web analytics

Pfizer exec geeft toe dat ze virussen ontwikkelen

Pfizer exec geeft toe dat ze virussen ontwikkelen zodat ze het vaccin gereed kunnen hebben wanneer hun virus de dominante stam wordt. Pfizer verdient veel geld en Amerika verliest.

Eindelijk geeft een eerlijke Pfizer-manager aan Project Veritas toe wat het spelplan is: bekijk de hele video. Het is het waard. IEDEREEN zou deze video moeten zien. Ik plaats een bijgewerkte link nadat YouTube deze heeft gecensureerd. Het is een schending van de servicevoorwaarden van YouTube om een ​​video te plaatsen waarin Pfizer er slecht uitziet, dus ik weet zeker dat deze zal worden verwijderd. Mainstream media zullen deze video nooit behandelen. Verwacht dat iedereen in de reguliere medische gemeenschap zijn mond houdt en niets zegt. Verwacht volledige stilte.

Lees ook:   Ouders raken kind kwijt omdat geen mrna vrij bloed mag tijdens hartoperatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button