05 maart 2021

 

Great Sphinx of Giza the Biggest Secret is NOT its Age

De Anunnaki bouwden de Piramiden, vandaar dat wij heden ten dage ons nog geen voorstelling kunnen maken, hoe men ooit die gebouwen maakten?
Maar de Anunnaki waren buitenaardsen die de aarde bezochten.
Die hier kennis brachten die wij zelfs nu nog niet hebben, als mens zijnde.
Zij hebben het DNA van de mens veranderd.
Het DNA van koningen is anders, daarom mogen zij heersen over de mensheid!
Dat heeft te maken met the royal bloodlines, oftewel blauw bloed, of… bloedgroep negatief.
Daarom zijn er minder mensen met die bloedgroepen!


Kijk ook eens naar de hiërogliefen, die in steen zijn die gebeiteld of… hadden zij een machine hiervoor, ze zijn allen perfect gelijk nml.

Ook een interessante website aangaande Atlantis en Lemurië
https://www.hetgrotereplaatje.nl/atlantis.html
Het begin van het einde

Aan het begin van de laatste 26.000-jarige cyclus (dus die in 2012 “officiëel” eindigde) begon het mis te gaan. Zoals met alles wat er in het universum gebeurt, was dat geen toeval. Deze cyclus was voorbestemd om er één van dualiteit te worden, omdat zielen veel kunnen leren van een maatschappij waarin zowel goed als slecht voorkomen. In de praktijk bestond dit eruit dat negatieve buitenaardsen zoals de reptielachtigen zich (weer) met de Aarde begonnen te bemoeien en zich met de hoogste leiding, de hogepriesters, inlieten (5). Atlantis was door verschillende vulkaanuitbarstingen en aardbevingen inmiddels in meerdere eilanden uiteen gebroken en op één van die eilanden bleek de leiding gevoelig voor de verlokkingen van de buitenaardsen.

Het duurde niet lang of de hoge spirituele ontwikkeling begon plaats te maken voor het verlangen naar aardse en vleselijke genoegens. De hoge techniek waarover men de beschikking had, en die vroeger alleen gebruikt werd voor het algemeen belang, werd nu ingezet om anderen te bestrijden. De andere eilanden en het oude moederland Mu zagen deze ontwikkeling met argusogen aan (voor zover ze er zicht op hadden). Maar het was onvermijdelijk dat uiteindelijk ook zij bij de oorlogszuchtige instelling van deze “Zonen van Belial”, zoals deze Atlantiërs zich waren gaan noemen, betrokken zouden raken. En dat gebeurde dan ook.

Lees ook:   11 Rh negatieve bloedgroep persoonlijkheidskenmerken

“Zij hadden geen normen, op een veel te hoge dunk van zichzelf na.” – Edgar Cayce in een van zijn readings over de Zonen van Belial

De vernietiging van Lemurië
Zo’n 25.000 jaar geleden kregen de ontaarde Atlantiërs ruzie met Lemurië over de manier waarop de rest van de Aarde bestuurd diende te worden. Want Lemurië en Atlantis waren niet de enige beschavingen, over heel de wereld waren in de loop der jaren grote en kleinere samenlevingen ontstaan. Zoals in Egypte en Lybië, Zuid-Afrika, Antarctica (toen nog een continent met het klimaat van Australië nu), en een groot rijk genaamd “Yü” in Azië. Ook wemelde het over heel de wereld van de primitieve stammen. Atlantis wilde graag de baas spelen over deze beschavingen, maar Lemurië vond dat zij zich naar eigen inzicht mochten ontwikkelen. Het conflict liep zo hoog op, dat de “Zonen van Belial” en hun buitenaardse partners besloten om Lemurië met de grond gelijk te maken.

Midden in de nacht werd één van de twee manen die de Aarde toen nog had, door ruimteschepen binnen onze atmosfeer getrokken en hoog boven Lemurië opgeblazen. Deze stukken stortten op Lemurië, terwijl de meeste bewoners sliepen. Door de enorme schokken die dit teweegbracht, ontploften ook tal van ondergrondse gasruimtes, wat de ramp nog eens verergerde. Het resultaat was, dat bijna het hele Lemurische continent in één nacht ten onder ging en ruim 60 miljoen Lemuriërs het leven lieten.
(Wie stamt af van de Atlantiërs of van de Lemurianen? Je ziet het verschil in karakter en gedrag)

-We zijn allen ”fallen angels”.
Gevallen engelen uit het paradijs. (DNA of ook vanuit een andere orde, die alles maakte, begon dit niet energetisch?)
Het karma is een energetisch *buitenaards* ? – wezen (ziel) dat in een lichaam terecht komt, zoals bij de film Avatar.
Je leert dan je lessen op aarde.
De ruimtereizen die o.a. de buitenaardsen de Anunnaki maakten door de ruimte, ging via wormgaten.
Als een mens overlijdt gaat men ook door een wormgat, tunnel.
Vermoedelijk meer buitenaardsen daarom mensenrassen, verschillende huidskleuren o.a.-

https://atlanteangardens.blogspot.com/2014/04/dna-research-supports-cayces-atlantean.html

 

Gerelateerde berichten