06 maart 2021

 

Lekker gezond Becel! :-(

–>LINK! Niburu.nl

Volgens een nieuwe EU-verordering moet op de kuipjes staan dat ‘het product niet bedoeld is voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden’.

“Maar dat gaat wat ons betreft lang niet ver genoeg,” zegt Foodwatch-directeur Hilde Anna de Vries. “De langetermijneffecten van Becel pro-activ zijn nooit onderzocht, de veiligheid kan daarom niet gegarandeerd worden. Dit product zou als medicijn in de apotheek verkocht moeten worden en zeker niet in de supermarkt.”

Onnodige risico’s

De Europese Unie wil op deze manier voorkomen dat mensen zonder een verhoogd cholesterolgehalte Becel pro-activ consumeren. Er zijn onderzoeken waaruit blijkt dat de in zeer hoge concentraties toegevoegde plantensterolen dezelfde soort afzettingen in de vaten veroorzaken waar juist hart- en vaatziekten uit voort kunnen komen.

Mensen zonder cholesterolproblemen kunnen dus onnodige gezondheidsrisico’s lopen wanneer ze de halvarine op hun brood smeren. Volgens voedselwaakhond Foodwatch is de nieuwe vermelding waarschijnlijk niet genoeg om te voorkomen dat gezonde mensen stoppen met mogelijk risicovolle zelfmedicatie.

—-

Onvoorstelbaar dit!
Dat dit kan en gebeurd!!!!! Wat een voedselfraude en rommel!
AUB zorg voor gezonde voeding denk goed na wat je eet!
En maak zoveel mogelijk zelf, dat is ook goedkoper op den duur en veel gezonder!
Koken is leuk en ja het kost wat tijd, maar aub! Dit zou zwaar bestraft moeten worden!

Kijk eens wat een bijzondere reacties daar…! Denk goed na bij wat je eet!
En pas op als bejaarde, want men is je blijkbaar tegenwoordig liever kwijt dan RIJK!

MareJane 15-02-2014 10:34
Kijk zo span je een stichting voor je karretje. Een stichting die veel geld krijgt van dat bedrijf. O ja, en Rutte komt van dat bedrijf. https://www.nationalecholesteroltest.nl/ Hoe je door angst te zaaien de opbrengsten kunt verhogen. Lees ook: https://www.gezondbeterworden.nl/digitaal-tijdschrift/de-cholesterol-leugen.html
Citeer

nature 15-02-2014 10:09
Uitleg van David Icke: voldoende hoog cholesterol is nodig om de vitaminen uit de zon op te nemen die verder nergens voorkomen.

De veel voorgeschreven staninen, cholesterolremm ers, worden aanbevolen aan mensen met een gezond hart. Vervolgens brengen die dus je cholesterol omlaag en tasten je hart aan.
Geen link hiervan. Het werd uitgelegd in newspaper review van gisteren of eergisteren op David Icke..

lida 14-02-2014 23:20
In de verpleeghuizen/ verzorgingshuiz en wordt Becel standaard op de ontbijttafel gezet!!Eigenlij k wel raar als je bedenkt dat het behoorlijk prijzig is, terwijl er op meer belangrijke zaken bezuinigd wordt, zoals persoonlijke hygiëne, toilet en douche bezoeken, personeel en schoonmaak personeel, ook wordt er rijkelijk medicatie uitgedeeld, mensen die als ze worden wakker gemaakt leuk aanspreekbaar zijn en na de medicijn ronde apathisch voor zich uit staren, viel mij allemaal wel op tijdens mijn werk! Doe je ding en stel verder geen kritische vragen is het motto, doe je dat wel zoals ik, sja , maar die medicatie kost ook tonnen per maand en als je de mensen vraagt of ze weten wat ze slikken, blijven ze vaak het antwoord schuldig! Ben als bewoner te kritisch dan ben je een zeur!!kan gevolgen hebben ook! buitensluiten is er een van. Andersom, als je medicatie krijgt waar je het goed op doet, wordt die veranderd, verminderd of gewoon afgeschaft, Vraag mij ook wel af of artsen bij het voorschrijven wel een vinger aan de pols houden, hoe het gaat met de patient enz.

Ozzy 14-02-2014 22:53
Idd little rascal en Pietje, roomboter is veel lekkerder en beter! Gooi alle margarine en halvarine aub uit de schappen. Is gewoon geel gemaakte grijze massa.

Pas ook op met de term “biologisch”. Hier wordt vaak misbruik van gemaakt zonder dat het voldoet aan de eisen. Zoals M. Brandenburg al zegt: goed lezen! Dan gaat er een wereld voor je open!

@ mevrouw S.: welk idioot bedrijf dit in zijn kop haalt? Nou, zowat alle voedingsmiddele nbedrijven voegen stoffen toe die niet goed zijn, maar die wel de verkoop bevorderen. Het is vaak te zout, te zoet of te vet. Het gaat al lang niet meer om kwaliteit maar om kwantiteit. Het zal mij niets verbazen als de voedingsmiddele nindustrie en de farmaceutische industrie nauw samenwerken. Beiden doen alles voor winstoptimalisa tie. Hierin ligt een taak voor de overheid die de burger moet beschermen, maar helaas hebben ze alleen oog voor het eigen belang (onder de noemer landsbelang).

 

Lees ook:   Staand werken gelijk

Gerelateerde berichten