21 januari 2022

 

Grootste Sumerische ontdekking ooit | Duizenden oude spijkerschriftgeschriften over de Anunnaki Enigma

Meer dan 6000 jaar geleden kwamen ’s werelds eerste beschaving, de Sumeriërs en de Anunnaki vreemde hemelgoden waarvan zij geloofden dat ze uit de hemel kwamen om de mensheid te scheppen. Deze goden, bekend als de Anunnaki, worden vaak verwaarloosd. De#Sumeriërszelf zijn zo raadselachtig; Dit heeft ertoe geleid dat velen zich afvragen: wat is het ware verhaal van de Anunnaki? Mesopotamische goden hebben mogelijk een rol gespeeld bij het construeren van de mensheid. De#Anunnaki van het Oude Nabije Oosten, moet de religie, mythe, kunst en symboliek van de #SumerischeOrigins

Lees ook:   Onderdrukt bewijs van oude technologie in India? Ontbrekende schakel tussen mensen en goden

Gerelateerde berichten