web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Jaar 2021 was Amerika’s Holocaust: ongekende levens vernietigd door experimentele COVID-19 “vaccins”

Het jaar 2021 zal de geschiedenis ingaan als het jaar van ongekende levens die zijn vernietigd door experimentele COVID-19-vaccins.

Wat ik hier eind 2021 ga melden, is dat het gebruik van de eigen gegevens van de Amerikaanse regering, die voor het publiek beschikbaar zijn (tenminste op het moment van publicatie), onomstotelijk aantoont dat meer mensen stierven en gewond raakten door de experimentele COVID-19 vaccinaties dan alle andere vaccins samen in de afgelopen 32 jaar.

Ik ga naar deze experimentele COVID-19-injecties verwijzen als ‘vaccins’, aangezien de industrie en de Amerikaanse regering er zo naar verwijzen, ook al voldoet deze nieuwe klasse van medicijnen die bij mensen worden geïnjecteerd niet aan de klassieke definitie van een ‘vaccin’. ’ voorafgaand aan dit jaar.

Ik ga dit rapport heel eenvoudig houden en me concentreren op slechts twee gegevenspunten van de experimentele vaccins: gerapporteerde gevallen en sterfgevallen.

Er zijn andere datapunten die in 2021 voorpaginanieuws waren, zoals het ongekende aantal foetale sterfgevallen als gevolg van deze experimentele vaccins, evenals het recordaantal mensen dat lijdt aan en sterft aan hartaandoeningen na de injecties, maar we gaan gewoon kijken op gevallen en sterfgevallen in dit rapport, en ik ga enkele overheidsgegevens blootleggen die ik niet eerder heb gemeld en die er geen twijfel over laten bestaan ​​dat 2021 Amerika’s holocaust was .

De globalisten en hun marionettenpolitici maken zich schuldig aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid, en als de mensen niet in opstand komen en deze criminelen neerhalen, wordt het alleen maar erger in 2022.

Lees ook eens:  Gedwongen Covid Vaccinaties! Meld ze online!

Ten eerste is hier een herhaling van wat ik al heb gerapporteerd met behulp van de eigen gegevens van de Amerikaanse regering die ze aan het publiek hebben vrijgegeven in hun Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS).

In het eerste jaar na de experimentele COVID-19-vaccins zijn 983.758 gevallen van bijwerkingen gemeld in VAERS. ( Bron .)

In het eerste jaar na de experimentele COVID-19-vaccins zijn in VAERS 20.622 sterfgevallen gemeld. ( Zelfde bron .)

In de afgelopen 32 jaar (inclusief dit jaar 2021) zijn in VAERS 864.722 gevallen gemeld na alle door de FDA goedgekeurde vaccins, een gemiddelde van 27.022 gevallen per jaar . ( Bron .)

In de afgelopen 32 jaar (inclusief dit jaar 2021) zijn 9.416 sterfgevallen gemeld in VAERS na alle door de FDA goedgekeurde vaccins, een gemiddelde van 294 sterfgevallen per jaar . ( Zelfde bron .)

Dus in 2021 hebben we een toename van 3.541% gezien van het aantal gemelde gevallen na COVID-19-vaccins, en een toename van 6.914% van het aantal sterfgevallen na de experimentele COVID-19-vaccins.

Stel uzelf de vraag, waarom mocht deze massale COVID-19-vaccincampagne doorgaan na de eerste of tweede maand na de uitrol van deze dodelijke injecties?

Het antwoord is heel duidelijk, recht voor je neus, als je nog een gezond verstand en hart hebt en nog helder kunt denken.

Percentage bijwerkingen per toegediende vaccindoses

Laten we vervolgens eens kijken naar een vergelijking van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld per toegediende vaccindosering. Dit is geen statistiek die ik eerder heb gerapporteerd, omdat ik dacht dat de gegevens de afgelopen jaren niet beschikbaar waren.

Lees ook eens:  Nieuwe RSV mRNA-proef rekruteert baby’s voor ‘experimentele vaccins’

Maar we hebben wel gegevens, en een zeer groot aantal gegevens, geleverd door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services . (Opmerking: misschien wilt u deze .pdf downloaden voordat deze verdwijnt of wordt gewijzigd.)

Op de website HRSA.gov staat een rapport van de CDC met een overzicht van het aantal doses vaccins dat in de VS is gedistribueerd tussen 1/1/2006 en 31/12/2014.

Deze statistieken maken deel uit van de rapportagegegevens van het National Vaccine Injury Compensation Program .

Gedurende deze periode van 9 jaar werden in de Verenigde Staten 2.532.428.541 (meer dan 2,5 MILJARD) vaccindoses toegediend. Dit omvat het volledige CDC-vaccinatieschema voor kinderen en de jaarlijkse griepprikken.

Daarentegen meldt de CDC dat op 28 december 2021 het afgelopen jaar 487,2 miljoen doses COVID-19-vaccins zijn toegediend in de VS, 17,2 miljoen doses van het J&J/Janssen COVID-19-vaccin en 470 miljoen doses mRNA COVID-19-vaccins. ( Bron .)

Nu kunnen we het percentage ongunstige gevallen en sterfgevallen per toegediende dosis berekenen door de door de FDA goedgekeurde vaccins gedurende een periode van 9 jaar te vergelijken met de experimentele COVID-19-vaccins in hun eerste jaar.

Als we teruggaan naar de VAERS-database, kunnen we zoeken naar gevallen en sterfgevallen van door de FDA goedgekeurde vaccins tussen 1/1/2006 en 31/12/2014.

In die periode waren er 272.670 gevallen gemeld en 2.203 sterfgevallen gemeld na alle door de FDA goedgekeurde vaccins. ( Bron .)

Lees ook eens:  Zijn dierenartsen uw huisdieren aan het vermoorden?

Dat betekent dat voor elke 9.282 door de FDA goedgekeurde vaccins die zijn toegediend, een ongewenst geval werd gemeld , en dat voor elke 1.149.536 door de FDA goedgekeurde vaccins een overlijden werd gemeld .

Daarentegen werd een ongunstig geval gemeld voor elke 5 toegediende experimentele COVID-19-vaccins en voor elke 23.615 toegediende experimentele COVID-19-vaccins, werd een overlijden gemeld in VAERS .

Daarom produceren de experimentele COVID-19-vaccins 185.540% meer gevallen en 4.768% meer sterfgevallen dan alle door de FDA goedgekeurde vaccins.

Nu je de eigen statistieken van de regering hebt waarin door de FDA goedgekeurde vaccins worden vergeleken met experimentele COVID-19-vaccins, klinkt mijn oorspronkelijke premisse overdreven of overdreven?

2021 was Amerika’s Holocaust.

Dit is het resultaat van de Vaccincultus.

Wat gaat 2022 brengen?

De globalisten en hun marionettenpolitici maken zich schuldig aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid, en als wij, de mensen, niet in opstand komen en deze criminelen neerhalen, wordt het alleen maar erger in 2022.

https://vaccineimpact.com/2021/year-2021-was-americas-holocaust-unprecedented-lives-destroyed-by-experimental-covid-19-vaccines/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥