web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Nieuwe vaccins gemaakt met synthetische genen zullen je DNA veranderen

GM-mensen: Nieuwe vaccins gemaakt met synthetische genen zullen je DNA veranderen

92c74ba26e5eaace53c0bc1d9672765f AnGel-WinGs.nl
In 2015 publiceerde The New York Times een artikel getiteld “Bescherming zonder vaccin”, een in- diepgaande kijk op immunoprofylaxe door genoverdracht, of IGT Beschreven als een “nieuwe benadering” voor de bestrijding van ernstige ziekten zoals HIV, Ebola, malaria, hepatitis en zelfs de gewone griep, geloven de onderzoekers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van IGT dat het langdurige termijn bescherming tegen ziekten die traditionele vaccins niet hebben kunnen beheersen. Hoewel dit op het eerste gezicht goed klinkt, moeten degenen die geïnteresseerd zijn in het beschermen van hun gezondheidsvrijheden en die van hun nakomelingen zorgvuldig noteren wat dit inhoudt.

The Times legde uit hoe IGT werkt:

Onderzoekers ontwikkelden een kunstmatig antilichaam dat, eenmaal in het bloed, het virus vastpakte en het inactiveerde. Het molecuul kan HIV van geïnfecteerde apen elimineren en hen beschermen tegen toekomstige infecties.

Maar deze behandeling is geen vaccin, niet in gewone zin. Door synthetische genen in de spieren van de apen af ​​te leveren, zijn de wetenschappers in wezen de dieren aan het herontwikkelen om weerstand te bieden aan ziekten. [Nadruk toegevoegd]

En hier is de kicker:
IGT is totaal anders dan traditionele vaccinatie. Het is in plaats daarvan een vorm van gentherapie. Wetenschappers isoleren de genen die krachtige antilichamen produceren tegen bepaalde ziekten en synthetiseren vervolgens kunstmatige versies. De genen worden in virussen geplaatst en in menselijk weefsel , meestal spieren, geïnjecteerd . [Nadruk toegevoegd]
Dus hoewel IGT verschilt van gewone vaccinaties en daarom geen risico’s met zich meebrengt, zou het potentieel veel erger kunnen zijn. (Gerelateerd: de Amerikaanse regering heeft tot nu toe in 2017 al $ 159 miljoen aan schadevergoeding uitbetaald aan kinderen die door vaccinatie zijn getroffen.)
Jon Rappoport, die schrijft voor de Waking Times , noemt IGT “roulette met een geladen pistool” – en met goede reden: als je eenmaal begint knoeien met genen, er is geen weg terug. Wat is veranderd, zal van generatie op generatie worden doorgegeven… voor altijd.

Lees ook:   Die kruisboog daar schiet ik een kip mee wee je wel... Nederlandse doorgesnoven ''soldaten''

Genetische controle overdragen aan gezondheidswerkers – en bij uitbreiding de overheid – kan echt gevaarlijk zijn. Onder het mom van bescherming tegen specifieke ziekten zouden ze bijvoorbeeld onze genen kunnen veranderen om ons volgzamer of zachtmoediger te maken, en daardoor gemakkelijker te controleren. (Gerelateerd: ontdek de nieuwste Frankenstein-technologie op Scientific.news .)
Deze nieuwe “doorbraak” in vaccintechnologie komt ook op een moment dat de gezondheidsgemeenschap en instanties zoals de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) aandringen op meer en er moeten meer vaccins aan het vaccinschema worden toegevoegd, terwijl vaccinmandaten in een toenemend aantal staten worden doorgedrukt. Dergelijke mandaten maken het onmogelijk om vaccins op morele of religieuze gronden te weigeren.

Als we niet oppassen, gaan we misschien naar een toekomst waarin vaccins verplicht zijn en de manipulatie van menselijke genetica omvat. Wat kan er mis gaan, toch?

(2017)
Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

 https://www.naturalnews.com
en: http://www.earth-heal.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien