Gemodificeerde Zika Virus uitbraak gekoppeld aan darknet Amerikaanse marine

Gemodificeerde Zika Virus uitbraak gekoppeld aan darknet Amerikaanse marine

DOOR KILGOAR , OP 31 JANUARI 2016

De Zika Virus is de eerste staking in een globale genetische slavernij regime
INTERNET – Snowden naar voren kwam zondag met schokkende details van een plan van de Amerikaanse marine om moeders in vijandelijke landen te besmetten met een gemodificeerd virus dat pinheaded Untermensch baby’s voor de toekomstige slavernij creëert.

Reporters Frank Mason en Ralph Haetsch ontmoeting met Edward Snowden in een custom-built Faraday behuizing op het Rode Plein in Moskou, waarin de NSA klokkenluider woont permanent. De dunne mesh kooi van geactiveerde stalen scheidt zogenaamd Snowden uit bepaalde magnetron vernietiging en manipulatie via HAARP uitzending. Snowden’s gezondheid is begonnen te verslechteren als gevolg van de permanente opsluiting, en bezoekers maskers dragen om zich te voorkomen dat zijn verslechterende hoest te vangen.

telepresence Snowden bij diverse functies in Amerika heeft een anders uitbundige, futuristische levensstijl gefinancierd. Door slim looping footage, veinzend netwerk downtime, en het onderhoud van negen actieve laptops, Snowden hoopt op een dag te verspreiden de boodschap van een vrij en democratisch internet om elk dorp in de wereld. Maar voor de aankondiging van vandaag, Snowden uitgeschakeld al zijn computers en gaf Internet Chronicle verslaggevers zijn volle aandacht.

Snowden schraapte zijn opgezwollen keel en sprak in een sombere, gedempte stem: ‘Als Glenn Greenwald vertelde u de beste moest nog komen, bedoelde hij het. De Zika Virus maakt deel uit van een ontluikende genetische discipline systeem in ontwikkeling door de United States Navy. ”

Mompelen en hoesten terwijl hij de verbinding tussen Tor en de genetische wapens geschetst, Snowden plotseling zijn stem en sprak met totale duidelijkheid “Het gemodificeerde Zika virus en de speciaal ontworpen carrier muggen werden ontwikkeld met behulp van een gedistribueerde supercomputer piggybacking op het populaire darknet knooppunten van Tor. Het is niet om het even wat niemand ooit zou zien in de broncode, het is verstopt in de geavanceerde wiskunde. Een paar speciaal ontworpen rogue nodes het zaad van de crypto-netwerk waardoor het problemen met betrekking tot het creëren van genetische wapens zoals de Zika virus op te lossen. ”

Snowden kraste, op de rand van tranen, “4.000 kinderen in Brazilië werden genetisch gemodificeerd door wapen van de Amerikaanse marine, de transformatie van baby’s in wat de interne documenten noemen ‘slaaf voorraad’. Genetische wapentuig is ingezet voor de eerste keer voor de bevolking van Zuid-Amerika. ”

Haetsch vroeg Snowden of hij steun van het publiek zou eindigen voor de marine darknet, Tor, die overigens in staat stelt zulke gruwelijke genetische oorlogvoering, maar Snowden verdubbeld alleen op zijn vorige positie. “Je moet nog steeds gebruik van Tor. Als je een dissident je dekking nodig hebt, is het nog steeds de enige volledig schaalbaar en effectieve Crypto die er zijn. Het heeft mijn leven gered, en het kan jou redden. ”

Modified Zika Virus outbreak linked to US Navy’s darknet

Gerelateerde Berichten