   Check je ei...

Kurkuma
Kurkuma’s antibacteriële middelen kunnen ons lichaam helpen bij het bestrijden van verkoudheid, hoest en griep. Het belangrijkste ingrediënt in kurkuma is de beruchte curcumine, bekend om zijn antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen die ook kunnen helpen om te genezen na snijwonden en verwondingen.

Honing en kaneel
Het nemen van een eetlepel warme honing met een snufje kaneelpoeder is ideaal voor:
• Preventie en genezing van de meest chronische hoest;
• Verkoudheid voorkomen en genezen;
• Voorkomen en behandelen van sinusitis.
Constant gebruik van honing zal ook helpen bij het bestrijden van virale en bacteriële ziekten door het versterken van witte bloedcellen.

Verder is een griep bestemd om flink uitgeziekt te worden.
De mens is zo gehaast tegenwoordig dat ziek worden in feite een zonde lijkt te zijn.
Als het immuunsysteem verzwakt is, is het juist de bedoeling dat je je lichaam de rust geeft om te herstellen!
Dit is een zeer belangrijk proces dat men niet door haast moet versnellen.
Door een griep te ondermijnen, en eigenwijs verder te gaan, zorgt u ervoor dat uw immuunsysteem niet beter zal gaan werken, maar eerder tegen u.

Gerelateerde artikelen

Back to top button