web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Pfizer exec geeft toe dat ze virussen ontwikkelen

Pfizer exec geeft toe dat ze virussen ontwikkelen zodat ze het vaccin gereed kunnen hebben wanneer hun virus de dominante stam wordt. Pfizer verdient veel geld en Amerika verliest.

Eindelijk geeft een eerlijke Pfizer-manager aan Project Veritas toe wat het spelplan is: bekijk de hele video. Het is het waard. IEDEREEN zou deze video moeten zien. Ik plaats een bijgewerkte link nadat YouTube deze heeft gecensureerd. Het is een schending van de servicevoorwaarden van YouTube om een ​​video te plaatsen waarin Pfizer er slecht uitziet, dus ik weet zeker dat deze zal worden verwijderd. Mainstream media zullen deze video nooit behandelen. Verwacht dat iedereen in de reguliere medische gemeenschap zijn mond houdt en niets zegt. Verwacht volledige stilte.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥