web analytics
11:11 Dubbele getallen

CDC geeft toe dat PCR-tests bedrog zijn… dus hoe zit het dan met de afgelopen twee jaar?

De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) geven eindelijk toe dat PCR-tests geen reden hebben om de aanwezigheid van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) in het lichaam van een persoon te detecteren.

Rochelle Walensky, de tophond van het nep-federale agentschap, vertelde ABC News in een recent interview dat de “nieuwe wetenschap” aantoont dat PCR-tests niet werken en dat de overheid ze niet langer gebruikt.

“Met al die wetenschap samen zijn we verder gegaan met isolatie-aanbevelingen van vijf dagen isolatie gevolgd door vijf dagen in een masker”, legde Walensky uit over de nieuwe richtlijnen (bekijk het interview hieronder).

“De vraag waarom we daar geen test hebben opgenomen, is simpelweg omdat we weten dat PCR’s tot 12 weken positief kunnen blijven. Dus we zouden mensen heel lang in afzondering hebben als we op PCR’s zouden vertrouwen.”

Vertelt Rochelle Walensky ooit de waarheid?
Het was al eerder onthuld in documenten rechtstreeks van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) dat PCR-tests werden ontwikkeld zonder geïsoleerde Fauci-griepmonsters, omdat er geen bestaan .

In plaats daarvan gebruikte de FDA gewone griep om de tests te ‘kalibreren’, waarvan we nu weten dat ze een uitzonderlijk aantal valse positieven opleveren.

Het kostte de CDC echter veel tijd om de nieuwste wetenschap in te halen. Walensky zelf heeft al vele maanden leugens verspreid over hoe de “gegevens” (gebaseerd op valse PCR-testresultaten) suggereren dat mensen zich snel moeten “vaccineren” en “opjagen” om de plandemie te stoppen .

Lees ook:   Plots overleden fietsdoden?

In september gaf Walensky zelfs toe dat haar begeleiding bij het krijgen van een boost gebaseerd is op “hoop” in plaats van op gegevens.

“Dus er is eigenlijk hoop – we hebben nog geen gegevens”, vertelde Walensky aan “TODAY” gastheer Savannah Guthrie.

“We weten wel dat de hogere beschermingsniveaus zeker in de alpha-variant resulteerden in minder transmissie en we hebben de gegevens nog niet gezien, maar we hebben goede hoop dat de booster u niet alleen zal beschermen, u een hoger niveau van bescherming zal geven, niet alleen tegen de deltavariant maar tegen een breed scala aan varianten. Het kan ook het virusniveau dat je hebt verlagen en het minder overdraagbaar maken.”

Nu, anderhalf jaar nadat de rest van de wereld erachter was gekomen dat PCR-tests frauduleus zijn, komt Walensky daar eindelijk ook achter. De vraag is: zullen de Branch Covidians luisteren of zullen ze in voortdurende paniek “getest” blijven worden terwijl ze een masker dragen en elke keer dat Walensky hen dat zegt een boost krijgen?

“En toch rollen bedrijven en overheidsinstanties nog steeds door met het zeggen van jab of wekelijkse test, nietwaar?” vroeg een overstuur commentator over hoe PCR-tests waarschijnlijk zullen doorgaan, ongeacht deze laatste bekentenis door Walensky.

“Wanneer beginnen de processen wegens verraad?” vroeg een ander.

“Geen wonder dat covid in opkomst is”, schreef een ander, suggererend dat de enige reden dat we nog steeds “gevallen” hebben, is vanwege frauduleuze PCR-testresultaten. ‘En de regering is van plan om iedereen tests te sturen? We gaan zeker weer op slot. De wetenschap volgen? Ja klopt.”

Lees ook:   Pfizer vaccin veroorzaakt gordelroos in de mond en gelijktijdig hebben ze het vaccin er al voor

Een ander schreef dat de zilveren voering in dit alles is dat het uiteindelijk door dit alles algemeen bekend zou kunnen worden dat de “stollingsschoten” niet werken en alleen de plandemie voeden , waardoor het nooit eindigt.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button