web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Anunnaki-goden in ballingschap, zijn ze hier? Wanneer komen ze ALLEMAAL terug, Sumerian Secrets Revealed (FILM)

Het idee van oude goden die naar de aarde terugkeren, spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding van de mens.

Een van die theorieën is het geloof in de Anunnaki-goden, die volgens de Sumerische mythologie een groep goden waren die naar de aarde kwamen van een andere planeet genaamd Nibiru. Deze goden zouden de mensheid hebben geschapen en haar ontwikkeling door de geschiedenis heen hebben geleid.

Maar waar zijn ze nu? Zijn ze hier op aarde in een of andere vorm van ballingschap en wanneer zullen ze terugkeren? Deze vragen hebben de belangstelling voor de aankomende film “Anunnaki Gods in Exile, Are They Here? Sumerian Secrets Revealed” aangewakkerd. De Anunnaki-goden werden voor het eerst genoemd in de oude Soemerische teksten, die dateren van ongeveer 4000 v.Chr.

Volgens deze teksten werden de Anunnaki naar de aarde gestuurd om goud te delven, dat nodig was om de atmosfeer van hun thuisplaneet Nibiru te beschermen. Na een tijdje, deze goden raakten meer betrokken bij de mensheid, en ze werden gecrediteerd voor het onderwijzen van mensen over landbouw, schrijven en andere essentiële vaardigheden.

Naarmate de tijd verstreek, begonnen de Anunnaki echter ontevreden te worden over hun werk op aarde. Sommige goden werden corrupt, misbruikten hun krachten en regeerden met ijzeren vuist over mensen.

Lees ook eens:  Wat waren de mysterieuze 'Foo Fighters' gezien door WO II-nachtvliegers?

Uiteindelijk besloten de Anunnaki de aarde te verlaten en beloofden ze op een dag terug te keren wanneer de mensheid weer klaar was voor hun leiding. Maar waar zijn de Anunnaki-goden nu en wanneer zullen ze terugkeren?

Sommige mensen geloven dat de goden nog steeds onder ons zijn, in het geheim leven en onze wereld van achter de schermen beïnvloeden.

Volgens deze theorieën hebben de Anunnaki zich mogelijk teruggetrokken in de schaduw om detectie door mensen te voorkomen die hen zouden kunnen vrezen of aanbidden. Ze werken misschien om de mensheid te leiden’ s ontwikkeling op subtiele manieren, wachtend op het juiste moment om zichzelf weer te onthullen.

Anderen geloven dat de Anunnaki mogelijk zijn teruggekeerd naar hun thuisplaneet Nibiru, waarvan wordt gezegd dat deze een extreem lange baan heeft die hem eens in de 3600 jaar dicht bij de aarde brengt. Als dit waar is, kunnen de Anunnaki in de niet al te verre toekomst naar de aarde terugkeren, misschien met geavanceerde technologie en kennis die ons kunnen helpen enkele van onze meest urgente problemen op te lossen. De aankomende film “Anunnaki Gods in Exile, Are They Here? Sumerian Secrets Revealed” belooft een nieuw licht op deze theorieën te werpen en de fascinerende wereld van de Sumerische mythologie te verkennen.

Lees ook eens:  Antartica en de reden dat er chemtrails zijn

De film gaat dieper in op de geschiedenis en overtuigingen van de oude Sumeriërs, onderzoekt hun mythen en legendes en de invloed die ze mogelijk nog steeds hebben op onze wereld van vandaag. Ten slotte, het geloof in de Anunnaki-goden spreekt al eeuwenlang tot de menselijke verbeelding, en hun mogelijke terugkeer naar de aarde is een onderwerp van veel discussie en speculatie.

Hoewel er geen concreet bewijs is om deze theorieën te ondersteunen, belooft de aankomende film “Anunnaki Gods in Exile, Are They Here? Sumerian Secrets Revealed” een nieuw perspectief te bieden op dit fascinerende onderwerp en licht te werpen op de mysteries van de oude mythologie.

Of de Anunnaki nu wel of niet hier onder ons zijn of nog steeds wachten om terug te keren, hun nalatenschap blijft ons tot op de dag van vandaag boeien en inspireren. Zijn ze hier? Sumerian Secrets Revealed” belooft een nieuw perspectief te bieden op dit fascinerende onderwerp en licht te werpen op de mysteries van de oude mythologie. Of de Anunnaki nu wel of niet hier onder ons zijn of nog steeds wachten om terug te keren, hun nalatenschap blijft ons boeien en inspireren tot dit dag.

Zijn ze hier? Sumerian Secrets Revealed” belooft een nieuw perspectief te bieden op dit fascinerende onderwerp en licht te werpen op de mysteries van de oude mythologie. Of de Anunnaki nu wel of niet hier onder ons zijn of nog steeds wachten om terug te keren, hun nalatenschap blijft ons boeien en inspireren tot dit dag.

Lees ook eens:  Igigi – de oude astronauten die in opstand kwamen tegen de Anunnaki

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥