web analytics

Onderzoek is gestart nadat driejarig meisje sterft aan hartstilstand een dag na ontvangst van COVID-19-vaccin in Argentinië

image 1338 via Angel-Wings

Het ministerie van Volksgezondheid van Tucumán, Argentinië heeft een rapport uitgebracht dat een driejarig meisje op 16 december is overleden en dat het rechtssysteem heeft ingegrepen en de oorzaak van haar dood zal onderzoeken.

“Op donderdag 16 december 2021, om 12.00 uur, komt een 3-jarige patiënt met hartstilstand de Spoedeisende Hulp van het Ziekenhuis van het Kind Jezus binnen. Er worden geavanceerde reanimatiemanoeuvres uitgevoerd en wanneer [zij] niet reageert, wordt [haar] dood verklaard”, aldus het ministerie van Volksgezondheid van Tucumán in een verklaring.

 

Het 3-jarige kind, Ámbar Suárez, kreeg één dosis van het Sinopharm, het Chinese COVID-19-vaccin. De politie en justitie zullen de doodsoorzaak onderzoeken en er zal autopsie worden uitgevoerd.

“Gezien de geschiedenis van Covid-vaccinatie, wordt er contact opgenomen met familieleden om de relevante informatie te verzamelen, andere achtergronden te evalueren en door te gaan met het onderzoek naar deze ongelukkige episode”, concludeerde de officiële verklaring.

Miriam Suárez zei dat haar dochter Ámbar vorige week op 15 december werd ingeënt en een dag later stierf aan een plotselinge hartstilstand.

Het 3-jarige meisje had de prik gekregen omdat ze anders niet naar de kleuterschool mocht vanwege een vaccinmandaat.

Miriam vertelde de Argentijnse media dat haar 3-jarige geen symptomen had onmiddellijk na de prik, maar terwijl ze de volgende ochtend met de kinderen van de buren speelde, viel Ámbar flauw en werd ze naar het kinderziekenhuis van Tucumán gebracht, waar ze stierf aan een hartstilstand.

De diepbedroefde moeder zei:

“Ik weet zeker dat mijn dochter is overleden door het vaccin. Ze was een gezond meisje, vol leven, zonder gezondheidsproblemen.”

De Gateway Pundit meldde eerder dat er een e-mail van een schooldistrict in New York naar ouders is gestuurd waarin staat dat er een nieuwe verordening is waarbij alle districten nu verplicht zijn om ervoor te zorgen dat verpleegkundigen en coaches de behandeling en monitoring van studenten die tekenen en symptomen vertonen kunnen aanpakken van een plotselinge hartstilstand.

Lees ook:   Washington voerde oefeningen uit in Oekraïne met ziekteverwekkers van bijzonder gevaarlijke infecties

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button