web analytics
11:11

Poetin een wakker mens

https://yournewswire.com/putin-accuses-u-s-of-spraying-poisonous-chemtrails-over-syria/

Poetin beschuldigt VS van Spuiten Giftige Chemtrails over Syrië
‘Zoals ik het begrijp, de Amerikanen zijn niet geïnteresseerd in het verslaan van ISIS, maar ze geïnteresseerd zijn in het controleren van de hoofden van de Syrische bevolking.’
Geplaatst op 31 januari 2016 door Baxter Dmitry in Weird // 7 Reacties
Poetin zegt dat de VS zijn het sproeien van giftige chemtrails boven Syrische in een poging om ‘mind control’ de Syrische bevolking

Brave Vladimir Poetin staat tot de Amerikaanse regering opnieuw: hij zou hebben geëist dat de westerse regeringstroepen stopt met spuiten chemtrails in Syrië.

Hoe nauw Russische strijdkrachten werkte met westerse krachten is een ‘operationeel detail’ dat niet volledig is onthuld en blijft ‘voorbij top secret’ aan beide kanten, maar volgens een federale Security Services (FSB) verslag en sterke bronnen in het Kremlin het contact was dicht genoeg voor Russische militaire top brass om te leren van de westerse tactiek en standard operating procedures, en ze op de intelligentie om het Kremlin hebben doorstaan.

President Poetin, die fundamenteel tegen herbicide oorlogvoering, wordt gezegd dat het ‘diep geschokt’ en ‘woedend.’

‘ Zoals ik het begrijp, de Amerikanen zijn niet geïnteresseerd in het verslaan van ISIS, maar ze geïnteresseerd zijn in het controleren van de hoofden van de Syrische bevolking .’

Chemtrails regelmatig bleef in Noord-West-Syrische luchtruim voor hele dagen tijdens de Amerikaanse geleide luchtaanvallen op Khorasan en al-Nusra, volgens het rapport FSB, transformeren in cirrus-achtige wolken in de avonduren. Er wordt gezegd dat er geen burgerslachtoffers zijn gestorven aan chemische inzet, maar chemtrails zijn niet over de dood, ze zijn over de psychologische en fysieke controle.

Lees ook:   Corona ellende

Gewas vernietiging en pogingen om het weer onder controle zijn anathema aan president Poetin. Hij is een groot voorstander van de Environmental Modification Conventie, die verbiedt ‘elke techniek voor het veranderen van de samenstelling of de structuur van levende organismen van de aarde.’

Amerikaanse en Britse strijdkrachten zijn openlijk negeren van deze internationale wetten voor decennia. Tijdens de oorlog in Vietnam gebruikten de VS herbicide en brandgevaarlijke stoffen zoals napalm, met het argument dat ze vielen buiten de definitie van “chemische wapens”, en gebruikte vliegtuigen te spuiten 10% van het totale landoppervlak van Zuid-Vietnam. 85% van het spuiten was voor ontbladering en ongeveer 15% was voor de plantaardige vernietiging.

En 2016 blijven zij burgerbevolking spuiten in een poging om te beheersen, veranderen de structuur van levende organismen van de aarde, en wapens van deze weer. Poetin is zeer gekant tegen dit. Hij beschouwt weer manipulatie om een ​​gevaarlijk spel dat rampzalige gevolgen heeft zijn.

Poetin jeugd zou zijn begrip uit te leggen dat de natuur moet worden gerespecteerd en gecultiveerd, niet gemanipuleerd en weaponised.

Na het beleg van Leningrad, die bijna zijn moeder gedood, werd zijn familie gedwongen om te verhuizen naar een rat geteisterde gemeentelijke gebouw. Poetin uren jagen knaagdieren in het trappenhuis. Hij ontwikkelde een ademhalingsziekte. Vier volwassenen, plus Poetin en zijn broer werden geperst in een enkele 20 vierkante voet kamer met geen warm water, bad of toilet. Hij overwon deze erbarmelijke omstandigheden door te kiezen voor zijn studie als judo, karate, en sambo, een Russische krijgskunst die intense balans tussen lichaam en geest vereist. De Russische president begrijpt de noodzaak van een gezonde, gedisciplineerde levensstijl.

Lees ook:   WOEDEND OP JESSE KLAVER - DE JENSEN SHOW #23

—————————————————————————————————-

Putin Accuses U.S. Of Spraying Poisonous Chemtrails Over Syria
‘As I understand it, the Americans are not interested in defeating ISIS but they are interested in controlling the minds of the Syrian population.’
Posted on January 31, 2016 by Baxter Dmitry in Weird // 7 Comments
Putin says the U.S. are spraying poisonous chemtrails over Syrian in a bid to ‘mind control’ the Syrian population

Brave Vladimir Putin is standing up to the US government again: he is said to have demanded that Western government forces stop spraying chemtrails in Syria.

How closely Russian military forces worked with Western forces is an ‘operational detail’ that hasn’t been fully divulged and remains ‘beyond top secret’ on both sides, but according to a Federal Security Services (FSB) report and strong sources in the Kremlin the contact was close enough for Russian military top brass to learn of Western tactics and standard operating procedures, and they have passed on the intelligence to the Kremlin.

President Putin, who is fundamentally opposed to herbicidal warfare, is said to be ‘deeply disturbed’ and ‘furious.’

‘As I understand it, the Americans are not interested in defeating ISIS but they are interested in controlling the minds of the Syrian population.’

Chemtrails regularly remained in north-Western Syrian skies for whole days during American-led airstrikes on Khorasan and al-Nusra, according to the FSB report, transforming into cirrus-like clouds in the evenings. It is said no civilian casualties have died from chemical deployment, but chemtrails are not about death, they are about psychological and physical control.

Lees ook:   Niemand gelooft toch in een wereldwijde leugen?

Crop destruction and attempts to control the weather are anathema to President Putin. He is a strong supporter of the Environmental Modification Convention which bans ‘any technique for changing the composition or structure of the Earth’s biota.’

American and British military forces have been openly ignoring these international laws for decades. During the Vietnam War the US used herbicidal and incendiary agents like napalm, arguing they fell outside the definition of ‘chemical weapons’, and used planes to spray 10% of the total land surface of south Vietnam. 85% of spraying was for defoliation and about 15% was for crop destruction.

And in 2016 they are continuing to spray civilian populations in an attempt to control them, alter the structure of the Earth’s biota, and weaponise the weather. Putin is deeply opposed to this. He considers weather manipulation to be a dangerous game that has disastrous consequences.

Putin’s childhood might explain his understanding that nature must be respected and cultivated, not manipulated and weaponised.

After the Siege of Leningrad, which almost killed his mother, his family was forced to move into a rat-infested communal building. Putin spent hours chasing rodents in the staircase. He developed a respiratory disease. Four adults, plus Putin and his brother, were squeezed into a single 20 square foot room with no hot water, bath, or toilet. He overcame these dire conditions by embracing his studies as well as judo, karate, and sambo, a Russian martial art that requires intense balance between mind and body. The Russian President understands the need for a healthy, disciplined lifestyle.

”Met de invloed en medewerking van Monsanto,”

Snowden uncovers shocking truth behind Chemtrails

Gerelateerde artikelen

Back to top button