26 januari 2022

 

Lage vaccinatiegraad betekent minder besmettingen en sterfgevallen

Als we even buiten beschouwing laten dat de niet volledig geteste “vaccins” (gentherapie) erg schadelijk zijn voor mensen, dan nog is er een goede reden om te stoppen met prikken.

De praktijk toont aan dat hoe minder je vaccineert des te minder mensen “besmet” raken en sterven.

Als je wilt weten of iets werkt dan moet je vergelijken. Als je wilt weten of vaccinaties werken dan kan je een leger wetenschappers inhuren en die zullen met allerlei ingewikkelde formules iets proberen aan te tonen. Meestal zal dit zijn dat vaccinaties werken. Deze onderzoeken worden dan breed aangehaald door de pers en daarmee is dan het bewijs geleverd dat vaccins werken.

Wij, gewone mensen, doen dat anders.

Wij vertrouwen op onze ogen en oren en door wat we zien of horen zijn wij heel goed in staat om eigen conclusies te trekken. Dit is iets dat ook standaard door de mainstream media belachelijk wordt gemaakt. Mensen die zelf denken. Stel je voor, je bent geen wetenschapper.

Lees verder bij de bron

Lees ook:   Rechtszaak Opheffing Lockdown terugkijken

Gerelateerde berichten