web analytics

PCR-test en hoe weet je of je ziek bent?

Wat is een PCR-test?

Polymerasekettingreactie  ( PCR ) is een methode die veel wordt gebruikt om snel miljoenen tot miljarden kopieën (volledige kopieën of gedeeltelijke kopieën) van een specifiek DNA-monster te maken, waardoor wetenschappers een zeer klein DNA-monster kunnen nemen en dit (of een deel ervan) tot een voldoende groot aantal om in detail te bestuderen. PCR werd in 1983 uitgevonden door de Amerikaanse biochemicus Kary Mullis bij Cetus Corporation. Het is van fundamenteel belang voor veel van de procedures die worden gebruikt bij genetische tests en onderzoek, waaronder analyse van oude DNA-monsters en identificatie van infectieuze agentia. Met behulp van PCR worden kopieën van zeer kleine hoeveelheden DNA-sequenties exponentieel geamplificeerd in een reeks cycli van temperatuurveranderingen. PCR is nu een veel voorkomende en vaak onmisbare techniek die wordt gebruikt in medisch laboratoriumonderzoek voor een breed scala aan toepassingen, waaronder biomedisch onderzoek en strafrechtelijk forensisch onderzoek.

Kan een PCR-test betrouwbaar bevestigen dat u ziek bent?

De instelling van PCR-testamplificatie kan de testresultaten gemakkelijk beïnvloeden, daarom kan het aantal fout-positieve resultaten worden gemanipuleerd …

https://fb.watch/76uUfg4Ilx/

Hoewel de hele wereld op RT-PCR vertrouwt om Sars-Cov-2-infectie te ‘diagnose’, is de wetenschap duidelijk: ze zijn niet geschikt voor hun doel

COVID19 PCR-tests zijn wetenschappelijk zinloos

COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless

 

Lees ook:   Baudet giert het uit: 'Ik heb absoluut geen vaccin genomen!'

Gerelateerde artikelen

Back to top button