...

16 juni 2021

 

Knoflook soep tegen de griep e.a.

Knoflook soep gemaakt met 52 teentjes knoflook

Vertaald door google

Kan verkoudheid, griep en zelfs het Norovirus Verslaan

Knolselder & geroosterde knoflooksoep met peterselie-olie - soepen.be #vegetarisch:
Knoflook soep gemaakt met 52 teentjes knoflook Kan Versla verkoudheid, griep en zelfs Norovirus
Vergeet de griepprik. Een soep op basis van meer dan 50 teentjes knoflook, uien, tijm en citroen bijna vernietigen elk virus dat zijn weg met inbegrip van verkoudheid, griep en zelfs norovirus komt.
Zoals we niezen en hoesten ons door deze donkere maanden van besmettelijke nasties, wordt knoflook wordt geprezen om zijn bevoegdheden om virussen te stoppen in hun sporen.

Het heeft zijn reputatie als een virus buster dankzij verkregen tot een van de chemische bestanddelen, allicine.

Een recente en belangrijke bevinding van Washington State University toont aan dat knoflook is 100 keer effectiever dan twee populaire antibiotica bij de bestrijding van ziekteverwekkende bacteriën gewoonlijk verantwoordelijk voor voedsel ziekte.

Wanneer de knoflook wordt geplet, alliin wordt allicine. Onderzoek toont aan dat Allicine helpt lagere cholesterol en bloeddruk en helpt ook voorkomt bloedstolsels. Knoflook kan ook het risico op atherosclerose (aderverkalking) verminderen. Verbindingen in dit bekende gloeilamp doden vele organismen, waaronder bacteriën en virussen die oorpijn, griep en verkoudheid. Onderzoek wijst uit dat knoflook is ook effectief tegen aandoeningen spijsvertering en diarree. Wat meer is, verdere studies wijzen erop dat deze gemeenschappelijke en vertrouwd kruid kan helpen voorkomen dat het ontstaan van kanker.

“Deze chemische stof is bekend voor een lange tijd voor zijn anti-bacterieel en anti-schimmel bevoegdheden ‘, zegt Helen Bond, een Derbyshire-based consultant diëtist en woordvoerster van de British Dietetic Association.

“Vanwege dit, mensen gaan ervan uit dat het gaat om hun immuunsysteem te stimuleren. Veel mensen zijn gewoon pureren up knoflook, mengen met olijfolie en het verspreiden van het op brood.

‘Maar of en hoe het kan eigenlijk nog steeds niet categorisch bewezen.’

Sterker nog, blijven de wetenschappers verdeeld op het vermogen van knoflook om verkoudheid en griep te bestrijden. Afgelopen maart, een groot onderzoek van de gerespecteerde wereldwijde onderzoeksorganisatie, de Cochrane Database, bleek dat het verhogen van uw knoflook inname tijdens de winter de duur van de symptomen van verkoudheid kan snijden – van vijf-en-een-halve dag tot vier-en-een-half .

Maar het rapport, waarin alle eerdere wetenschappelijke studies samengevoegd op knoflook, zei dat het niet kon stevige conclusies te trekken, want er is een gebrek aan grootschalige, gezaghebbend onderzoek.

Het probleem is dat farmaceutische bedrijven niet geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van grote, dure proeven – zoals ze zouden met veelbelovende nieuwe drug verbindingen – want er is niets in knoflook dat ze kunnen patenteren, verpakken en verkopen tegen een winst.

Gemodificeerde Knoflook Recept

Voor 4 personen

26 teentjes knoflook (ongepeld)
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels (1/4 stick) biologische boter (gras gevoed)
1/2 theelepel cayennepeper poeder
1/2 kopje verse gember
2 1/4 kopjes gesneden uien
1 1/2 theelepel gehakte verse tijm
26 teentjes knoflook, gepeld
1/2 kopje kokosmelk
3 1/2 kopjes biologische groentebouillon
4 partjes citroen

Verwarm de oven voor op 350F. Plaats 26 teentjes knoflook in kleine glazen ovenschaal. Voeg 2 eetlepels olijfolie en bestrooi met zeezout en meng. Bedek ovenschaal goed af met folie en bak tot de knoflook goudbruin en gaar zijn, ongeveer 45 minuten. Koel. Knijp knoflook tussen de vingertoppen aan kruidnagel vrij te geven. Transfer teentjes te kleine kom.

Smelt de boter in zware grote pan op matig hoog vuur. Voeg ui, tijm, gember en cayennepeper poeder en bak tot de uien glazig, ongeveer 6 minuten. Voeg geroosterde knoflook en 26 rauwe teentjes knoflook toe en bak 3 minuten. Voeg groentebouillon; bedekken en laat sudderen tot de knoflook is zeer mals, ongeveer 20 minuten. Werken in batches, puree soep in blender tot een gladde massa. Terug soep pan; voeg kokosmelk toe en breng aan de kook. Breng op smaak met zeezout en peper naar smaak.

Knijp het sap van 1 citroen wig in elke kom en serveer.

Kunnen worden bereid 1 dag voor de boeg. Dek af en de koelkast. Rewarm op matig vuur, af en toe roeren.

Als knoflook bleken een wondermiddel te zijn, kan de consument gewoon kopen in de supermarkt voor 30p een gloeilamp of verbouwen hun eigen in de tuin.

Lees ook:   Priktest beperkt antibioticagebruik

Niettemin, knoflook heeft een lange en trotse traditie als geneesmiddel. De oude Egyptenaren hadden aanbevolen voor 22 aandoeningen. In een papyrus gedateerd 1500 voor Christus, de arbeiders die de piramides gebouwd at het om hun uithoudingsvermogen te vergroten en houd ze gezond.

De Oude Grieken gepleit knoflook voor alles van het genezen van infecties, en long- en bloedafwijkingen om genezing insectenbeten en zelfs de behandeling van lepra.

De Romeinen gevoed het aan soldaten en matrozen om hun uithoudingsvermogen te verbeteren. Dioscorides, de lijfarts van keizer Nero, schreef een vijf-volume verhandeling verheerlijken de deugden.

Een van de meest interessante van de recente bevindingen dat knoflook verhoogt de algemene antioxidanten van het lichaam. Wetenschappelijk bekend als Allium sativa , is knoflook beroemd door de geschiedenis heen om zijn vermogen om te vechten tegen virussen en bacteriën. Louis Pasteur merkte in 1858 dat bacteriën stierf toen ze werden overgoten met knoflook. Uit de middeleeuwen is knoflook gebruikt om wonden, worden vermalen behandelen of gesneden en rechtstreeks op wonden om de verspreiding van infectie te remmen. De Russen verwijzen naar knoflook als Russische penicilline.

Meer recent hebben onderzoekers bewijs knoflook kan ons helpen om gezond en verblijf in een aantal manieren laten zien opgegraven.

Afgelopen juni, voeding wetenschappers van de Universiteit van Florida vonden het eten van knoflook kan het aantal T-cellen te stimuleren in de bloedbaan. Deze spelen een cruciale rol in het versterken van ons immuunsysteem en het bestrijden van virussen.

En farmacologen van de University of California vastgesteld dat allicine – de werkzame stof in knoflook die bijdraagt aan slechte adem – is een infectie-killer.

Allicine maakt ook onze bloedvaten verwijden, waardoor de doorbloeding verbetert en het helpen om cardiovasculaire problemen zoals hoge cholesterol te pakken.

Een Australische studie van 80 patiënten die vorige week gepubliceerd in het European Journal of Clinical Nutrition gemeld dat diëten hoog in knoflook hoge bloeddruk kan verlagen.

In 2007, tandartsen in Brazilië bleek dat gorgelen met knoflook water (gemaakt door inweken geplette knoflookteentjes in warm, maar niet kokend, water) de bacteriën die tandbederf en tandvleesaandoeningen veroorzaken kan doden.

Maar ze raakte een addertje onder het gras: de vrijwilligers weigerde om het experiment voort te zetten, klagen dat de knoflook gorgelen hen het gevoel ziek. Kijkend naar de knoflook soep recept zeker voelde ik me misselijk. Toch, het gaf me een excuus om het gebruik van mijn ruim aanbod van knoflook.

Hoewel vorig jaar de vreselijke weer veroorzaakt misoogsten op mijn volkstuin, heb ik genoten van een bumper oogst van knoflook.

Onder zijn vele andere deugden, knoflook doodt slakken. Onderzoekers van de universiteit van Newcastle geloven oliën die het zenuwstelsel van deze slijmerige wezens kunnen verlamde bevat.

Er zijn twee scholen van denken over de beste manier om de voorbereiding van knoflook om de meeste van zijn geneeskrachtige eigenschappen maken.

Argentijnse onderzoekers vonden het releases zijn allicine-achtige verbindingen wanneer u de kruidnagels bakken, terwijl wetenschappers van South Carolina Medical University geloven peeling knoflook en ze te laten zitten onbedekt gedurende 15 minuten produceert de hoogste niveaus van verbindingen om infecties te bestrijden.

Dus je kunt gewoon schil de helft van de knoflook en geroosterde de andere helft met de keuken deur goed gesloten (naar de pong doordringt door het hele huis te stoppen).

Na een uur-en-een-kwart van de vlijtige soep maken, strooi citroensap boven een kom dampende, grijs gloop and plooi in.

De bedwelmende geur toeren zeker de eetlust en de eerste lepel niet teleur. Heerlijk als het is echter één grote kom van zelfgemaakte soep is een meer dan voldoende maaltijd.

Wat betreft de soep is koud-preventie van bevoegdheden, zal alleen de tijd vertellen. Regelmatig bowlfuls kan heel goed te houden me vrij van de winter kwalen, dankzij het virus te doden verbindingen ze bevatten.

Of het zou zomaar kunnen dat mijn nucleaire sterkte knoflook adem iedereen die besmettelijk is ver buiten bereik niezen voor de komende maanden zal blijven.

https://complete-health-and-happiness.com/garlic-soup-made-52-cloves-garlic-can-defeat-colds-flu-even-norovirus/?t=DM

Gerelateerde berichten