24 februari 2021

 

De Atlantis schijf

 photo s10202402_zpscesyqnj8.jpg

 

 photo s75559144_zpssng762dk.jpg

 

Deze sensationele ontdekking werd gedaan in 1908 op het Griekse eiland Kreta. In de ruïnes van het oude kasteel in Festa Italiaanse hebben archeologen  een ongewone klei schijf gevonden met een diameter van 14 cm, die aan beide zijden bedekt was met inscripties met geheimzinnige hiërogliefen.

Nog nooit eerder hebben archeologen zoiets gevonden. Het paleis werd verwoest in 1700 voor Christus, de Leeftijd van deze schijf geldt uiteraard ook voor de eerdere perioden.

...Churchward claimed that "more than fifty years ago," while he was a soldier in India, he befriended a high-ranking temple priest who showed him a set of ancient "sunburnt" clay tablets, supposedly in a long lost "Naga-Maya language" which only two other people in India could read. Having mastered the language himself, Churchward found out that they originated from "the place where [man] first appeared—Mu."

LINK

Festos schijf, Phestos, zilver griekse hanger, oude symbolen, Lineair A, Kreta, museum reproductie, zilver griekse sieraden

LINK Sieraden

–> LINK Meer informatie die ook interessant is

Er is een hypothese dat dit pictogram het enige bewijs is van het bestaan ​​van Atlantis.
Al meer dan honderd jaar, zijn de onderzoekers in veel landen bezig om het mysterie van de Kretenzer iconen te ontrafelen, maar hun pogingen zijn niet succesvol geweest. Hoe langer we de schijf bestuderen, hoe meer er gegist wordt naar de oorsprong en de uitleg.

Volgens de Kuchinskogo is de schijf  een overblijfsel van de gezonken Atlantis. De inscripties op de schijf, zijn een soort symboliek, ze beschrijven in allegorische vorm de belangrijkste fasen van het ontstaan ​​van leven op aarde.

#emilykinney - "She wandered out to see if any remained. A cold, empty silence met her, all the buildings abandoned, all the doors left open."

De pictogrammen voor groepen bevinden zich in de windingen van de spiraal, afkomstig uit het centrale punt, uiteraard de zon en ales verwijst naar de inhoud van de tekst. Dit korte “leerboek” Biologie, boordevol interessante wetenschappelijke informatie kondaarom verschijnen in alleen  de diepten van een hoogontwikkelde beschaving met zijn eigen bron van veel kennis en wetenschappelijke voorspelling.

Biologische opnames op de harde schijf, in zekere mate, weerspiegelt de plot inhoud hiërogliefen op de zogenaamde codes van de Mexicaanse indianen, evenals talrijke rots tekeningen. Vandaar dat deze teksten zijn herhaald in een andere vorm.

Dit alles, zoals voorgesteld door Kuchinsky, versterkt de veronderstelling dat Atlantis heeft bestaan.
Waarom werd bij het doorgeven van gegevens symbolen gekozen? Uiteraard, voor de verspreiding van kennis, onder de mensen die zich op de veel lager niveau van ontwikkeling bevonden, was het de voorkeur om de universele taal te gebruiken in de vorm van symbolische afbeeldingen, die enkel konden worden begrepen door de wijzen en  de priesters van de oude wereld, ongeacht waar ze woonden en in welke taal zij spraken.

"Our Endings Are Beginnings" https://paradisiacpicture.deviantart.com

Kuchinsky zijn interpretatie van de schijf vertelt het verhaal, van een beslissende rol in het ontstaan ​​van het universum, van het leven op aarde, in al haar verschijningsvormen. Er zijn ook vermeende banden met een lang evolutionair proces, dat uiteindelijk leidde tot het ontstaan ​​van het menselijk ras.

Lees ook:   Ancient Aliens: Rh-Negative

Vertalingen van een Poolse wetenschapper: de verhouding van de ruimte met de aarde, schiep de vis, en de vis, door de complexe processen van celdeling en de effecten van het milieu, geleidelijk aan  in de mens als persoon. Kortom,  er kwam” een man uit het water”. De mens stamt af van het waterleven. In iconen richt zich op de buitenaardse oorsprong van het leven, waarin ze sterk resoneren met de mythen en legenden van vele volkeren.

Is dit toevallig? Te oordelen naar de vertaling, de ouden wisten al over de evolutionaire rol van de chromosomen tijdens de celdeling.

Het feit dat de Kretenzer schijf  niet nep is, lijdt geen twijfel.

De klei waaruit het is gemaakt, wordt niet gevonden in deze delen van Griekenland. De Grote Griekse Plato twijfelde niet aan het hoogste niveau van beschaving, die bestond op het eiland Atlantis.

Stel dat al deze ontdekkingen zijn gedaan door de Atlantiërs, en alle informatie om de Aarde in nu afgewerkte vorm ontstaan is door  koeriers geleverd vanuit de ruimte. Vanuit het oogpunt van gezond verstand, dan zouden ze van onschatbare kennis zijn vanuit een meest intellectueel ontwikkelde samenleving.

Some incredible artwork by concept and natural artist from around the globe. Amazing work here!

—Zover ik weet, is dit een schijf van priesters en priesteressen uit Atlantis.

Edgar Cacye vertelde hier over in een boek.
*Gina Germinara- Leven in Relatie, aanrader dit boek!*
Het schijnt dat ze opgeleid werden voor het priesterschap met daarbij een persoonlijke schijf waarop tekens stonden, van al hun gaven en kunnen.
Misschien begon dit met de geboorte al?

The Art Of Animation, Kazumasa Uchio. Fabulous fantasy landscape art. #Fantasy
Zover ik zie en denk te zien, is elk rondje op het stempel, een soort stempel als bewijs van het behaalde, het is ergens een soort van diploma van priesters en priesteressen.
Maar of het waar is, geen idee… vind het wel plausibel als verklaring…

Ik heb via regressie wel een heel oud leven gezien met iets van tempels en priesters etc…?
Maar dat was kortstondiger dan de andere regressies, terug naar andere levens…

Gerelateerde berichten