web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNMediums / ToekomstPolitiek-Elite

Voorspelling Nederland van medio december 2022 tot medio maart 2023 – Crystal Ball en Tarot

Nederlandse ondertiteling – Engelse ondertitels – Sottotitoli in italiano – suomenkieliset tekstitykset – Polskie napisy – Subtitulos en español and more… Izabela doet een voorspellingsvideo over Nederland vanuit half december 2022 tot half maart 2023 met behulp van Crystal Ball en Tarotkaarten. Mist u een specifieke taal in de ondertiteling mail mij dan even en dan voeg ik die taal toe aan de ondertitellijst. Dit kan ik alleen doen bij de video’s die al ondertitels hebben. Als je een vraag beantwoord wilt hebben in een video of als je wilt dat ik over een specifiek onderwerp praat, mail me dan op: [email protected] Als je mijn werk wilt steunen, zou ik heel blij zijn voor een Ko-fi. Hier is de link: https://ko-fi.com/tarotbyizabela

Ze heeft nog meer video’s op haar youtube kanaal.

Als het uitkomt wat zij zegt dan hebben velen die nu nog aan de macht zijn in maart hun spel uitgespeeld.
En zullen zij gestraft gaan worden voor hun daden, laten we het hopen…

Ook al ben ik bang voor de oorzaak dat dit naar buiten gaat (kan gaan)komen!
(oorlog!)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥