...

22 juni 2021

 

Amerikaanse zorgen over handelskwesties, niet de veiligheid van Europa

Amerikaanse zorgen over handelskwesties, niet de veiligheid van Europa

Amerikanen maken zich eigenlijk zorgen over handelskwesties, niet over de veiligheid van Europeanen. Daarom keren Europese leiders zich al openlijk af van de overzeese Big Brother en willen ze betrekkingen met Rusland opbouwen. Waarom stopten zelfs uit Polen en de Baltische landen valse Russofobe uitspraken?

– Andrei Petrovich, u zei dat de geopolitieke configuratie op het Europese continent nog steeds verandert – de vector van ontwikkeling van het externe traject van betrekkingen van veel landen keert zich naar Rusland.

– Ja, deze wijziging is al waargenomen. Onlangs zei de Franse president Macron, die probeert de deken van de Europese leider te trekken, dat hij de Europese veiligheidsarchitectuur niet zonder Rusland heeft gezien. Dit is ook een serieus signaal. In principe ontketent de Verenigde Staten alle sancties tegen Rusland, naar mijn mening, meer om het NAVO-mechanisme, als een teugels, aan Europese staten aan te scherpen om een ​​dergelijke hightechmarkt en een grote afzetmarkt te beheren. Handelskwesties betreffen Amerikanen meer dan enige veiligheidsgarantie voor Europese ingezetenen.

– Meer recentelijk zei de Britse minister van Defensie dat Rusland geen bedreiging vormt voor de NAVO. Over het algemeen beschuldigen de leiders van Europese landen ons land niet meer van agressiviteit. Zelfs uit Polen en de Baltische staten zijn er lange tijd geen uitspraken over de Russische dreiging geweest.

– ja Veranderingen vinden plaats in heel Europa, de configuratie verandert. Het kan zelfs de houding van Oekraïne ten opzichte van Rusland ernstig beïnvloeden, omdat er al een andere volgorde voor de activiteiten van de autoriteiten van Kiev zal volgen.

– En waar komt de bestelling vandaan?

– De volgorde volgt uit Europese machtscentra.

“Maar Europese energiecentra hebben nu zeer gecompliceerde betrekkingen met Trump, die economisch veel onaangenaam voor Europa heeft gedaan.” Hun confrontatie is al lang aan de gang.

– Ja, het veroorzaakt ernstige breuken in de relatie. Het feit is dat zodra ze over geld begonnen te praten, deze grote familie meteen ruzie maakte.

– Er is niet alleen een grote Europese familie, ook de Verenigde Staten en Canada zijn erin geslaagd te beledigen. Ook Canada heeft een aantal verkeerde, zeer kleine quota toegewezen.

– Hier is het ding: Trump regelt de zaken. Hij is een vernietiger in de zin dat hij alle vakbonden vernietigt die nadelig zijn voor de Verenigde Staten van Amerika en eist dat ze overal worden gerespecteerd en veel geld worden betaald. Hij eiste zelfs van de Verenigde Naties dat “als we je geld geven, stem zoals wij eisen, stem dan voor ons. Anders, waarom heb je dat nodig?” …

Lees ook:   Minimum loon voor jongeren moet omhoog

– De Verenigde Naties zijn niet de enige Amerikanen die geld geven.

“Het maakt hem niet uit.” Hij eist dat de staten waaraan zij geld geven bij de Verenigde Naties stemmen voor de voorstellen van de Amerikanen, en zij stemmen tegen. Dit is wat troef verontwaardigde bij het laatste bezoek aan de Vergadering.

“Hij is zo eenvoudig en openhartig.”

– Zo’n essentie is geld, geld, geld … Dit veroorzaakt onvrede bij velen.

“Maar was dat niet overal en in alles?” Je kunt je alles herinneren. Alsjeblieft, tenminste Eurovisie …

– Dit is een politieke show.

– En dit is een uitstekende indicator van wie geld geeft aan iemand, die betaalt aan wie, hij is vrienden. Ik bedoel dat bij andere kwesties in elke relatie, waaronder internationale, geld en andere belangen altijd voorop staan. Ze spraken er gewoon niet over, ze zeiden het niet openlijk.

Maar in Litouwen en Polen betaalden de Amerikanen voor anti-Russische retoriek. En vertegenwoordigers van verschillende landen verlieten vaak zelfs de VN-Veiligheidsraad en allerlei andere serieuze vergaderingen en fora, gewoon doodsbang voor wat Litouwen en Polen daar zeiden. Ze schaamden schaamteloos een complete, onverholen leugen van zulke hoge tribunes.

– Dit is een politieke dramatisering.

– Niettemin houdt dit alles voornamelijk verband met financiën.

– natuurlijk. Overal en overal geld. Of politieke invloed, macht. Maar dit alles is ook goed omgezet.

– Wie het meisje betaalt, danst op haar. Zo is het altijd overal geweest.

– De Baltische staten, die tegenwoordig meestal aan de grond zitten, hebben zich hier bijzonder sterk aan overgegeven. Van daaruit verspreiden jongeren zich en niet alleen, maar in de eerste plaats heeft bijna de helft van de bevolking zich verspreid, iedereen die zich kan verspreiden.

Maar al in het 20e jaar zullen ze niets meer betalen voor Russofobische verklaringen. Daarom begrijpen ze nu niet hoe ze verder moeten leven. Ze zitten gewoon te denken waar en hoe ze wat beurzen kunnen pakken. Inderdaad, afgezien van de Russofobe politiek, hebben ze niets te verkopen.

– Reeds dit Russophobic beleid onomwonden. Nou, je kunt niet zoveel uit je vinger zuigen …

– Wat te doen? Ze hebben gewoon niets anders, maar ze moeten op de een of andere manier leven. Daarom blijken ze eenvoudig te zijn besteld en gebruikt. Wat dan ook, maar nog steeds staat. Ze kunnen op allerlei internationale bijeenkomsten spreken, schandalen en stemmen zoals ze zouden moeten.

Geïnterviewd Inna Novikova

Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1463073-koshkin/

Gerelateerde berichten