web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Nieuwe Chinese studie toont aan dat meer dan vier COVID-prikken bijna volledige ineenstorting van het immuunsysteem bij muizen veroorzaakt

Alex Berenson waarschuwde eerder vandaag dat hij informatie had over een nieuwe studie die ALLE BOOSTER SHOTS onmiddellijk zou beëindigen.

cc0242bf0c7ffafe2b239b00bcbb082d AnGel-WinGs.nl

Boosters moeten onmiddellijk worden stopgezet. GESTOPT. DIRECT

Woensdagavond plaatste Alex Berenson informatie over een nieuwe studie uit China waaruit blijkt dat vier COVID-prikken het immuunsysteem volledig kunnen doen instorten.

Uit het brekende Science Direct-rapport:

Overzicht
De herhaalde toepassingen van vaccinversterkers zijn naar voren gebracht in het licht van de voortdurende opkomst van SARS-CoV-2-varianten met neutraliserende ontsnappingsmutaties, maar hun beschermende werkzaamheid en mogelijke nadelige effecten blijven grotendeels onbekend. Hier vergeleken we de humorale en cellulaire immuunresponsen van een verlengde kuur van recombinant receptorbindend domein (RBD) vaccinboosters met die van een conventionele immunisatiestrategie in een Balb/c-muismodel. Meerdere vaccinboosters na de conventionele vaccinatiekuur verlaagden significant de RBD-specifieke antilichaamtiters en serumneutraliserende werkzaamheid tegen de Delta- en Omicron-varianten, en ernstig verminderde activering van CD4+ en CD8+ T-cellen en verhoogde PD-1- en LAG-3-expressies in deze T-cellen . mechanisch, we bevestigden dat verlengde vaccinatie met RBD-boosters de beschermende immuunherinneringen teniet deed door adaptieve immuuntolerantie te bevorderen. Onze bevindingen tonen potentiële risico’s aan bij het continue gebruik van SARS-CoV-2-vaccinboosters, wat onmiddellijke implicaties heeft voor de wereldwijde COVID-19-vaccinatieverbeteringsstrategieën.

Muizen die meer dan vier Covid-vaccinprikken kregen, hadden een ineenstorting van hun vermogen om het coronavirus te bestrijden, hebben Chinese onderzoekers ontdekt.

Lees ook eens:  Japans bedrijf lanceert 's werelds eerste kunstmatige vallende sterren... maar waarom?

De schade strekte zich uit voorbij antilichamen, de verdedigingslinie van het immuunsysteem tegen virussen en bacteriën, tot de T-cellen die de cruciale back-up vormen.
De onderzoekers rapporteerden de bevinding in een collegiaal getoetst artikel dat op 22 december werd gepubliceerd in het tijdschrift iScience. In verrassend duidelijke taal waarschuwden ze:
Onze bevindingen tonen potentiële risico’s aan bij het continue gebruik van SARS-CoV-2-vaccinboosters, wat onmiddellijke implicaties [nadruk toegevoegd] heeft voor de wereldwijde COVID-19-vaccinatieverbeteringsstrategieën.
Later in de paper waren de onderzoekers nog directer:

We ontdekten dat de beschermende effecten van de humorale immuniteit en de cellulaire immuniteit die door de conventionele immunisatie tot stand kwamen, beide ernstig werden aangetast tijdens de verlengde vaccinatiekuur.
De bevinding is niet bevestigd bij mensen.
Maar de muizen die de onderzoekers gebruikten, zijn genetisch veranderd om de menselijke reactie op het coronavirus nauwkeurig te modelleren en er is aangetoond dat ze “diepgaande overeenkomsten vertonen [nadruk toegevoegd] met mensen als reactie op SARS-CoV-2-infecties”, legt de krant uit.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥