web analytics
11:11 Dubbele getallen
AtlantisGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Dit verandert alles wat ons is verteld! Billy Carson – De Anunnaki en Atlantis

Auteur Billy Carson deelt zijn tientallen jaren van onderzoek naar esoterie, waarbij hij de punten verbindt tussen de intergalactische beschavingen die tegenwoordig worden geïdentificeerd als Annunaki en Atlantiërs. Hij deelt zijn bevindingen over de Enuma Elish, de zeven tabletten van de schepping en de realiteit van Atlantis en oude beschavingen die verband houden met de menselijke evolutie op aarde. Het kanaal van Billy Carson – @ForbiddenKnowledge1

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥