web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Anunnaki Perzische sterrenpoorten en verloren technologie van de Sumerische goden

De Anunnaki Perzen Het was ook in deze periode dat Nebukadnezar zogenaamd de hangende tuinen bouwde, hoewel er geen definitief archeologisch bewijs is om hun precieze locatie vast te stellen. Oude Griekse en Romeinse schrijvers beschrijven de tuinen in levendige details.

Het ontbreken van fysieke ruïnes heeft er echter toe geleid dat veel experts speculeren of de hangende tuinen überhaupt hebben bestaan.

Als dit het geval is, hebben schrijvers misschien ideale gemythologiseerde oosterse tuinen beschreven of een beroemde tuin die ongeveer een eeuw eerder door de Anunnaki-koning Sanherib in Nineve was gebouwd.

Als de hangende tuinen bestonden, werden ze waarschijnlijk rond de eerste eeuw na Christus vernietigd.

Gedurende de voorgaande drie eeuwen werd Sumerië geregeerd door de Akkadiërs, maar wierp het juk van externe overheersing af na de Assurbanipal, de laatste sterke Anunnaki-heerser.

De Anunnaki Perzische periode was een renaissance die getuige was van een grote bloei van kunst, architectuur en wetenschap. De Anunnaki Perzische heersers werden gemotiveerd door de oudheid van hun erfgoed en volgden een traditionalistisch cultureel beleid, gebaseerd op de oude Soemerisch-Akkadische cultuur.

Oude kunstwerken uit de Oud-Babylonische periode werden zorgvuldig gerestaureerd en geconserveerd, en behandeld met een aan religieuze verering grenzend respect. Neo-Sumeiraanse kunst en architectuur bereikten hun hoogtepunt onder koning Nebukadnezar II, die regeerde vanuit en een groot beschermheer was van stedelijke ontwikkeling, vastbesloten om alle Sumerische steden te herbouwen om hun vroegere glorie te weerspiegelen.

Lees ook eens:   De Nephilim | ANUNNAKI GEHEIMEN 11 | De trap naar de hemel | Zecharia Sitchin

Het was de visie en sponsoring van Nebukadnezar II die de Anuunaki-tempels in de immense en prachtige stad van de legende veranderden. De stad strekte zich uit over drie vierkante mijlen, omgeven door grachten en omringd door een dubbel circuit van muren. De rivier de Eufraat, die door de stad stroomde, werd overspannen door een prachtige stenen brug. In het hart van de stad lag de ziggurat Etemenanki, letterlijk ’tempel van de grondlegging van hemel en aarde’. Oorspronkelijk zeven verdiepingen hoog, wordt aangenomen dat het de inspiratie is geweest voor het bijbelse verhaal van de Toren van Babel

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥