web analytics
11:11 Dubbele getallen

“Orgaandonatie leidt tot overlijden.”

Een voorbeeld van hoe mensen elkaar niet kunnen bereiken doordat ze een tegenovergesteld basisstandpunt innemen:
Chris Jansen (PVV): “Orgaandonatie leidt tot overlijden.”
Pia Dijkstra (D66): “Dit is een beeld waar ik me tegen verzet. Het is wetenschappelijk bewezen dat een hersendode is overleden maar dat een machine het hart nog in werking houdt. Iemand líj́kt dan nog in leven.”
Chris Jansen: “Dit is de mening van D66. Wij zijn van mening dat zolang het hart klopt, een mens nog in leven is.”
Pia Dijkstra: “Dit is niet de méning van D66, dit is een wetenschappelijk feit!”
Kortom: volgens Dijkstra is een hersendode dood; volgens Jansen niet. Het gaat er niet om wie ‘wetenschappelijk’ gelijk heeft, maar welke keus men maakt ten aanzien van de definiëring van dood. Is een hersendode dood of niet?!

‘(Sorry lieve mensen, die gelukkig verder mochten leven dankzij een liefdevolle donor! Alleen de wijze waarop, stuit velen tegen de borst en dat werd niemand verteld!
Voel je niet langer schuldig hierover, maar vecht mee om mensen die bijna dood zijnde, levend worden geslacht, dat zij toch tenminste verdoofd mogen worden!
Als het dan toch moet dan aub humaan! En lijkenpikkers of organen pikkers naast het bed van je geliefde moet je niet willen en mag ook niet…!
Laten zij zich daar dan ook bewust van zijn…)

-Tijdens het debat over de nieuwe donorwet zei Kamerlid Chris Jansen (PVV) dat je geen organen doneert nadat je bent overleden, maar dat je door de orgaandonatie overlijdt. Initiatiefneemster van de wet Pia Dijkstra (D66) reageerde gepikeerd.

Lees ook:   Dames dames toch?

 

Reacties:

Je overlijdt DOOR de orgaandonatie, en Pia zit KEIHARD te liegen. Talloze mensen zijn reeds wakker geworden uit ‘hersendood’. Artsen weigeren nabestaanden te laten kijken bij de donatie, want dan zien ze dat alle vitale functies nog werken. TONNEN verdienen ze per opengesneden levend mense, GEEN CENT gaat naar de nabestaanden. Wat een HONDEN zitten er achter.

 

Afbeelding

Afbeelding

-Volgens mij mag het volgens de grondwet niet op deze manier. Ze mogen niet van je verlangen dat ze jouw organen als een soort staatsbezit beschouwen en dat je dus vanzelfsprekend orgaandonor bent tenzij je aangeeft dit niet te willen. Dit is toch de omgekeerde wereld. Het is mijns inziens je geboorterecht zelf te mogen kiezen zonder dwang wat jij wilt dat er gebeurt met jouw lichaam.

-trutje dijkstra schijt aardig naast de pot, en gaat gelijk tekeer over de pvv en wetenschappelijke feiten. door dat te doen, wet je gelijk al dat die trut totaal fout zit, want wat is het nut om dat te doen? totaal niets. feit is nog altijd…. zolang je hart klopt, leef je, in wat voor toestand dan ook.. dus die trut loopt gewoon domme valse informatie te verspreiden. Wie denkt die trut wel dat ze is, om over mijn lichaam te kunnen beslissen als ik niets zeg?

-Precies Lees het boek van Pim van Lommel maar. Er zijn bovendien artsen die niet willen meewerken aan zon orgaanuitname .Zij zijn er van overtuigd dat men dan niet dood is. Zon lichaam moet worden verdoofd omdat ze anders reageren op pijnprikkels!!

Lees ook:   DEPORTATIES NAAR WESTERBORK MOESTEN DOORGAAN VAN DE NEDERLANDSE BALLINGENREGERING

 

https://twitter.com/OrgaanVerstand

 

Afbeelding

 

 Kijk bij donorschap denkt iedereen; oh dan ben ik toch al dood…
Maar ze nemen nooit een mens die echt dood dood is!
Het lichaam moet nog levend zijn…anders zijn die organen niet langer levend….nu zijn er inmiddels genoeg verklaringen van mensen die het wel overleefden dankzij familie die dacht, iets klopt hier niet…aasgieren rondom het bed als in lijkenpikkers en dus organen pikkers…
Dat komt voor!
Gebeurd te vaak…
Kijk en zou men het geld dat men vangt voor alle organen die zij oogsten nog eens naar nabestaanden zouden doen toekomen prima… ook al is dat idem gevaarlijk als zij een geldtekort hebben!
Een donor geeft gratis dus zouden organen dan ook gratis geschonken moeten worden!
Helaas… diegenen die de organen oogsten, bot gezegd, krijgen er veel geld voor…enorm veel geld!
Dat zou men al moeten verbieden.
Net als te dure kringloopwinkels die alles gratis krijgen en duur verkopen, aub hierop een verbod….per direct!

Ik wil dan ook graag weten via officiële weg, welke D66ér zich aangemeld heeft als donor!
Pia vast niet.
En lees dit eens…

https://www.ad.nl/…/vier-mensen-krijgen-kanker-van…/

En https://angel-wings.nl/…/bent-vanaf-vandaag-gratis-donor/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button