web analytics
...
Corona

Er zijn al minstens drie keer meer mensen gestorven aan covid-“vaccins” dan tijdens de hele oorlog in Vietnam

MINSTENS 150.000 Amerikanen zijn gedood door covid-schoten …

Een andere onafhankelijke studie heeft aangetoond dat het werkelijke aantal sterfgevallen veroorzaakt door Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” aanzienlijk hoger is dan wat de regering en de media beweren.

De krant schat dat alleen al in de Verenigde Staten tussen februari en augustus 2021 tussen 146.000 en 187.000 mensen stierven als gevolg van een injectie met Fauci-griepprikken.

Vergeleken met wat de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapporteren, worden sterfgevallen als gevolg van covid-prikken met een factor 20 ondergerapporteerd, wat consistent is met de bekende onderschattingsbias die inherent is aan het Vaccine Adverse Event Reporting System van de overheid ( VAERS).

“Het vergelijken van onze naar leeftijd gestratificeerde VFR’s met gepubliceerde, naar leeftijd gestratificeerde sterftecijfers voor coronavirusinfecties (IFR), suggereert dat de risico’s van COVID-vaccins en -boosters opwegen tegen de voordelen bij kinderen, jonge volwassenen en oudere volwassenen met een laag beroepsrisico of eerdere blootstelling aan het coronavirus”, schrijft de krant. verklaart.

“Interessant is dat onze schattingen van 133.000 tot 187.000 vaccingerelateerde sterfgevallen sterk lijken op recente, onafhankelijke schattingen op basis van Amerikaanse VAERS-gegevens tot 28 augustus 2021, door Rose en Crawford.”

Er zijn al minstens drie keer meer mensen gestorven aan covid-“vaccins” dan tijdens de hele oorlog in Vietnam

Ander onderzoek heeft sterfteschattingen opgeleverd van ergens tussen de 400.000 en 820.000 sterfgevallen als gevolg van covid-prikken. Als we echter uitgaan van het conservatievere cijfer van 150.000, is dit nog steeds meer dan drie keer het aantal mensen dat is omgekomen in de oorlog in Vietnam, die bijna twee decennia duurde.

Lees ook:   Coronaklachten? 'Slik maar paracetamol', hoort thuiszorgpersoneel

In weer een andere onderzoekscompilatie was een schatting van 200.000 doden door covid-injecties. Deze gebruikte, net als de andere, gegevens over oversterfte tijdens specifieke tijdsbestekken van wanneer het vermeende virus voor het eerst verscheen en wanneer de eerste injecties werden onthuld als onderdeel van Operatie Warp Speed.

“De schatting van het aantal sterfgevallen dat wordt toegeschreven aan de vaccins, berekend met deze logica, is zo mogelijk laag”, schrijft Steve Kirsch op zijn Substack. “De medische professie heeft hun behandelmethoden verbeterd, dus dat had moeten leiden tot een afname van het aantal sterfgevallen naarmate de tijd verstreek, maar in plaats daarvan nam het aantal toe.”

“De meest kwetsbaren zouden de eersten moeten zijn, dus naarmate de tijd verstreek, zou het sterftecijfer moeten zijn gedaald, maar in plaats daarvan is het gestegen. Dit betekent dat het door het vaccin veroorzaakte doden iets hoger zou zijn geweest dan mijn berekende schatting.”

Hoe we weten dat ergens tussen de 150.000 en 820.000 mensen al zijn overleden aan Fauci-griepprikken, heeft te maken met de aard van de sterfgevallen. Velen van hen hadden betrekking op cardiovasculaire gebeurtenissen, die zeer vaak voorkomen bij volledig gevaccineerde personen die ‘doorbraak’-infecties ervaren.

“Sterke associatie met cardiovasculaire sterfte, met name hemorragische beroerte en veneuze trombose, toont de mortaliteitskansenratio (MOR)> 2 en is zeer statistisch significant voor een verscheidenheid aan bijwerkingen”, legt Kirsch uit. “Dat kan niet zomaar gebeuren.”

Er is ook overvloedig en groeiend bewijs dat aantoont dat de prikken niet werken zoals beweerd, en vaak een oorzakelijke rol spelen bij overlijden na de injectie. Dr. Peter Schirmacher in Duitsland heeft uitgebreid autopsiewerk uitgevoerd om dit aan te tonen.

Lees ook:   Schotland onderzoekt veel overleden pasgeboren baby's

“Jessica Rose’s analyse van de VAERS-gegevens die dosisafhankelijkheid laten zien (de grafieken zouden er hetzelfde uitzien voor Dosis 1 en Dose 2 als de vaccins geen mensen doden)”, schrijft Kirsch verder.

Ondanks dit alles is geen enkel congreslid, noch enige medewerker van de CDC, dapper genoeg om zich uit te spreken tegen de voortdurende toediening van deze dodelijke injecties.

“Een redelijke stopconditie is 32 mensen”, zegt Kirsch. “In 1976 stopten we met het H1N1-vaccin na slechts 32 sterfgevallen … Tegenwoordig is het aantal toegestane sterfgevallen onbeperkt. En er is geen aansprakelijkheid voor de fabrikanten. En er zijn geen uitbetalingen gedaan aan alle honderdduizenden gewonden door vaccins. Nul. ritssluiting. Nada.”

Meer van het laatste nieuws over sterfgevallen door Fauci Griep is te vinden op Genocide.news.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept