web analytics

Studie toont aan dat Moderna Jab het risico op myocarditis bij kinderen 44 KEER verhoogt!

 

osh Sigurdson rapporteert over de groeiende hoeveelheid bijwerkingen die dagelijks worden blootgesteld aan de doodsschoten. De laatste die is blootgelegd, is er een die we al wisten, maar het hebben van meer onderzoeken bevestigt alleen maar wat we vermoedden. Moderna’s doodsschot verhoogt het risico op myocarditis bij jonge volwassenen met 44 keer (erger bij zelfs jongere kinderen). Al die tijd houden Pfizer, J&J en de anderen ook allemaal het risico op myocarditis en pericarditis in. Dit was allemaal bekend, maar toch verplichtten ze het. Wat zegt dat jou? Bovendien verloor de FDA op mysterieuze wijze haar proefstudies over de veiligheid van de prik voor kinderen, aangezien Lincoln National met hun eigen studie komt die een toename van het aantal sterfgevallen met 163% jaar-op-jaar laat zien voor werkende bejaarden. Dit is absolute waanzin!

Lees ook:   Ugo di Joenge...

Gerelateerde artikelen

Back to top button