...

08 december 2021

 

DIT is in de HOOFDKAMER van Angkor Wat? Bewijs van oude technologie

Hé jongens, er zijn duizenden video’s op YouTube over de Angkor Wat-tempel, maar geen van de video’s laat zien wat er werkelijk in de hoofdkamer van Angkor Wat zit. Niemand laat je dat zien, want het is een groot geheim! In deze video gaan we ontdekken wat er in de hoofdkamer in deze hoofdtoren zit, en het is erg schokkend en er zitten verbijsterende dingen in verborgen.

De hoofdtoren bevindt zich in het midden van deze grote tempel en de toren is meer dan 60 meter hoog. Ik ben eindelijk in dit gebied waar de centrale toren zich bevindt, en ik begin de trap te beklimmen, de hoofdtoren heeft een behoorlijke verhoging en de trappen zijn erg steil waardoor je je afvraagt ​​waarom oude bouwers het zo moeilijk maakten om deze te beklimmen.

Als ik het einde van de trap bereik, kan ik niet wachten om te gaan kijken wat er in de hoofdkamer is. Als ik dichterbij kom, Ik voel een vreemde trek en ik trek mijn schoenen uit voordat ik er dichtbij ga. Maar als ik eindelijk naar de hoofdkamer ga, ben ik geschokt als ik een Boeddha in de hoofdkamer zie.

Een gigantische Boeddha uitgehouwen in de muur. Dit is heel vreemd omdat Angkor Wat een hindoetempel is met veel hindoeïstisch houtsnijwerk, maar in de centrale kamer zien we een gigantisch Boeddhabeeld. Waarom? Er is ook een liggende Boeddha aan de voorkant.

Dit slaat nergens op, dus ik loop wat rond en kijk of ik nog iets kan vinden. Toen ik naar een andere kant liep, is er een andere ingang, en weer zie ik binnenin een soortgelijke Boeddha. Dit is een ander beeld, maar hier staat ook Boeddha op. Er zijn in totaal 4 gigantische Boeddha’s uitgehouwen in 4 verschillende richtingen in de hoofdkamer, er zijn hier helemaal geen hindoeïstische beelden. Dit bewijst duidelijk dat Angkor Wat geen hindoetempel is, maar een boeddhistische tempel.

In feite geloven veel Cambodjanen zelfs vandaag de dag dat dit een boeddhistische tempel is. Maar kijk dan naar de top van Boeddha, je kunt belangrijke hindoegoden zoals Shiva en Brahma zien uitgehouwen als bewakers van Boeddha, je kunt ze veel kleiner in omvang zien als beschermers van deze gigantische Boeddha. Dit is pure gekte. Dus ik ga naar de zijkant van deze kamer en er is hier iets heel vreemds, zie je deze blokken? Dit is vreselijk steenwerk, dit werd beslist niet gedaan door de oorspronkelijke bouwers van Angkor Wat, een beschaving kwam later en wist toen niet eens hoe ze de rotsen goed moesten hakken en hakken. Kijk naar het schrille contrast tussen deze buitengewone gravures aan de zijkant gemaakt door de oorspronkelijke bouwers, en de vreselijke uitlijning van stenen in de buurt, die later kwamen. Je kunt de kwaliteit van het werk van 2 beschavingen naast elkaar zien.

Maar de echte vraag is: waarom? Waarom stapelde de inferieure beschaving hier de stenen op, wat was de noodzaak om dit te doen? Bedenk eens waarom de mensen die later kwamen, besloten hier een muur te bouwen? Op sommige plaatsen kun je zelfs zien dat er een lege ruimte achter de muur is, de muur is gebouwd om iets te verbergen dat er oorspronkelijk achter zat. Wat verbergen ze voor ons? Laten we nu teruggaan naar de hoofdkamer, naar de rechthoek rond de Boeddha kijken, doet dit een belletje rinkelen? Kijk naar de bovenkant, het lijkt opmerkelijk veel op een ingang of een deuropening. Het is niet nodig om een ​​taps toelopende rechthoekige achtergrond te hebben voordat de Boeddha wordt gesneden.

Nog vreemder, kijk naar de stenen blokken erachter, je kunt zien dat de stenen blokken heel grof uitgelijnd zijn, en de Boeddha zelf ziet er van zeer lage kwaliteit uit, alle 4 de Boeddha-gravures zien er ongeveer zo uit. Hier kun je letterlijk zien hoeveel stenen blokken er zijn gebruikt om deze Boeddha te maken, en je kunt zien hoe de mortel zich bij de blokken voegt. In andere kamers wordt veel verf grof op de muur aangebracht om deze vreselijke voegen te verdoezelen. De waarheid is dat deze muur, het Boeddhabeeld, de ruwe blokken buiten allemaal nieuwere structuren zijn die voor de oorspronkelijke hoofdkamer zijn gebouwd. De plaats waar je de Boeddha vandaag ziet, dat was de ingang van de hoofdkamer.

Niet alleen één ingang, oorspronkelijk had de hoofdkamer 4 ingangen aan 4 zijden, en toen deze tempel werd overgenomen door een andere beschaving, bedekten ze alle 4 ingangen met ruwe muren en bewerkte Boeddha op deze 4 muren. Niet alleen dat, ze bedekten ook de kleinere ramen buiten of andere plaatsen die zouden verraden dat er oorspronkelijk een hoofdkamer was die iets heel, heel belangrijks bevatte. Dit is geen theorie, deze informatie wordt feitelijk bevestigd door de afdeling archeologie van Cambodja.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Prachtige grot schilderingen

Gerelateerde berichten