web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteGezondheid & Uiterlijk

Mensen die griepprikken krijgen stoten meer dan 630% griepvirusdeeltjes in de lucht uit

Een nieuwe wetenschappelijke studie gepubliceerd in de Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) ontdekte dat mensen die griepprikken krijgen 630% meer griepvirusdeeltjes in de lucht uitstoten, vergeleken met niet-gevaccineerde personen. In feite toont deze bevinding aan dat griepvaccins de griep verspreiden en dat de zogenaamde “kudde-immuniteit” een medische hoax is omdat “de kudde” feitelijk wordt getransformeerd in dragers en verspreiders van influenza.

De bevinding is gedocumenteerd in een studie getiteld

Besmettelijk virus in uitgeademde adem van symptomatische seizoensgriepgevallen van een universiteitsgemeenschap.

De auteurs van de studie zijn Jing Yan, Michael Grantham, Jovan Pantelic, P. Jacob Bueno de Mesquita, Barbara Albert, Fengjie Liu, Sheryl Ehrman, Donald K. Milton en EMIT Consortium.
Details van deze studie zijn onthuld door Sayer Ji op Groene med info, een site die hard op weg is een van ’s werelds meest gezaghebbende bronnen te worden voor intelligente analyse van echte wetenschap. Green Med Info heeft 500 onderzoeken gepubliceerd die de bijwerkingen (en verwondingen) van vaccins documenteren.

630% meer aerosolized griepvirusdeeltjes vergoten door gevaccineerde individuen

De studie, die 355 vrijwilligers onderzocht die ziek waren met griepachtige symptomen, ontdekte dat mensen die eerder griepprikken kregen, aanzienlijk grotere hoeveelheden griepvirusdeeltjes uitzonden die andere mensen kunnen infecteren. Uit de studie:

Fijn aerosol viraal RNA werd ook positief geassocieerd met het hebben van griepvaccinatie voor zowel het huidige als het voorgaande seizoen … We leveren overweldigend bewijs dat mensen infectueuze aerosolen en kwantitatieve gegevens genereren om wiskundige modellen van transmissie en volksgezondheidsinterventies te verbeteren … Onze observatie van een verband tussen herhaalde vaccinatie en verhoogde virale aerosolproductie hebben de kracht van onze methode aangetoond, maar moeten worden bevestigd.

Het is schokkend dat mensen die eerder griepvaccinaties kregen, 6,3 keer (of 630%) het aantal griepvirusdeeltjes uitzonden dat door niet-gevaccineerde personen werd uitgezonden.

Dit betekent – bereid u voor op dit besef – dat de meest verantwoorde manier om te voorkomen dat u andere mensen besmet, is te voorkomen dat u wordt gevaccineerd met griepprikken .

Mensen krijgen griepprikken, met andere woorden, ze zijn onverantwoordelijke verspreiders van de griep. Zij zijn degenen die andere mensen ziek maken, net zoals we al jaren waarnemen.

“Anti-vaxxers” zijn verantwoordelijke burgers omdat ze geen virussen verspreiden en ziekten verspreiden
Ook uit de studie:

Zelfgerapporteerde vaccinatie voor het huidige seizoen ging gepaard met een trend (P <0,10) naar hogere virale uitscheiding in fijne aërosolmonsters; vaccinatie met zowel de huidige als de seizoensvaccins van vorig jaar was echter significant geassocieerd met meer fijn aerosolverlies in ongecorrigeerde en aangepaste modellen (p <0,01). In aangepaste modellen zagen we 6,3 (95% BI 1,9-21,5) keer meer aërosolafscheiding bij gevallen met vaccinatie in het huidige en voorgaande seizoen vergeleken met geen vaccinatie in die twee seizoenen.

Met andere woorden – om dit te herhalen – mensen die vaccins vermeden, verspreidden minder dan 1/6 van het aantal griepvirusdeeltjes in vergelijking met degenen die griepprikken kregen. Het zijn dus niet-gevaccineerde mensen die de griep niet verspreiden. De ‘anti-vaxxers’ blijken immers de kinderen te beschermen.

Maar om vaccinpropagandisten als te horen Jimmy Kimmel zeg het maar, mensen die geen vaccins krijgen, zijn bijna ‘kindermoordenaars’. Dat is het valse verhaal van de corrupte pseudowetenschap vaccin industrie.

Wetenschappelijk bewijs dat het griepvaccin de griep verspreidt
Deze resultaten onthullen de schokkende waarheid over griepvaccins die maar weinigen hebben durven uit te spreken, uit angst om als ‘antivaxxers’ te worden bestempeld: griepvaccins verspreiden de griep. (Is het door ontwerp? We zullen dat in een later artikel behandelen …)

“Als deze bevinding nauwkeurig en reproduceerbaar is, is het duidelijk dat griepvaccinatie de kans vergroot dat u anderen infecteert”, legt Sayer Ji uit in zijn Green Med Info-artikel. “We rapporteren al meer dan een decennium over het opvallende gebrek aan bewijs voor de effectiviteit (en veiligheid) van griepvaccins, grotendeels gebaseerd op het ondergemelde falen van de Cochrane Database Review om ze effectief (en veilig) te tonen, ondanks honderden door de industrie gefinancierde studies die dat hebben geprobeerd. Leer meer: http://www.greenmedinfo.com/blog/shocking-lack-evidence-supporting-flu-vacc …”

Verre van de huidige tactiek van de vaccinindustrie die niet-gevaccineerde mensen de schuld geeft voor het verspreiden van ziekten, onthult deze studie waarom het eigenlijk gevaccineerde kinderen en volwassenen zijn die besmettelijke ziekten blijven verspreiden. Zij zijn degenen die de griepvirusdeeltjes ‘afwerpen’ die anderen infecteren! (Dit verklaart ook waarom griepuitbraken vaak voorkomen bij kinderen die al waren ingeënt met griepprikken.)

De hoaximmuniteit hoax stort in in het licht van de echte wetenschap. Bovendien is het zogenaamde “kuddeimmuniteitseffect”, dat vaak wordt aangeprezen om meer vaccins tegen iedereen op te dringen, door deze studie als een complete hoax blootgelegd. Als gevaccineerde mensen juist de griepvirusdeeltjes in de lucht verspreiden , verspreidt de kudde de griep en voorkomt deze niet.
“Kudde-immuniteit”, zo blijkt, wordt eigenlijk “kuddevermenigvuldiging” van de virale stam, aangezien de kudde wordt “bewapend” tot griepvirusverspreiders. Dit verklaart eindelijk waarom zoveel kinderen die besmet raken met griep (of mazelen, bof en andere infectieziekten) dezelfde kinderen zijn die tegen die ziekten zijn ingeënt. De vaccins transformeren kinderen in dragers van de ziekte, infecteren anderen en dragen bij aan de epidemie. Dit leidt op zijn beurt tot paniek onder de nieuwsmedia, die er bij iedereen op aandringt om zich zo snel mogelijk te laten vaccineren. Binnen een paar dagen begint zich een tweede golf van besmettelijke ziekten te verspreiden, veroorzaakt door het vaccin zelf .

Vaccins zijn, met andere woorden, zichzelf in stand houdende verspreiding van infectieziekten. Hun rol in de samenleving, zoals die momenteel gestructureerd is, is het veroorzaken van uitbraken van infectieziekten die de vraag naar vaccinverkoop doen toenemen . De rol van de media is hierin cruciaal, aangezien het de taak van de media is om ouders angst en paniek te bezorgen en hen vervolgens aan te sporen hun kinderen te laten vaccineren. Dit zet de verspreiding van de ziekte voort en zet de hele zwendel in voor een nieuwe ronde van uitbraken, paniek en vaccinverkoop.

De marketing van vaccins is afhankelijk van vaccins die infectieziekten verspreiden
Het product brengt zichzelf op de markt. Terwijl crack-cocaïne en heroïne voor zelfonderhoudende marketing afhankelijk zijn van verslaving, veroorzaken vaccins juist de omstandigheden die ze beweren te voorkomen. Elke uitbraak dan wordt het weer een marketingpush, en de cyclus herhaalt zich in golven (aangezien kinderen in heel Amerika gewond raken en gedood worden door vaccins).

Om de medische zwendel gaande te houden, wordt elke persoon die het aandurft legitieme wetenschappelijke bevindingen te citeren die het vaccin dogma van het moderne medische kartel in twijfel trekken, onmiddellijk bestempeld als een “anti-vaxxer” en gemarginaliseerd door de media. Zo worden vaccins nooit onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek , aangezien alle wetenschap die gevolgen hebben die het vaccin dogma wordt buitenspel gezet, aangevallen of genegeerd merkt. Alleen bevindingen die het verhaal van het pseudowetenschappelijke vaccin ondersteunen, worden door de medische instelling ‘geaccepteerd’, en zorgen er zo voor dat geen enkele uitdaging voor de veiligheid of effectiviteit van vaccins ooit het daglicht kan zien.

Dit is hoe de vaccinindustrie doorgaat met het uitvoeren van wat vaak een “medische holocaust’Terwijl ze scepticisme onderdrukken, wetenschap en kritisch denken die de risico’s durven aanwijzen die gepaard gaan met een wijdverbreid immunisatiebeleid.

https://theitmc.com/flu-vaccine-bombshell/

Nu snap je hoe Gates de tweede golf doet veroorzaken toch?

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥