web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Dom BonTje, gif in bontkragen

‘Veel gif in bontkragen kinderjassen’

HILVERSUM –
In de bontkragen van sommige kinderjassen zitten grote hoeveelheden giftige stoffen. Het gaat om het kankerverwekkende formaldehyde en hormoonverstorende ethoxylaten. Tv-programma Kassa en dierenbeschermingsorganisatie Bont voor Dieren lieten een Duits bureau onderzoek naar de bontkraagjes doen.
Zes kinderjasjes van bekende merken als Canada Goose, Versano, Woolrich, Nickelson en Airforce werden nader gecontroleerd. Het bont van die jassen komt van wasbeerhonden en coyotes. Formaldehyde en ethoxylaten worden gebruikt om bont chemisch te reinigen, conserveren en verven.
Bont voor Dieren zegt dat de resultaten er niet om liegen en dat het opnieuw laat zien dat het productieproces van bont ernstige gevaren voor de volksgezondheid met zich meebrengt. De uitzending van Kassa is zaterdagavond.

https://www.telegraaf.nl/gezondheid/24969708/___Veel_gif_in_bontkragen_kinderjassen___.html

Zou de politiek niet eens beter moeten opletten oid… al dat gepruts met voeding en kleding wat is dit voor een nonsens allemaal!
Wat een waardeloze regering die niet zorgt voor zijn burgers…ze zitten daar voor ons!

 

Lees ook:   Waarom worden mensen met Rh-negatief bloed zo nauwlettend gevolgd?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken